• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin evlenme teklifi sırasında verdiği tektaşım :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Janx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Janx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
267
3
46
İstanbul
kızlar merhaba..29 Aralık akşamı erkek arkadaşım evlenme teklif etti ve bana bu tektaşı verdii :)) istemeye geldiklerinde bir tane daha takacaklar ama bunun anlamı benım için çok büyük ve ömrümün sonuna kadar saklıyacağım..umarım beğenirsiniz.. $020.jpg

Çok hoşmuş hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin :)

kızlar merhaba..29 Aralık akşamı erkek arkadaşım evlenme teklif etti ve bana bu tektaşı verdii :)) istemeye geldiklerinde bir tane daha takacaklar ama bunun anlamı benım için çok büyük ve ömrümün sonuna kadar saklıyacağım..umarım beğenirsiniz..Eki Görüntüle 331371

allah ayırmasın hep mutlu etsin:):)
ayy maşallah:nazar::nazar:
rabbim bana da nasip etsinnn:9::9::9:

çokk güzell cnm yüzüğünn allah tamamnına erdirsin ömür boyu mutlu olursunuz inşş:16::16::16:
ayrıca darısı başımaa:9::9::9:

Allah tamamına erdirsin tatlımmm :16:

:nazar:ömür boyu parmagndan cıkarmaman dılegıyle canım ... cok cooook mutlu olun

kızlar merhaba..29 Aralık akşamı erkek arkadaşım evlenme teklif etti ve bana bu tektaşı verdii :)) istemeye geldiklerinde bir tane daha takacaklar ama bunun anlamı benım için çok büyük ve ömrümün sonuna kadar saklıyacağım..umarım beğenirsiniz..Eki Görüntüle 331371

bı omur mutlu olunnnn ınsallahh canımmm darısııı basımaaa:dD::52::52::52::52:

mutluluklar dilerim canım. inşallah evliliğinizde bu pırlanta kadar güzel olur.

Tek taşım olmadan önce bana hepsi aynıymış gibi geliyordu :1: Seninki de çok güzelmiş canım güle güle kullan allah tamamına erdirsin inş :)

Tek taşım olmadan önce bana hepsi aynıymış gibi geliyordu :1: Seninki de çok güzelmiş canım güle güle kullan allah tamamına erdirsin inş :)

amin canım cok tesekkur ederım:) banada aynen oyle gelıyo aslında,ıyıkı erkek degılım,yuzuk secerken işin ıcınden hayatta cıkamazdım herhalde:)

Mutluluklar dilerim:nazar:
Tek taş yüzüğünüz çok zarif ve şık

Back