• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Gaddar Ailesi

Neurosurgeon

Song Yuqi aşkım <3
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
215
377
33
29
Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Sevgilim ailesiyle birlikte yaşıyor evlerinde 2 tane kedi vardı. Bir tanesi erkek ve 1,5 yaşında, kısırlaştırılmadığı için eve koku bırakıyor ama aile ısrarla kısırlaştırmadı kediyi. Diğeri dişi 1 yaşında. Bugün iki kediyi kapının önüne atmışlar. Erkek arkadaşım vazgeçirmeye çalışmış ama ikna edememiş.

30 dk sonra kedilere mama koymak için aşağı indiğinde ikisi de yokmuş arka mahalleye kadar bakmış ama ikisini de bulamamış. Sonra eve geri dönerken dişi kediye benzeyen bir kedi görmüş araba tarafından ezilmiş... Yine de aramaya devam et belki o değildir dedim en sonunda bulmuş onu ama hayvan zaten çok ürkekti iyice korkmuş yanına gelmiyormuş. Ailesine sordu tekrardan, benim odamdan çıkmaz eve alsam olur mu diye? Ablası beni getirtme oraya diye kızmış bağırmış. Sokaktaki diğer kediler de kediyi rahatsiz ediyormuş. Erkek olandan ise hiç haber yok.

Şimdi siz söyleyin bu insanların vicdanı yok mu? Madem bu hayvanları sokağa atıcaklardı niye eve aldılar eve alıştırdılar? Neden baharın gelmesini beklemediler kışın ortasında attılar. Erkek arkadaşım perişan oldu. Benim de elimden bir şey gelmiyor çok üzgünüm ve sinirliyim. Annem izin verse ben alıcam ama vermez. Hiçbir şey yapamıyorum...

Tamam herkes beslemek istemez belki de, ozaman ne diye başta almışlar evin içine kedileri .
Yazık ya cidden böyle insanlara çok sinir oluyorum . Vicdanları yok. Kedileri bulabilirse , sahiplendirsin bari . Bakmak isteyen birilerini bulabilir belki . Gece gece sinirlerim bozuldu.

Erkek olan kedi eve koku bırakıyor diyeymiş ve maddi durumları iyi olmasına rağmen kediyi kısırlaştırmadılar. Kedinin bir suçu yok ki.
Hem hayvana kısırlaştırmayarak eziyet etmişler hem bu soğukta sokağa atmışlar.
İnşallah o günahsızların günahı peşlerini bırakmaz!!!
Çok sinirlendim

Hem hayvana kısırlaştırmayarak eziyet etmişler hem bu soğukta sokağa atmışlar.
İnşallah o günahsızların günahı peşlerini bırakmaz!!!
Çok sinirlendim
Evet hayvan zaten çiftleşemediği için agresifti. Bir keresinde annesinin elini tırmaladı diye kadın eline sopa alıp kediye vurmaya kalkmış erkek arkadaşım elinden almış sopayı. O kadar üzgünüm ki Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece.

Büyük ihtimal üşüdükleri için sığınacak bir yer bulmuşlardır şimdilik ama eğer bulursanız hiç yoktan evin önüne kutu falan yapsınlar. youtube da videoları var. kediler için en azından sıcak tutacak yuva karton kutudan ba kolayca yapılır. İnşallah birşey olmamıştır bulunır kedicikler. Belki haysev facebook sayfasında yayınlarsanız sahiplendirilirler. :KK64:

Evet hayvan zaten çiftleşemediği için agresifti. Bir keresinde annesinin elini tırmaladı diye kadın eline sopa alıp kediye vurmaya kalkmış erkek arkadaşım elinden almış sopayı. O kadar üzgünüm ki Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece.
Keşke erkek arkadaşınız önceden önlem alıp barınağa bıraksaydı :/

Allah merhamet versin, ne vicdansızlarmış. İlan versin Facebook gruplarına falan, durumun aciliyetini de belirtsin belki almak isteyen çıkar. Bir süreliğine geçici yuva bulmaya çalışın.

Keşke erkek arkadaşınız önceden önlem alıp barınağa bıraksaydı :/
Aslında annesi böyle bir kadın değildi yavruyken biberonla besledi kediyi o büyüttü kedi onu çok seviyordu. Ama haklısınız erkek arkadaşım kendini çok suçluyor keşke baştan sokağa alıştırsaydım ya da sahiplendirseydim diye.

E başta eve niye almışlar?
Onlar zaten normalde dışarda yasayabilirler ama öyle alıp eve alistirip sonra hevesi geçince sokağa atmak nedir.

Benim de bir evladım var.
Gözümden bile sakınıyorum. Sanki resmen doğurmuşum gibi.
Değil kapı önüne atmayı, odamın kapısını kapayıp onu dışarıda bırakmaya bile kıyamam ben.

O yüzden sizin bu konunuza cevap olarak ancak küfrederim ! Ama küfredersem de banlanırım.
Ama kesin kulaklarını çınlatmışımdır o insanların.

Allah cezalarını versin. O kedilerin yaşadıklarını yaşasınlar tek tek.
Sizin yerinizde olsam direk soğurdum sanırım.

Asla sevemezdim :/

Benim de bir evladım var.
Gözümden bile sakınıyorum. Sanki resmen doğurmuşum gibi.
Değil kapı önüne atmayı, odamın kapısını kapayıp onu dışarıda bırakmaya bile kıyamam ben.

O yüzden sizin bu konunuza cevap olarak ancak küfrederim ! Ama küfredersem de banlanırım.
Ama kesin kulaklarını çınlatmışımdır o insanların.

Allah cezalarını versin. O kedilerin yaşadıklarını yaşasınlar tek tek.
Sizin yerinizde olsam direk soğurdum sanırım.

Asla sevemezdim :/
Biliyor musunuz şuan resmen hissettiklerimi yazdınız. Kedim olsaydı patisine zarar gelse içim giderdi biz onları evladımız olarak görüyoruz evlattan bir farkı yok onlar ise sadece hayvan olarak görüyorlar. Ve evet ailesinden çok soğudum.

Back