Yüzüne bakmamış ama ortak tanıdıklaraKarşılaşınca yüzüne bile bakmamış birinin nasil bi beklentisi olabilir acaba? Bence acilen bi psikologa gorunmelisin.
E arayarak haklı çıkarmış oldun zaten kızıKız benim varlığımı bile bile insanlara "o benden başkasını sevemez,beni istiyor,ben de onu bekliyorum" tarzı şeyler diyormuş. Ben ne yapabilirdim sizce
size bu lafları taşıyanlara, ben kendisiyle ilgili laf duymak istemiyorum der geçerdiniz. medeni dünyada ,nsanlar böyle yapıyor: ille çirkefleşmek gerekmezdiKız benim varlığımı bile bile insanlara "o benden başkasını sevemez,beni istiyor,ben de onu bekliyorum" tarzı şeyler diyormuş. Ben ne yapabilirdim sizce
Bekleyen insan emin ol bi sekilde iletişime geçerdi.bunu sana sevgilin mi söyledi?Yüzüne bakmamış ama ortak tanıdıklara
"o benden başkasını sevemez,beni istiyor,ben de onu bekliyorum" tarzı şeyler diyormuş. Ben ne yapabilirdim sizce
Ama tiyatroda görünce de yüzüne bakmadı? Tutarsızlıklar tutarsızlıklar..Ben aradığımda da kız bana "ben onda bitmiş olabilirim belki ama o bende bitmedi.yine de onun kararı gibi laflar etti
Yok, sevgilimin dedikoducu bir kız arkadaşı dediBekleyen insan emin ol bi sekilde iletişime geçerdi.bunu sana sevgilin mi söyledi?
Eski sevgilinizin ilişkisi neden bitmiş Bi çok karmaşa var anlattıklarınızın içinde karşı taraf bitirdiyse neden böyle konusuyo daha ortak arkadaşlara eğer sevgiliniz bitirdiyse neden resimler vs duruyo siz siliyorsunuz sorun en başta zaten erkek arkadaşınız bence tam anlamıyla bitirmeden sizinle Bi ilişkiye başlamış arada siz böyle kalmışsınızBen aradığımda da kız bana "ben onda bitmiş olabilirim belki ama o bende bitmedi.yine de onun kararı gibi laflar etti
Bence sen sevgiline de sevgilinin dedikoducu arkadaşına da fazla güvenme.Yok, sevgilimin dedikoducu bir kız arkadaşı dedi
Sevgilim bitirmiş öyle dedi ama halen onun eşyalarını saklıyor. Fotoğrafları ben sildim ve o kadar çok gezmişler ki... Beraber yaşıyorlarmis zaten. Benim kafamda bitti dese de ben inanmıyorumEski sevgilinizin ilişkisi neden bitmiş Bi çok karmaşa var anlattıklarınızın içinde karşı taraf bitirdiyse neden böyle konusuyo daha ortak arkadaşlara eğer sevgiliniz bitirdiyse neden resimler vs duruyo siz siliyorsunuz sorun en başta zaten erkek arkadaşınız bence tam anlamıyla bitirmeden sizinle Bi ilişkiye başlamış arada siz böyle kalmışsınız
Ama demeden de geçemicem nasıl dinlediniz yahu sex hayatını sus diyemediniz mi
İnanmadığınız güvenmediğiniz Bi ilişkiyi sürdürmeyin onu bunu arayıp da kendinizi küçük düşürmeyin benceSevgilim bitirmiş öyle dedi ama halen onun eşyalarını saklıyor. Fotoğrafları ben sildim ve o kadar çok gezmişler ki... Beraber yaşıyorlarmis zaten. Benim kafamda bitti dese de ben inanmıyorum
O kız da benim varlığımı bildiği halde halen sevgilimi istediğini iki farklı kişiye demis. O beni rahatsız etmiyor mu?Hayatına devam eden insanları bu şekilde resmen taciz ediyorsunuz. Ne hakkınız vardı ki o kadını rahatsız edip huzurunu kaçırmaya? Çok yanlış yaptığınız. Ne basiretsiz sevgiliniz varmış. Yarın ayrılsanız başkasına da sizin özelinizi detaylı şekilde anlatsa ne hissederdiniz?
İlk mesajınızda bu detay yok ya da ben gözden kaçırdım. Böyleyse bile sevgilinizin ona gereken haberi göndermesi gerekirdi. Sizin aramanız doğru değilO kız da benim varlığımı bildiği halde halen sevgilimi istediğini iki farklı kişiye demis. O beni rahatsız etmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?