• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin evlenme teklifi sırasında verdiği tektaşım :))

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah tamamına erdirsin... biçok kişinin hayali sende gerçekleşmiş durumda, tadını çıkar:16: mutluluklar:nazar:
 
tektaşın yeri ayrı, bir sürü modeli var ama seninki en zarif olanını seçmiş, güle güle kullan hayırlı olsun canım
 
ah kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama bu yuzuk atılalı nerdeyse 1 sene oldu, zor bir dönem geçirdim ve hayırlısı böyleymiş diyorum artık her şey kader kısmet:)) bu konu nasıl kapanır acaba bilen var mı ???
 
Bu bölümün moderatörü vardır, ona linki gönderirsen kapatırlar diye biliyorum. Bu mesajını gördükleri zaman da kapatırlar. Sen denk geldiğin birine mesaj da gönderebilirsin.

Çok geçmiş olsun ayrılığın için. Alalh daha iyileriyle karşılaştırsın, bundan sonra çok mutlu olursun inşallah. :71:
 
Back