sevgilimin eski sevgilisi

nirwnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
56
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar suan aklim çok karışık ve hepinizin yorumlarina ihtiyacım var suan iyi giden 1 yıllık bi iliskim var sevgilim bundan 3 yıl once bir kızla çıktı sürekli ayrıl barış altı ay cikmislar kız ben ve sevgilim aynı bolumdeyiz suan bundam 2 yıl öncede ayrılmışlar ama hiç bi zaman kız sevgilimi rahat bırakmamış kimle ciksa arayıp burnunu sokuyormus sevgilim her seferinde tersliyormus en son biz tanisana kadar biz çıkmaya başladık kız rahat durmuyordu ariyordu sevgilisi olmasına rağmen sevgilim kızın erkek arkadasina ulaştı en son sevgiline sahip cik dedi suan ayrı srvgilisinden ama bizi rahat bırakmıyor kız meslginden dolayı yurt şehir dışında bulunuyormuş o yüzden sevgilimle çok gorusememisler yakinlik hiç bişey olmamış şimdi ben sevgilimle sürekli el ele geziyorum hep yanyanayiz ailesi cevresi biliyor beni ama kız bundan altı ay önce aramış senn o kızı sevmiyorsun demiş beni seviyorsun kıskandırmak için el ele dolasiyorsun en yakın arkadaşlarımıza sevgilimi soruyor sevgilimle tartistm açma dedim telefonlarini rezil etmek için açtım artık yüzü olup aramaz kız srvgilimi hala seviyor takıntı yapmış ne yapa cagimi blmiyorum az oncede kız facede bişey paylaşmış ' aşk denilen şey anlamsız kalıyor bendeki duygunun yanında ınan yaşama sevinci sarıyor kalbimi beraber olunca onunla en mutsuz anımda bulurum yanımda ucarim göklere kolunda varsa soyle sevgi böyle sanki bir volkam icimi yakıp kavuran umutlu hissediyor ' sevgilimle uzun süredir face kullanmiyoruz içime kurt düştü acaba gorusuyolar mi diye olucem kuruntudan yoksa

Sinir olmakta haklısın ama sanmıyorum sevgiline değildir ya. Sevgilinle görüşseler koşa koşa gelip sana söyler

kızın yaptığı resmen terbiyesizlik bitmiş gitmiş daha neyin peşinde dicem ama numarasını engellesin bence o kızın ama oda belliki kıskanıyor sen sevgiline güveniyormusun önemli olan bu güveniyorsan mesele yok bence ama boşta bırakma genede güvensende derim

Sevgilinin görüştüğünü düşünmüyorum ben niye arayıp terslesin o zaman.
Ya da seni şüphelendirecek başka hareketlerde bulunmuyorsa.
Maalesef böyle takıntılı manyak kızlar var.
Sevgilinin duruşu önemli bu konuda.
Yakın arkadaşlarınızı uyarın. Sizin hakkınızda konuşmasınlar o kızla.
Sevgiliniz de telefonları açmasın. Tabii başka başka numaralardan aramıyorsa piskopat.
Siz böyle tersledikçe hoşuna mı gidiyo nedir anlamıyorum gurur olur insanda be manyak
Saplantı haline gelmiş artık. İşiniz zor.

Hatunun yazdığı yazıya bittim. Adeta edebiyatın yeni Ahmet Selçuk İlkan'ı. Özellikle "volkam gibi içimi yakıp kavuran" kısmı edebiyatta bir çığır açabilir. Yeminle aşktan soğudum. Gidip nişanı atasım geldi.

Soruna gelince, aşkını bu biçimde ifade eden bir hatunun inanın hiçbir etkisi olmaz ilişkinizde. Müsterih olun. Hani ben bunu okusam komple kadınlardan uzaklaşırım. Sevgiliniz hattını değiştirsin. Sorun da böylelikle çözülür.

cnm bu kadar kuruntu yapma görüşmek istese zaten terslemezdi böyle takıntılı tipler var malesef.sadece sevgilin onu reddediyo diye çıldırmış olmalı.insanlar geri çevrilince ne yapacağını şaşırıyo artık.ama kız da tam bi psikopatmış yav.daha ne kadar var okulu bitirmenize.

Maalef benim ve kızın 1 yıl sevgilim bu yıl mezun

Yapmayin face de cart curt paylasmis amannnn bu sevgilime mi? Her an ne paylastigini takip edersen gunun sonunda takintili olan sen olursun. Hani birini onemsemeyince bosveririz arada bosvermeyi deneyin.

siz kızdıkça o da kendini birşey sanıyor anlaşılan..

sevgiliniz net bir şekilde "yürü git" demeli..

siz de "sen bizi üzemezsin umrumuzda değilsin" havasını taşıyın..

deli ile uğraşmak zor allah kolaylık versin..

Kız epey terbiyesizmiş. Hattını değiştirsin sevgiliniz. Başka da yapılacak bir şey yok ne yazık ki bu durumda. Kız başkalarına da takıntılı olabilir. Başkalarına da yazmış olabilir. Kafadan bile uyduruyor olabilir. Hasta gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…