kızlar merhaba..29 Aralık akşamı erkek arkadaşım evlenme teklif etti ve bana bu tektaşı verdii :)) istemeye geldiklerinde bir tane daha takacaklar ama bunun anlamı benım için çok büyük ve ömrümün sonuna kadar saklıyacağım..umarım beğenirsiniz..Eki Görüntüle 331371
kızlar merhaba..29 Aralık akşamı erkek arkadaşım evlenme teklif etti ve bana bu tektaşı verdii :)) istemeye geldiklerinde bir tane daha takacaklar ama bunun anlamı benım için çok büyük ve ömrümün sonuna kadar saklıyacağım..umarım beğenirsiniz..Eki Görüntüle 331371
ah kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama bu yuzuk atılalı nerdeyse 1 sene oldu, zor bir dönem geçirdim ve hayırlısı böyleymiş diyorum artık her şey kader kısmet:)) bu konu nasıl kapanır acaba bilen var mı ???
Bu bölümün moderatörü vardır, ona linki gönderirsen kapatırlar diye biliyorum. Bu mesajını gördükleri zaman da kapatırlar. Sen denk geldiğin birine mesaj da gönderebilirsin.
Çok geçmiş olsun ayrılığın için. Alalh daha iyileriyle karşılaştırsın, bundan sonra çok mutlu olursun inşallah.