• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin geçmişi beni rahatsız ediyor

whisperrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
126
23
28
merhabalar. öncelikler forumda yeniyim. buraları pek bilmiyorum ama zamanla alışıcam sanırım..
bi derdim var size anlatmak istediğim. ne kendi kendime ne sevgilimin desteğiyle aşamıyorum bunu. o bana çok yardımcı oluyor ama inanın olay takıntı boyutuna geldi günlük hayatıma bile zarar veriyor.
sevgilimin geçmişinde bi çok ilişkisi olmuş bi insan. bikaç aylık sevgilileri de olmuş üç yıllık da. biz evlilik yolundayız ama inanın artık boğuluyorum. geçmişiyle ilgili en ufak bi ayrıntı dahi aklıma gelse bulunduğum mekan zaman farketmeden gözlerim doluyo mideme ağrı saplanıyo kendimi sakinleştiremiyorum..
ne önerirsiniz bundan nasıl kurtulabilirim :(

onun geçmişi sonuçta ve senden önce olmuş bitmiş. eğer gerçekten unuttuysa geçmişi seni ilgilendirmemeli bence. aklına o kızlar geldiğinde sevgilinle birlikte geçirdiğiniz güzel günlere güzel anılara odaklan,evlilikle ilgili hayal kur mesela. ne diyoruz;
geçmişindeki hikaye beni üzmez nasılsa yenisini yazıyoruz artık :KK24::21:

merhabalar. öncelikler forumda yeniyim. buraları pek bilmiyorum ama zamanla alışıcam sanırım..
bi derdim var size anlatmak istediğim. ne kendi kendime ne sevgilimin desteğiyle aşamıyorum bunu. o bana çok yardımcı oluyor ama inanın olay takıntı boyutuna geldi günlük hayatıma bile zarar veriyor.
sevgilimin geçmişinde bi çok ilişkisi olmuş bi insan. bikaç aylık sevgilileri de olmuş üç yıllık da. biz evlilik yolundayız ama inanın artık boğuluyorum. geçmişiyle ilgili en ufak bi ayrıntı dahi aklıma gelse bulunduğum mekan zaman farketmeden gözlerim doluyo mideme ağrı saplanıyo kendimi sakinleştiremiyorum..
ne önerirsiniz bundan nasıl kurtulabilirim :KK43:

Takılmamaya çalış.
Bende öyleydim ama ben tek bi kişiye takıntılıydım.
Ha 3.5 yıl oldu hala o takıntım devam ediyor :D

Acabalar.. seni bu kadar gecmise saplatan ney? Herhangi birseydenmi etkilenerek icinden cikilmaz hale getirdin yoksa hic bi probleminiz yok sorun senin takintilarinmi. ya da guvenmekte zorlukmu cekiyorsun.. Ortada hicbirsey yoksa iliskiniz ferahsa kendine eziyet etme. Kafani kurcalayan birseyler var ya vesvese ya da birseyler bunlari dusunmeye sebeb.. bilemicem cevabi sende

Takılmamaya çalış.
Bende öyleydim ama ben tek bi kişiye takıntılıydım.
Ha 3.5 yıl oldu hala o takıntım devam ediyor :KK70:
Ben de tek kişiye takıntılıyım benim de 3 sene oldu acaba nasıl aşmanız gerektiğini bulabildiniz mi :) Bu durumdan kurtulmak çok istiyorum.

gecmisi seni rahatsiz ediyorsa sende onu kendi gecmisine göm.. buna yapcak bise yok adam senin varligindan bile haberdar degilken bigun seni tanima ihtimali uzerine yogunlasip kendini mahzene kapatacak degildi

Herkesin bi gecmisi var elbet, esiyle tanismadan. Benim esiminde olmus. Hatta ayni evde yasadiklari bile olmus. İlginc... benim icin hic problem yok. Olmazda. Benle beraberken olmasinda yeter. Benden oncekileri ne kiskanirim ne kafama takarim. Sende takma. Takarsan kendine edersin.

Sevgilin eski partnerlerini size çokmu dillendiriyor? hayır devamlı anlatıyorsa bundan dolayıda bunalmİş olabilirsiniz.

