• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin geçmişini sorgulamalı mıyım?

10 yaşında tam olarak ne olmuş
artı bunu nereden öğrenmiş? yani o yaşta bir çocuk örnek aldığı kişi veya kişileri taklit eder. ailesini de sorgularsanız iyi olur
Evet dedigim gibi kücük yaşta yaşından büyüklerle takılmıs ben ona bağlıyorum.Fiziksel bi sürtünme gibi sanırım olmus

10 yasinda cocuktan bahsediyoruz belki anne ve babasını yaparken görmüştür belki filmde görmüştür aynisini yapmak istemistir yani neyine.takiliyorsunuz bunun anlamadim ki

Ya 10 yasında izmire akrabasında kalmaya gidiyorlar.Ve orda yasıtı uzaktan bir akraba kızıyla aralarında fiziksel bir münasebet oluyor.Tabiki o yaşa göre,en ilerisi degil.Ama üstler falan cıkmıs.Ve sevgilim maalesef ki kücüklükten beri sanayide yetismis babasının yanına gitmis.Anladıgım kadarıyla yaşından büyükler yüzünden cinselligi erken keşfetmis.Ben cok sasırdım yani o yaşta bunu yapması cogu seyi sorgulattı bana.Ve daha yeni Barıştık ayrılmıstım.Kendisi su an cok düzgün beyefendi ama bunu öğrenince cok kötü hissettim sizce bu gözardı edilecek bir şey mi ben mi abartıyorum?
Bence hemen ayrıl sevgilinde piskolojik problemeler var 10 yasımda bunları yapması hıc normal değil anlıyormusun bu kişi piskopat bile cıkabilir Allah korusun

Yaşanılan çevre olaylar büyüdüğün insanlar , sizi cok daha baska konuma olaylara sürükler. 10 yaşa bende şaşırdım ama demekki erken ergenliğe girmis. Ergenlik öncesi çünkü bedenini bile zor tanır insanlar.
Her neyse ama efendiliginden huyundan emin misin belki seni kandiriyor gözünü boyuyor lütfen emin olmadan hicbirsey yaşama ve adim atma.
Yaşadıgı cevreye bağlıyorum ve aile ilgisizliği aile nasıl farketmez ve engel koymaz ya.Zaten sürekli piskolojik baskı ve ayıplarla yetişen bir ailesi var

şöyle
Evet anlatmak istediğim buydu tam olarak
Bence p*rno ve mastürbasyonla kücükken tanısmıs.Yetisitgi cevreden dolayı.Ailesini tanıyorum.anne babası özünde iyi ama amca kuzenler sürekli karılarını aldatan ve bunuyaşadıgı cinsellikleri de söyleyen insanlar.sanırım bu cevre etkili olmus.Cahiller kısacası

10 yaşındaki çocuklar ergenliğe geçiş sürecine yakın olduğundan (özellikle çevre etkisiyle) cinsel merakın oldukça arttığı bir dönem kabul.Fakat bahsettiğiniz kadar ileri bir temas tabi ki normal kabul edilemez.

Fakat işin rahatsız edici tarafı bana göre şu: Herkesin ergenlikte cinselliği merak ettiği zamanlar olmuştur. Fakat bunu sevgilimize/ eşimize başkasının başına gelmiş gibi anlatmaya çalışmamışızdır. Konu nereden geldi oraya?

Ya bunu bile düşünüyorum şu an kücükkende kızları öpüp kacıyomus
O çocuk cok baska şeyler görmüş bence. Kızları öpüp kacmak nedir. Yani karşı cinse fikrini sormakta yok. Op kaç. Karşısı ister mi yok. O yaşta zaten konusmasini bekleyemezsin karsi cinsle adam akilli. Ama bu tarz hareketler beni ürküttü.
Kimseyi cocuklugunda yaşadığı olaylarla yargilamakta istemem ama çocukluk cok önemli. Her psikolog cocukluga iner unutma

O çocuk cok baska şeyler görmüş bence. Kızları öpüp kacmak nedir. Yani karşı cinse fikrini sormakta yok. Op kaç. Karşısı ister mi yok. O yaşta zaten konusmasini bekleyemezsin karsi cinsle adam akilli. Ama bu tarz hareketler beni ürküttü.
Kimseyi cocuklugunda yaşadığı olaylarla yargilamakta istemem ama çocukluk cok önemli. Her psikolog cocukluga iner unutma
Ya bunu anlattıgında aklıma ilk gelen acaba taciz falan mı edildi bu kadar cinsellige ilgisi sasırttı beni ve aile apartmanında oturuyorlarmıs.Sizce ne görmüs olabilir anlamadım demek istediğinizi

Ya bu öpüp kacmayı da 5-6 yasında yapıyor ama

10 yaşındaki çocuklar ergenliğe geçiş sürecine yakın olduğundan (özellikle çevre etkisiyle) cinsel merakın oldukça arttığı bir dönem kabul.Fakat bahsettiğiniz kadar ileri bir temas tabi ki normal kabul edilemez.

Fakat işin rahatsız edici tarafı bana göre şu: Herkesin ergenlikte cinselliği merak ettiği zamanlar olmuştur. Fakat bunu sevgilimize/ eşimize başkasının başına gelmiş gibi anlatmaya çalışmamışızdır. Konu nereden geldi oraya?
Ya İste ilişkilerden erken yastaki ilişkilerden bahsediyorduk cok normal bir muhabbetti.İnsanlar göründügi gibi degil falan dedi.Sonea bu konu acıksı bende irdeledim

10 yasinda cocuktan bahsediyoruz belki anne ve babasını yaparken görmüştür belki filmde görmüştür aynisini yapmak istemistir yani neyine.takiliyorsunuz bunun anlamadim ki
İşte normal mi bu yani sapık ya da psikopatlık olabilir mi? Büyük ihtimalle görmüs zaten bende soruyorum size buna takılmalı mıyım

İşte normal mi bu yani sapık ya da psikopatlık olabilir mi? Büyük ihtimalle görmüs zaten bende soruyorum size buna takılmalı mıyım

Suanki davranışlarına bak suan nasil gozlemle yani cocuk yasta yaptigi birseyden ötürü yargilamak sacma

Ya bunu bile düşünüyorum şu an kücükkende kızları öpüp kacıyomus
Kızım cok mu aradın bu adamı bu ne sabıklık bız de cocukluk gecırdık bı bahane bul ayrıl sonradan basına bela olmadan her gun habeelerdw ne kotu olayalr ızlıyoruz

Back