- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
- Konu Sahibi Marianihal
İş eleştiriye gidecekse o kertenkelede eleştirilecek bin madde sıralanır. Seven insan sadece sever, sevdiği insan onun her şeyi olur, her şeyini sever, gözüne kusurlar bile gelmez.Eminim kız çocuktan görsel olarak gömlek gömlek üstündür hee. Kızın zayif noktasını bulmuş arizona kertenkelesi. Konu sahibi üzüleceksen cidden yakışıklı birini bul da ona üzül bari hem tipsiz hem karaktersizmiş bu.
Burada önemli olan esas şey, kişinin kendini sevmesi. Adam baskı ve himaye altına almış resmen, sen ne diyorsun tosbağa, o zaman kapı orada diyemiyor bile. Üzülüyorum, komplekslerim var neden bana bunu yapıyorsun diyor, yalnızım ona alıştım diyor.
Ben uzun siyah saçlıyım diye yaa bu ne hiç modern değil, köylü gibi, kısa kestir sarı attır diyen birini öyle bir itin bir yerine soktum ki. Ne saçımı değiştirdim ne bu tip hıyarlarla uğraştım. Ben kendini seviyorum ve beğeniyorum canım kendim. Cinsel organını bir dakika hizada tutamayan heriflere bak, kadınının saçını, kıyafetini, memesini poposunu, vajinasının rengine kadar alaya alıyorlar. Ağzına tıkın ağzına.