Sevgilimin eski sevgilisini kıskançlıktan aradım

Ne münasebetle kızı arıyorsun ki? Kız bir de çocukla karşılaşınca yüzüne bile bakmamış. Benim de eski sevgilimin senin gibi bir sevgilisi oldu hiç alaka yokken bana sardı. Ne oldu biliyor musun bu benim egomu tavana çıkardı demekki eski sevgilim beni unutmamışki bu bana sarmış dedim. Şimdi aynısını o kızda hissediyor emin olabilirsin. Sadece kendini düşürmüşsün yazık.

Ben de sonrasında bunu farkedip pişman oldum, haklısın.

Sevgilim anlattı maalesef. Hayatımız şeffaf olsun deyip kampta nasıl birlikte olduklarını, korunmadiklarini vb gibi anlattı ve o günden beri ben ilişkime odaklanamiyorum.
Ne saçma işler yahu, neyin şeffaflığı bu?

Siz eski sevgilinizle yaşadığınız şeyleri anlatsanız dinler miydi acaba?

Sırf erkek olduğu için bu kadar ayrıntı vermeyi normal görüyor.

İlk. yorumumda farklı yazdım ama bu saçmalık cidden. Size anlatılanlar normal değil. Sizin de kızı aramanız normal değil orası ayrı. Adam onun de özelini paylaşıyor sizinle utanmadan. Rezil herif.

Genel olarak siz sevgilinizin/kocanızın eskilerini umursar ya da kıskanır mısınız? Ya da beraber yaşadıklarını merak eder misiniz?
Ya ahshshs bunları sormak için biraz geç olmadı mı?
"Son ilişkin ne zaman bitti" bu kadar sorduğum tek şey bu.
Kıza uzak dur deyince kız ne dedi :d

Genel olarak siz sevgilinizin/kocanızın eskilerini umursar ya da kıskanır mısınız? Ya da beraber yaşadıklarını merak eder misiniz?
Ne saçma bi genelleme Özel iki kişi arasında olan şeyler anlatılmaz merakta edilmez ayıp yahu
İyi bari sende bundan ayrılırsan bi başkasına anlat

Ben de sonrasında bunu farkedip pişman oldum, haklısın.
Bak ben yaşamış biri olarak sana söyleyim adamın aklında yoksa adamın da aklına düşürürsün kızı. Yazmışsın sevgililerinizin eski ilişkilerini umursarmısınız diye ben kendi adıma hiç kıskanıp umursamam geçmiş bitmiş şey. Ne yaşadılarsa yaşadılar kimse amazonda yetişmedi herkes bir şey yaşar ve biter bu kadar basit. Yorar bu kadar kaos insanı partnerini de bıktırır.

Böyle durumda aaa bıktım senin şu şeylerinden der çocuğa yol verirdim. Kıza yazmanız hata olmuş ve sizi küçük göstermiş ona karşı. Siz kürtaja kadar olan detayı nasıl biliyorsunuz ki? Ya anlattı ya da siz araştırdınız. O kıza da saygısı yokmuş demek özel anlarını anlatıp duruyor başkasına. Size de aynısını yapar. Ben erkekler gibi düz düşünüyorum.

Senin takılmayacagın bir durum mu? Sevgilinin eski karısı gibi bir eski sevgilisi olsa ne yapardın?
Ahahahssdd kadın tiyatroda karşılaşmış yüzüne bakmamış.
Ee iki yıldır da aramamış ne mal olduğunu anlamıştır büyük ihtimalle sevgilin peşine takınılacak bir insan değil belli, kimse de peşinde değil belli ne arıyorsunuz peşini bırak diye
Kimse peşinde değil ki
Ama sevgiliniz o kızı unutamamış o belli. Yüzü de yok aramaya ne yaptıysa artık eski fotolar vs ile avunuyor.
Eski şarkılarını falan da dinliyordur ama siz nerden bileceksiniz tabii.
Gece gece güldüm ha. Eski sevgili siz arayınca da gülmüştür sinirle karışık.
Ahahsddh peşini bırak mı dediniz.
Keşke gel fotolarını sil niye silmeden gidiyorsun kendini mi hatırlatmak istiyorsun da deseydiniz ahah

Sevgilim anlattı maalesef. Hayatımız şeffaf olsun deyip kampta nasıl birlikte olduklarını, korunmadiklarini vb gibi anlattı ve o günden beri ben ilişkime odaklanamiyorum.
Sevgiliniz ..... Onu demeyeyim şimdi. Ya sizi kıskandırmaya çalışıyor ya da erkeklik gururunu okşamaya çalışıyor. Sevgilime ne benim eski sevgililim ile ne yaşadığımdan. Yaşandı ve bitti ikimizin özeli olarak kalacak. Lütfen yol verin yaptıkları hiç sağlıklı değil. O kızı da azıcık sevip, değer verseydi o anları anlatmazdı emin olun. Bunun şeffaflık ile hiçbir ilgisi yok.

eski sevgiliye çok üzüldüm ya. bi hata yapıp tıynetsiz bir adamla beraber olmuş, adam gidip kızın kürtajına kadar özel hayatını başkasına anlatmış; yetmezmiş gibi yıllar sonra o tıynetsizin feci sevgilisi taciz etmeye başlamış. sizin bir derdiniz yok hanımefendi, sizin kişiliğiniz bu; sizinle muhatap olmak zorunda kalan o eski sevgilinin derdi var.

Kız benim varlığımı bile bile insanlara "o benden başkasını sevemez,beni istiyor,ben de onu bekliyorum" tarzı şeyler diyormuş. Ben ne yapabilirdim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…