merhabalar. öncelikler forumda yeniyim. buraları pek bilmiyorum ama zamanla alışıcam sanırım..
bi derdim var size anlatmak istediğim. ne kendi kendime ne sevgilimin desteğiyle aşamıyorum bunu. o bana çok yardımcı oluyor ama inanın olay takıntı boyutuna geldi günlük hayatıma bile zarar veriyor.
sevgilimin geçmişinde bi çok ilişkisi olmuş bi insan. bikaç aylık sevgilileri de olmuş üç yıllık da. biz evlilik yolundayız ama inanın artık boğuluyorum. geçmişiyle ilgili en ufak bi ayrıntı dahi aklıma gelse bulunduğum mekan zaman farketmeden gözlerim doluyo mideme ağrı saplanıyo kendimi sakinleştiremiyorum..
ne önerirsiniz bundan nasıl kurtulabilirim
Ben de tek kişiye takıntılıyım benim de 3 sene oldu acaba nasıl aşmanız gerektiğini bulabildiniz mi :) Bu durumdan kurtulmak çok istiyorum.Takılmamaya çalış.
Bende öyleydim ama ben tek bi kişiye takıntılıydım.
Ha 3.5 yıl oldu hala o takıntım devam ediyor
Ben de tek kişiye takıntılıyım benim de 3 sene oldu acaba nasıl aşmanız gerektiğini bulabildiniz mi :) Bu durumdan kurtulmak çok istiyorum.
Acabalar.. seni bu kadar gecmise saplatan ney? Herhangi birseydenmi etkilenerek icinden cikilmaz hale getirdin yoksa hic bi probleminiz yok sorun senin takintilarinmi. ya da guvenmekte zorlukmu cekiyorsun.. Ortada hicbirsey yoksa iliskiniz ferahsa kendine eziyet etme. Kafani kurcalayan birseyler var ya vesvese ya da birseyler bunlari dusunmeye sebeb.. bilemicem cevabi sende
yok hayır hatta ondan çok ben dillendiriyorum. o yorum bile yapmıyor hatta geçmişini hatırlamadığını sildiğini filan söylüyor.Sevgilin eski partnerlerini size çokmu dillendiriyor? hayır devamlı anlatıyorsa bundan dolayıda bunalmİş olabilirsiniz.
son ilişki yaşadığı kişiyle ilişkisinin sonlarında biz tanışmışız.. ve ben ilişkisi yok sanıyodum. sonra o kızı terketmiş. aklıma geldikçe deliriyorum. kesişim süreci gibi bi süreç var ve benim haberim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?