- 26 Ağustos 2022
- 365
- 236
- 23
O işler öyle olsa keşke ben de hiçbir şey bilmiyorken aynı böyle düşünüp başlamıştım ilişkiye unutamasa onunla devam ederdi diyerek sonra altından neler çıkmadı evlenmelerine engel durumlar varmış meğer onlar olmasa ben olmayacakmisim. O yüzden geçmişe takılma demek kolay ama keşke erkekler de takilmasalar. Herkes bir olmaz tabii herkes ilkiyle evlenmiyor ama güvendginiz dağlar taşlar yagabiliyor. Su an evliyim ben pişman değilim ama oladabilirdimKızı arayıp sevgilimin peşini bırak ne allah aşkına sevgilinizin peşinde olsa siz hayatında olmazdınız ben takılmazdım eşiminde benden önce 3 sene konuştuğu biri olmuş evlilik aşamasında ayrılmışlar ki cinsel ilişkileride olmuş inanın gram umrumda değil ben eşimi seviyorum oda beni seviyor geçmişi beni ilgilendirmez size tavsiye geçmişe çok takılmayın üzülen siz olursunuz
Ayril kesinlikleSevgilim bitirmiş öyle dedi ama halen onun eşyalarını saklıyor. Fotoğrafları ben sildim ve o kadar çok gezmişler ki... Beraber yaşıyorlarmis zaten. Benim kafamda bitti dese de ben inanmıyorum
Ahah şarkısı bile yok mu bunun yaO kız da benim varlığımı bildiği halde halen sevgilimi istediğini iki farklı kişiye demis. O beni rahatsız etmiyor mu?
eğer pc’den o değil sen sildiysen zaten aklının kosesınde kalmıs demektir şahsen kendimden biliyorum silmediğim dönemlerde hala barışma umudumun olduğu dönemlerdi ki hamile kalıp aldırma muhabbetleri falan olmuş sağlıklı bi durum değil ben sevgilinin sana çok sadık olduğunu düşünmüyorum ve ayrıl derim kafan rahatlar suankinden daha çok.Ve hiçbir kızı kendinle kıyaslama onun iyi olduğu nokta vardır senin iyi olduğun nokta var araman baya küçük düşürücü olmuş sevgiline ayar çek tavrını koy eğer ayrılmam diyorsan daMerhaba sayın kadınlar kulübü ailesi,
Geçmişte sizden bir ilişkim için yardım istemiştim ve sizin sayenizde kendime geldim. Yeni bir ilişkiye başladım. Çocuk bana değer veriyor, bunu hissediyorum. Ama çocuğun daha önce üç buçuk yıl birlikte olduğu üni sınıf arkadaşı bir sevgilisi var. Okul bittiğinde ayrılmışlar. İki yıldır görüşmüyorlar,bir tiyatroda denk gelmişler ama kız onun yüzüne bakmamış. Çocuğun bilgisayarinda kızla olan on bin fotoğraf sildim. Çocuğun ilk ciddi sevgilisi. Bana arada o kızla olan eski cinsel yaşamını anlatıyor detaylı. Bunu uyarıyorum ama sen soruyorsun diye anlatıyorum diyor. Kızla ortak arkadaşları var ve birlikte olmalarını isteyen kişiler bunlar. Ben kızı çok kıskanıyorum ve devamlı bunu düşünüyorum. Kızı arayıp sevgilimden uzak dur dedim. Sevgilim de iki yıldır görüşmediğim kızla senin yüzünden görüşmek zorunda kaldım diye bana kızdı. Eski mesajlarını okudum geçenlerde onların. Çok duygu ve aşk dolu. Benimle olmadığı kadarı... Kız daha önce sevgilimden hamile kalmış, aldirmislar. Çevremdeki çoğu kişi bitmiş bir ilişkiyi önemseme diyor. Ama ben çok üzülüyorum..bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Ben sadece gerçekten bizden uzak olmasını istedim çünkü halen beklentisi var
