- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
10 yaşında miYa 10 yasında izmire akrabasında kalmaya gidiyorlar.Ve orda yasıtı uzaktan bir akraba kızıyla aralarında fiziksel bir münasebet oluyor.Tabiki o yaşa göre,en ilerisi degil.Ama üstler falan cıkmıs.Ve sevgilim maalesef ki kücüklükten beri sanayide yetismis babasının yanına gitmis.Anladıgım kadarıyla yaşından büyükler yüzünden cinselligi erken keşfetmis.Ben cok sasırdım yani o yaşta bunu yapması cogu seyi sorgulattı bana.Ve daha yeni Barıştık ayrılmıstım.Kendisi su an cok düzgün beyefendi ama bunu öğrenince cok kötü hissettim sizce bu gözardı edilecek bir şey mi ben mi abartıyorum?
Aynen, bunu size ne diye anlattı?Daha önemlisi bunu size niye anlattı
İşte seviyorum ama şu anda düzgün biri sizce içinde var mıdır hala bir şeyler10 yaşında misorgulamak size kalmış ama 10 yaşında birinin bunu yapmasına takılırım
Mımıgınden sahtekarlık akan ve ısrarla buna devam kendı degılmıs gıbı anlatan adamda ısrar etme sebebiniz ne?Ya şöyle sevgilimin mimiklerinden yalanını anlıyorum bana kuzeni yaşamış gibi anlattı muhabbet ediyorduk bi konu hakkında.Ama o kadar belli etti ki kendi yaşadıgını bende üstüne gitmedim
Bence de hic degil O yaşta merak olur anlarım ama yaşamak ve iki tarafında cesareti beni cok şaşırttıAbartmıyorsunuz, çok sağlıklı bir durum değil ne yazık ki
Ya bunu söylemeyez diye düsündüm o an utanılacak bir sey ben söyleyemezdim ondan tepki göstermedim o anMımıgınden sahtekarlık akan ve ısrarla buna devam kendı degılmıs gıbı anlatan adamda ısrar etme sebebiniz ne?
Erkek mi kalmadı da ıcınızı bu sekil huzur eden kısıyle devam ediyorsunuz?
yani yeni ögrendim bayadır var ilişkimizMımıgınden sahtekarlık akan ve ısrarla buna devam kendı degılmıs gıbı anlatan adamda ısrar etme sebebiniz ne?
Erkek mi kalmadı da ıcınızı bu sekil huzursuz eden kısıyle devam ediyorsunuz?
Yalanlarını mımıkten anlamanız yeni degıl ama ve ilk yalanı da degıl.. Benım anladıgım?Bide
yani yeni ögrendim bayadır var ilişkimiz
Vardır bence. Olmasa bile bu kuşku beni bitirirdi. Zaten size yalan söylediğini de anliyormussunuz, bu olay da üstüne geliyor. Neden yol vermiyorsunuz ki? Ve bunu yaşadığı kız da akrabasi yani sürekli iletişimde bulunabilir biri. Aklınıza hep bu kuşku gelecekİşte seviyorum ama şu anda düzgün biri sizce içinde var mıdır hala bir şeyler
Şoyle söyleyeyim o yaştaki bir çocuğun hormonel gelişimi tam olmadığından ve çevresindeki kişiler artık bunu ne boyutta anlattılarsa, merak duygusu ile yapılan bir girişim muhtemelen. Ama bunu size anlatması hala mimikleriyle ifade edecek kadar etkilenmesi bilmiyorum irite oldum ben.İşte seviyorum ama şu anda düzgün biri sizce içinde var mıdır hala bir şeyler
Ben sen misin Yoksa dedim Gülüp o da o an mi ik kullandı.Ya bilmiyorum o yaşta olur mu bunlar yaŞoyle söyleyeyim o yaştaki bir çocuğun hormonel gelişimi tam olmadığından ve çevresindeki kişiler artık bunu ne boyutta anlattılarsa, merak duygusu ile yapılan bir girişim muhtemelen. Ama bunu size anlatması hala mimikleriyle ifade edecek kadar etkilenmesi bilmiyorum irite oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?