Sevgilimin geçmişini sorgulamalı mıyım?

herseydonuyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
219
44
18
26
Ya 10 yasında izmire akrabasında kalmaya gidiyorlar.Ve orda yasıtı uzaktan bir akraba kızıyla aralarında fiziksel bir münasebet oluyor.Tabiki o yaşa göre,en ilerisi degil.Ama üstler falan cıkmıs.Ve sevgilim maalesef ki kücüklükten beri sanayide yetismis babasının yanına gitmis.Anladıgım kadarıyla yaşından büyükler yüzünden cinselligi erken keşfetmis.Ben cok sasırdım yani o yaşta bunu yapması cogu seyi sorgulattı bana.Ve daha yeni Barıştık ayrılmıstım.Kendisi su an cok düzgün beyefendi ama bunu öğrenince cok kötü hissettim sizce bu gözardı edilecek bir şey mi ben mi abartıyorum?

10 yaşında mi sorgulamak size kalmış ama 10 yaşında birinin bunu yapmasına takılırım

Ya şöyle sevgilimin mimiklerinden yalanını anlıyorum bana kuzeni yaşamış gibi anlattı muhabbet ediyorduk bi konu hakkında.Ama o kadar belli etti ki kendi yaşadıgını bende üstüne gitmedim

Ya şöyle sevgilimin mimiklerinden yalanını anlıyorum bana kuzeni yaşamış gibi anlattı muhabbet ediyorduk bi konu hakkında.Ama o kadar belli etti ki kendi yaşadıgını bende üstüne gitmedim
Mımıgınden sahtekarlık akan ve ısrarla buna devam kendı degılmıs gıbı anlatan adamda ısrar etme sebebiniz ne?
Erkek mi kalmadı da ıcınızı bu sekil huzursuz eden kısıyle devam ediyorsunuz?

Mımıgınden sahtekarlık akan ve ısrarla buna devam kendı degılmıs gıbı anlatan adamda ısrar etme sebebiniz ne?
Erkek mi kalmadı da ıcınızı bu sekil huzur eden kısıyle devam ediyorsunuz?
Ya bunu söylemeyez diye düsündüm o an utanılacak bir sey ben söyleyemezdim ondan tepki göstermedim o an

Yani 10 yaşında sağlıklı değil bence bu onda cinsel travma olmuş olabilir bilemedim

İşte seviyorum ama şu anda düzgün biri sizce içinde var mıdır hala bir şeyler
Vardır bence. Olmasa bile bu kuşku beni bitirirdi. Zaten size yalan söylediğini de anliyormussunuz, bu olay da üstüne geliyor. Neden yol vermiyorsunuz ki? Ve bunu yaşadığı kız da akrabasi yani sürekli iletişimde bulunabilir biri. Aklınıza hep bu kuşku gelecek

İşte seviyorum ama şu anda düzgün biri sizce içinde var mıdır hala bir şeyler
Şoyle söyleyeyim o yaştaki bir çocuğun hormonel gelişimi tam olmadığından ve çevresindeki kişiler artık bunu ne boyutta anlattılarsa, merak duygusu ile yapılan bir girişim muhtemelen. Ama bunu size anlatması hala mimikleriyle ifade edecek kadar etkilenmesi bilmiyorum irite oldum ben.

Ya bide eskiden şey demisti: eve gelen misafir kızlarının yanağından öpüp kacıyomus 5-6 yaşında.Şu an taşlar oturuyor ben kücüklül diye gülüp gecmistim.

10 yaşında tam olarak ne olmuş
artı bunu nereden öğrenmiş? yani o yaşta bir çocuk örnek aldığı kişi veya kişileri taklit eder. ailesini de sorgularsanız iyi olur

Ben sen misin Yoksa dedim Gülüp o da o an mi ik kullandı.Ya bilmiyorum o yaşta olur mu bunlar ya

Yaşanılan çevre olaylar büyüdüğün insanlar , sizi cok daha baska konuma olaylara sürükler. 10 yaşa bende şaşırdım ama demekki erken ergenliğe girmis. Ergenlik öncesi çünkü bedenini bile zor tanır insanlar.
Her neyse ama efendiliginden huyundan emin misin belki seni kandiriyor gözünü boyuyor lütfen emin olmadan hicbirsey yaşama ve adim atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…