Acabalar.. seni bu kadar gecmise saplatan ney? Herhangi birseydenmi etkilenerek icinden cikilmaz hale getirdin yoksa hic bi probleminiz yok sorun senin takintilarinmi. ya da guvenmekte zorlukmu cekiyorsun.. Ortada hicbirsey yoksa iliskiniz ferahsa kendine eziyet etme. Kafani kurcalayan birseyler var ya vesvese ya da birseyler bunlari dusunmeye sebeb.. bilemicem cevabi sende

son ilişki yaşadığı kişiyle ilişkisinin sonlarında biz tanışmışız.. ve ben ilişkisi yok sanıyodum. sonra o kızı terketmiş. aklıma geldikçe deliriyorum. kesişim süreci gibi bi süreç var ve benim haberim yoktu.

Sevgilin eski partnerlerini size çokmu dillendiriyor? hayır devamlı anlatıyorsa bundan dolayıda bunalmİş olabilirsiniz.
yok hayır hatta ondan çok ben dillendiriyorum. o yorum bile yapmıyor hatta geçmişini hatırlamadığını sildiğini filan söylüyor.

Gecmiş geçmişde kalır diye bi laf var insanlar bunu boşuna sölememişler demek geçmişe takılıp kalma bence önündeki güzel günlere odaklan yoksa cıkmaza girersin eger onun gecmişi suanki hayatını etkilemiyorsa tabi senden önce yasanmış seyler seni etkilememeli cünkü ozaman sen yoktun böyle düşünmeye calış bence

Evlenmeden önce bende buna çok takılıyordum ama huzursuzluktan başka bişey olmaz aranızda.. seninde bir geçmişin vardır muhakkak sineye çek senden öncesine değil sonrasına bak :KK8::KK8:

Himm.. henuz ayrilmadan sizinle baslamis yani oylemi? Sebebini tam olarak bilemiyorsun ki ama.. belki sevgilinizin bi sucu yoktu kafasinda coktan bitirmisti. Nedenlr acabalar cogalir boyle yaptikca hic kurcalamayin kendi iliskinizin seyrine ve yonune bakin kaygilarinizi ondan sora gozden gecirin dillendirip ikinizi de bulandirmayin hersey akisina birakin yolunu bulur zaten. Dua edin v3 tedbiri elden birakmayin kimsenin ne olcagi her sekilde belli degil zaten

son ilişki yaşadığı kişiyle ilişkisinin sonlarında biz tanışmışız.. ve ben ilişkisi yok sanıyodum. sonra o kızı terketmiş. aklıma geldikçe deliriyorum. kesişim süreci gibi bi süreç var ve benim haberim yoktu.

aynı benim yaşadığım olay gibi. bende çok saplantı yapmıştım düşünme boşver zaten seni seviyorsa senin yanındadır gerisi hikaye.:KK51:

Yaşlarınız nedir?

Ben de rahatsız olurdum mesela.

Adamın yaşından bağımsız olarak 2,3,4 sevgili benim için eyvallah ama fazlasını kaldıramam sanırım nedenini açıklayayım.

Ben duygusal, romantik bir insanım. Önüne gelenle sevsin sevmesin takılmış bşrini içim almaz. Çok sevgili edinmek yanlış değil tabi ama benim hoşlandığım türde erkek karakterinin yapacağı türden bir şey değil. Yani yanlış bulduğumdan değil , bu karakterde birinin bana uymayacağını bilmemden. Daldan dala tipler bana uygun değil. Bir de sevmediği bşriyle yoklıktan beraber olan erkeğe saygı duyamıyorum.

Özet geçeyim malın gözü erkek bana itici gelir başından birlikte olmazdım.

Ben olsam hiç takılmam, gerçekten takılmıyorum, sorgulamadım da ama benim şu anki erkek arkadaşım çok aşk odaklı bir adam. Olmasa da farketmez benim için. Geçmiş geçmiştir, geride bırakacak olgunluğa sahip olmak lazım. Taşımamak lazım geleceğe. Sen de böyle yap.

Huzursuzluktan başka bişey değil.

Back