Biz bu tiplere halk arasında ' patavatsız ' diyoruz
Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldımBilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim
Afedersin kanka ama burada sevgilin resmen öküzleşmiş
Hem kendi der sağlıktan başka herşey boş diye hem de gözlüğü boşver der
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali
Yaklaşık 6 aydır 3 numara gözlük kullanıyorum miyopum gözlüklerim daimi.Sevgilim de çevremde çok yakıştırdı gözlüğü bana zaten siyah kemik çerçeve aldım.Lens düşündüm ama doktor önermedi, kullanan arkadaşlarımda gözü mikrop kapanlar vardı bende almadım.O gün bugündür gözlüklüyüm.Uzatmayayım bu akşam sevgilimle telefonda konuşurken pc den bişeye bakmam gerekiyodu gözlüklerim yok şimdi sonra bakarım dedim.'Ne yani gözlüksüz göremeyecek misin o kadar da değildir ben sana demiştim evet yakışıyor ama gözlüğe fazla alışma gözlerinin numarası iyice ilerleyecek' dedi.Bende 'Gözlüksüz bulanık görüyorum gözlükle numarası düşen çok insan var' dedim.Sonra 'senin gözlüğe bağımlı olmanı hiç istemezdim, lens kullan.Evlendiğimizde gözlük takma dışarı çıkarken değişik ol derim çıkamazsın,film izlemeye kalkarız dur gözlüklerim yok takayım dersin al gitti romantizm' dedi.Bende benim için göz sağlığım önemli dedim 'iyi sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' dedi.Onun bildiği bir sürü kişi takıyormuş lens bişey olmuyomuş.Bende uzatmadım başka konu açtım ama çok kırıldımBilmiyorum abarttım mı sizlere danışmak istedim
Esasında iyi niyetli söylenmiş sözler. Yani gözlerinin alışmaması tabiki önemli fakat romantizmi bozarsın veyahut dışarı çıkarken değişik olma durumunu duymak elbetteki can sıkar. Ben sizi haksız bulmadım. Zaten gözlüğe alışmaya çalışıyorsunuz ve eminim kolay olmamıştır gözlük kullanmaya başlamak. Biraz daha anlayışlı olabilirdi arkadaşınız ama erkekler bazen bizler kadar ince düşünemiyor.
Bende gozluk kullaniyorum,gozumun birisi 2.75, birisi 2.5 derece miyop astigmat yaklasik olarak 13 yildir kullaniyorum bende gozlugum olmadan pc ye bakamam ekrani bulanik goruyorum yoksa,doktorum bana lensi tavsiye etmedi cunku goz yapim cok hassas ve mikrop kapmaya elverisli o yuzden gozluk kullaniyorum,ameliyat icinde gozluk deremin sabitlenmesi gerek abartan siz degilsiniz sevgiliniz biz gozlugumuzu keyfi icin degil sagligimiz icin takiyoruz.
Beni iyi anlarsın Yelizcim onun gözleri gayet sağlıklı olduğu için gözlüksüz dışarı çıkamamam, pc ye bakamamam ona anlamsız geliyor :/
canım benim düşünmeden konuşmuş sevgilin
ama seninde dediğin gibi kötü bir niyeti yok sadece gözlüğe bu kadar bağımlı olmanı istememiş
hem ben gözlüklü resmini gördüm çokta yakışmış sana , yüzüne
önemli olan senin ne istediğin ama lens kullanan bir sürü arkadaşım var başta zorlandılar tabi ama alışınca sorun olmuyor.temizliğe dikkat ettiğin sürecede mikrop kapma gibi birşey yaşamazsın diye düşünüyorum
anladım seniTeşekkür ederim canım.Sorun lens kullanmamda değil aslında bilmiyorum bence gerçek seven erkeğin böyle konuşması beni üzdü bi gözlük mü romantizmi bozacak :) Evde 7/24 gözlüklü değilim zaten pc de takılacağım zaman, tv izleyeceğim zaman takıyorum gözlüksüz de otururum yanında o sorun değil :)
Öncelikle konu başlığına bayıldım :)))) Yorumuma gelince bir de iyi tarafından bak gözlükle arasındaki bağlantıyı tam olarak yakalayamasamda en azından ileriye dönük romantizm planları var sevgilinin...Romantizmden bihaber bir odun parçası da olabilirdi
canım benim düşünmeden konuşmuş sevgilin
ama seninde dediğin gibi kötü bir niyeti yok sadece gözlüğe bu kadar bağımlı olmanı istememiş
hem ben gözlüklü resmini gördüm çokta yakışmış sana , yüzüne
önemli olan senin ne istediğin ama lens kullanan bir sürü arkadaşım var başta zorlandılar tabi ama alışınca sorun olmuyor.temizliğe dikkat ettiğin sürecede mikrop kapma gibi birşey yaşamazsın diye düşünüyorum
Dr. önermediyse tabiki de kullanma canım benim,benim doktor kontrolunde,yani ben şeffaf kullanıyorum ama öyle saatlerce gözümde kalmaz.Sevgilin istiyor diye asla böyle birşey yapma,zamanı gelince lazer ile halledilebilir sorun,durması yeterli ki oda genellike yirmili yasların ortasına doğru oluyor.biri 2 diğeri 2,25 gözlerimle seni çoook iyi anlıyorum sevdiceğin fazlaca abartmış kuzuuum takılma he de geç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?