- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Öyle de İnsan direkt silip atamıyor kafam cok karıstı buraya sormak istedim.Bende bilemezdim böyle bir sey yaşadıgınıKızım cok mu aradın bu adamı bu ne sabıklık bız de cocukluk gecırdık bı bahane bul ayrıl sonradan basına bela olmadan her gun habeelerdw ne kotu olayalr ızlıyoruz
Bi kere hic bir erkek ergenligini gectim cinselligi hakkında bu kadar acık net anlatmaz bana cok supheli geliyor ben normal biri oldugunu dusünmüyorum tecrübelerime dayanarak söylüyorumYa İste ilişkilerden erken yastaki ilişkilerden bahsediyorduk cok normal bir muhabbetti.İnsanlar göründügi gibi degil falan dedi.Sonea bu konu acıksı bende irdeledim
Erkek bulunmaz hint kumaşı degil bu kadar gözünde dw buyutme sonuctw evli degil sinÖyle de İnsan direkt silip atamıyor kafam cok karıstı buraya sormak istedim.Bende bilemezdim böyle bir sey yaşadıgını
Şu an beyefendi birisi düzgün bir insan
Ay allahım ne garip insanlar var ya şaka gibi.Zaten kuzeni yapmış gibi anlattı ben anladım o olduğunu konuyu irdeledikçe.Şu anda düzgün biri ondan gecmisiyle yargılamalı mıyım bilmiyorum9 yaşında iken benden 3 yaş büyük komşumuzun kızının anne babasını seks yaparken görmesi sonucu kızın gördüklerini üstümde zorla üstümü cıkararak yapmaya calısması sonucu cok büyük travma yaşamıştım.(hala ürperirim) Kimseye de anlatamadım ilk defa buraya yazıyorum. Çıkıp bunu da sevgilime anlatmam anlatamam yani ne mana?
Teşekkür ederimDemek ki o zaman gördüğün yapmak istedi olur yani bi yerde.denk gelmistir takma fazla kafana
Orası öyle zatende bir anda nedensizde ayrılamam djdjErkek bulunmaz hint kumaşı degil bu kadar gözünde dw buyutme sonuctw evli degil sin
Bahane bul zamanla kavga et ayrılOrası öyle zatende bir anda nedensizde ayrılamam djdj
Bide o kızı hic sevmiyorum instadan falan ekledi kabul etmedim dediYa 10 yasında izmire akrabasında kalmaya gidiyorlar.Ve orda yasıtı uzaktan bir akraba kızıyla aralarında fiziksel bir münasebet oluyor.Tabiki o yaşa göre,en ilerisi degil.Ama üstler falan cıkmıs.Ve sevgilim maalesef ki kücüklükten beri sanayide yetismis babasının yanına gitmis.Anladıgım kadarıyla yaşından büyükler yüzünden cinselligi erken keşfetmis.Ben cok sasırdım yani o yaşta bunu yapması cogu seyi sorgulattı bana.Ve daha yeni Barıştık ayrılmıstım.Kendisi su an cok düzgün beyefendi ama bunu öğrenince cok kötü hissettim sizce bu gözardı edilecek bir şey mi ben mi abartıyorum?
Bilemiyorum biri beni bu yüzden yargılasaydı tekmeyi basardım sanırım. Bazı şeyleri irdelememek bilmemek daha iyiAy allahım ne garip insanlar var ya şaka gibi.Zaten kuzeni yapmış gibi anlattı ben anladım o olduğunu konuyu irdeledikçe.Şu anda düzgün biri ondan gecmisiyle yargılamalı mıyım bilmiyorum
Kesinlikle bilmemek bazen daha iyi.Cahillik mutluluktur hesabıBilemiyorum biri beni bu yüzden yargılasaydı tekmeyi basardım sanırım. Bazı şeyleri irdelememek bilmemek daha iyi
Ben de çevreye bağlıyorum şu an iyi biriCevresinde görüp, duyup yapmıştır.
aikeyle alakalı bir durum bence.
suan nasıl biri olduğundan eminsen ona göre yol al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?