İnanmadığın bir ilişkiye niçin devam ediyorsun? Kızı araman da yanlış çünkü sevgiline mesaj vs atmamış anladığım kadarıyla ama eğer dediğin gibi benden başkasını sevemez falan diyorsa bu da onun hatası. Fotoğrafları da sevgilin silmeliydi sen değil. Eşyaları saklama konusunda konuşmadın mi sevgilinle savunması ne oldu?Sevgilim bitirmiş öyle dedi ama halen onun eşyalarını saklıyor. Fotoğrafları ben sildim ve o kadar çok gezmişler ki... Beraber yaşıyorlarmis zaten. Benim kafamda bitti dese de ben inanmıyorum
Kiz zaten uzakmis,denk geldiklerinde adamin yuzune bakmamis. Daha ne istiyorsun? Durduk yere esegin aklina karpuz kabugunu dusurup bir de kendini ezik bir konuma sokmussun. Saglikli bir davraniz bicimi degil bu.Ben sadece gerçekten bizden uzak olmasını istedim çünkü halen beklentisi var
Eminim bunu sevgiliniz söyledi resmen bir yerinden uyduruyor ....sizi kırmak istemem ama sevgilinizin de sizinde kişilik tam oturmamış , hele sevgilinizin karakteri varmı onuda bilemedim şimdiKız benim varlığımı bile bile insanlara "o benden başkasını sevemez,beni istiyor,ben de onu bekliyorum" tarzı şeyler diyormuş. Ben ne yapabilirdim sizce
Hayir.Genel olarak siz sevgilinizin/kocanızın eskilerini umursar ya da kıskanır mısınız? Ya da beraber yaşadıklarını merak eder misiniz?
Kız istiyorsa şuan bile olur üzgünüm. Kız uzak olmak istediği için sevgilisinizBen sadece gerçekten bizden uzak olmasını istedim çünkü halen beklentisi var
Ayrıl. Takıntı yapmışsın vmyke hayat geçmez. Kendini de çocuğu da azad et.Merhaba sayın kadınlar kulübü ailesi,
Geçmişte sizden bir ilişkim için yardım istemiştim ve sizin sayenizde kendime geldim. Yeni bir ilişkiye başladım. Çocuk bana değer veriyor, bunu hissediyorum. Ama çocuğun daha önce üç buçuk yıl birlikte olduğu üni sınıf arkadaşı bir sevgilisi var. Okul bittiğinde ayrılmışlar. İki yıldır görüşmüyorlar,bir tiyatroda denk gelmişler ama kız onun yüzüne bakmamış. Çocuğun bilgisayarinda kızla olan on bin fotoğraf sildim. Çocuğun ilk ciddi sevgilisi. Bana arada o kızla olan eski cinsel yaşamını anlatıyor detaylı. Bunu uyarıyorum ama sen soruyorsun diye anlatıyorum diyor. Kızla ortak arkadaşları var ve birlikte olmalarını isteyen kişiler bunlar. Ben kızı çok kıskanıyorum ve devamlı bunu düşünüyorum. Kızı arayıp sevgilimden uzak dur dedim. Sevgilim de iki yıldır görüşmediğim kızla senin yüzünden görüşmek zorunda kaldım diye bana kızdı. Eski mesajlarını okudum geçenlerde onların. Çok duygu ve aşk dolu. Benimle olmadığı kadarı... Kız daha önce sevgilimden hamile kalmış, aldirmislar. Çevremdeki çoğu kişi bitmiş bir ilişkiyi önemseme diyor. Ama ben çok üzülüyorum..bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Hayır. Bazen aklıma geliyor onla şöyle oldu mu acaba böyke yaptılar mı falan diye hemen uzaklaştırıyorum. Çünkü bitmiş gitmiş. Hazır hissetmese benle ilişkiye başlamazdı.Genel olarak siz sevgilinizin/kocanızın eskilerini umursar ya da kıskanır mısınız? Ya da beraber yaşadıklarını merak eder misiniz?
Eski sevgiliyi aradıktan sonra gelinlik bakmaya başlasaydın tam gaz devam bu ilişki evlilikle biterMerhaba sayın kadınlar kulübü ailesi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?