• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin geçmişi beni rahatsız ediyor

Geçmişi hiç dillendirmemelisiniz. Yaşanmış, bitmiş. Düşündükçe içinden çıkamazsınız ve ilişkinize zarar verir.

onunla benzer bir geçmişe sahip değilsen, ben bakir erkek istirem diyerek direk tekmeyi bas.
yok öyle erkek adamdır yapar bla bla bla...
bak geçen burada bir abla vardı; evlenmiş,doğum yapmış hala kafası kocasının geçmişinde..
durumu iyi değildi.
sende kendine temiz sayfa aç,zira aynı durumda olsan o seni asla istemezdi,net!!

bence al karşına her şeyi anlattır sor kendine öğren aklına takılanları. tabi bu bir süre sende daha fazla takıntı yapacaktır ama zamanla alışacak ve kabulleneceksin. adamın geçmişine ne yapabilirsin ki? sonuçta olmuş ve bitmiş şeyler. ha sen böyle mi yaptın dersen evet yaptım ama kabullenme aşamasını geçtim ara ara kıskançlıklar devam etmekte fakat bi de kızın resmini göreydim eyiydi :110::110:

son ilişki yaşadığı kişiyle ilişkisinin sonlarında biz tanışmışız.. ve ben ilişkisi yok sanıyodum. sonra o kızı terketmiş. aklıma geldikçe deliriyorum. kesişim süreci gibi bi süreç var ve benim haberim yoktu.

Eşim beni görmüş o sırada sevgilisi olan kızdan ayrılmış.
İleri düzeyde bir ilişkileri vardı hatta.
Hoş bi durum değil ama kabullendim ben.

Canım daha dün aynı durumu bende yaşadım. geceleri uykudan uyanmama bile sebep oluyor bu sorun. Ama kendimizi yiyip bitirmekten başka hiçbirşey değil. Sevdiğinin başkasıyla olduğunu düşününce ona dokunduğunu kokladığını düşününce tabi insan kötü oluyor acı çekiyor. Önemli olan şuan benimle ve o benim diye düşünebilmek çok şükür bugün biraz daha iyiyim ama seviyorsan ve ciddiysen kafana fazla takma derim unutma seni geçmişi değil seninle olan geleceği ilgilendirir...

merhabalar. öncelikler forumda yeniyim. buraları pek bilmiyorum ama zamanla alışıcam sanırım..
bi derdim var size anlatmak istediğim. ne kendi kendime ne sevgilimin desteğiyle aşamıyorum bunu. o bana çok yardımcı oluyor ama inanın olay takıntı boyutuna geldi günlük hayatıma bile zarar veriyor.
sevgilimin geçmişinde bi çok ilişkisi olmuş bi insan. bikaç aylık sevgilileri de olmuş üç yıllık da. biz evlilik yolundayız ama inanın artık boğuluyorum. geçmişiyle ilgili en ufak bi ayrıntı dahi aklıma gelse bulunduğum mekan zaman farketmeden gözlerim doluyo mideme ağrı saplanıyo kendimi sakinleştiremiyorum..
ne önerirsiniz bundan nasıl kurtulabilirim :KK43:
Geçmişiyle yaşayanın geleceği olmazmış.Ne onun ne senin geçmişin birbirinizi ilgilendirmez eğer unutamayacaksanda o geçmişi evlenip adamada kendinede zehir etme hayatı.

Su sevgilimin/kocamin gecmisi konularini gorunce hemen aklima katil olmustur, hirsizlik yapmistir, tecavuz etmistir falan geliyor.

geçmiş adı üstünde geçmiştir.
empati yap biraz sen onunla tanışmadan bir çok hata yapömış pişman olmuş olsaydın. değişmiş olsaydın. ama erkek arkadaşın sana böyle yapsaydı mesela. bu düşünce ve duygularından yüzleşerek kendine güvenerek kurtulabilirsin.

gecmisinden size ne?
evlenme yolunda oldugunuz adam gecmisi sayesinde bugunku adam oldu.
boyle kafayla evlenirseniz dunyayi kendinize de sevgilinize de dar edersiniz.

Hiç umrumda olmaz geçmişi. Eşime hiç sormadım bile benden önce kaç kişiyle ne yaşadın ne yaptın diye. Benden öncesi beni zerre ilgilendirmez. Benden sonrası mühim olan. Isterse hergününü ayrı bir kadınla geçirmiş olsun. Sormayın bunları irdelemeyin kurcalamayın geçmişi geleceğinize taşımayın.

Back