sevgilimin geçmişi

Sevgiliniz kızı eve çağırıyor, kız direkt soyunuyor, sevgiliniz küfür edip yolluyor, bakire olmadığını vurguluyor.
Sevgilinizin kızı eve yolladığına inanmadım ben açıkçası.

bana sanki beraber olmuşlar da bakire olmadığını anlayınca surat yapmış sevgilin gibi geldi ya neyse....
Bana da beraber olmuşlar gibi geldi hatta kız size söylerim diye tehdit etmiş de olabilir hatta öncesinde bakire olduğunu ve ilk beraberliğini sevgilinizle yaşadığını söyleyeceğini ima etmiş olabilir sevgiliniz de kulağıniza gelir korkusuyla kendi hikayesini yazmış olabilir tabi bunlar varsayım inşaallah böyle degilidr

Ben evlilikte yaşanan sorunlar nedeniyle BDV'a yazanlara hemen ayrılın diyenlere kızıyorum çoğu zaman. Sevgili iken sorun yaşayanlara da kronikleşmeden bitirin diyorum. Ama size ikisini de söylemeyeceğim zira sizin durumunuz doktorluk. Önce doğru tepkiler vermeyi öğrenin sonra bu ilişki kendiliğinden bitecek zaten.

Biraz daha acarmisiniz lutfen

Zaten herşeyi yaşadıktan sonra ayrılırlar erkekte her zaman kendini aklamaya çalışır

Pembe dizi gibi bu ne ya...
El hasil vel kelam zaten aldatilmissin.
Eve cagirip soyununca geri gondermismis valla seni iyi yemisler...
Hic bir sry yapmis olmasa bile eve cagirmasi aldatılmış olmana yeter.

Eğer erkek arkadaşınız bu kızı kendi evine çağırmışsa, aralarında geçen konuşmayı bu kadar ayrıntılı biliyorsanız vs. vs. hala bir ilişki söz konusuysa doğru olmayan şeyler var demektir. Bütün bunlardan sonra takıntılar sizi rahatsız ediyorsa aslında sorunun farkında olup sadece ilişkiyi sürdürmek adına bazı şeyleri baskılıyorsunuz demektir. Zamanla psikolojinizi hepten bozar. Bir uzmandan destek alın. İlişkinize de o enteresan sevgilinizde bakışınız değişecek. En güzel yaşlarınızı böyle sorunlarla harcamayın.

Bi erkek bi kadini yalniz kalacak sekilde eve çağırıyorsa %90 aklında cinsellik vardir. Dışarda da bulusabilirler neden ev? Ben sevgilinin giydirip yolladigina inanmıyorum acikcasi

Herseyi anlarım kız adiymis hevesliymis vs hepsine pekii de erkek arkadaşın kıza ulaşıp eve ne için çağırmış. ?nefsine çok hakim bu bey o kızı neden çağırmış eve?

sevgilin kızı eve çağırmış ya bence herşey orda bitmiş. Eve neden çağırır ki.. Bilmiyorum anlatıklarına emin olmak çok zor. KIz lak die soyunmamıştr heralde öpüşüp koklaşmışlardır .

şöyle diyebilirsin;

çok düşündüm sevgilim artık geçmiştekileri unuttum sonuçta ben de senden ayrıyken bi flörtüm oldu buluştuk senin de onu çağırman normal de bakalım sana neler diyecek seninle devam edebilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…