- 7 Temmuz 2021
- 42
- 33
- 3
- Konu Sahibi RachelGreen-
-
Özgüveni eksikMerhabalaar.
Hemen konuya giriyorum.
Erkek arkadaşım var ve mutluyuz.Ben de bu bayram tatildeyim ve bana yakışıklı erkekler mi var neden yazmıyorsun onlara mı bakıyorsun diyor.Ben de sana baktığım gibi kimseye bakmıyorum tek aşkım sensin dedim.
Ayrıca benim erkek görmem normal değil mi kızlar?
Hani kimseye öküze baktığım gibi saatlerce bakmıyorum ki.Hani otururken,yürürken ya da havuzda yüzerken birini görünce bakmış mı oluyorum?? Bir kaç kez sürekli aynı erkeği gördüm öyle olunca da insan istemsizce saniyelik bakmış oluyor rahatsız olduğum için de aynı kişiyi gözüm arıyor acaba burda mı gitti mi diye..hatta sevgilim böyle düşündüğü için kendimden emin olamıyorum acaba nasıl baktım yanlış bir şey mi yaptım diye düşünüyorum ve kendimi kötü hissediyorum sanki aldatmışım gibi.Düşünce şekli çok ama çok saçma geliyor.
Napacağımı şaşırdım.Sevgilim yüzünden bir erkeğe bakmak görmek sanki aldatmakmış
gibi gelmeye başladı
ne alakaSizde de bi kıskandırma çabası var gibi geldi bana bilemedim.
Bunlar normal değil benim kanaatimBir kaç kez sürekli aynı erkeği gördüm öyle olunca da insan istemsizce saniyelik bakmış oluyor rahatsız olduğum için de aynı kişiyi gözüm arıyor acaba burda mı gitti mi diye..hatta sevgilim böyle düşündüğü için kendimden emin olamıyorum acaba nasıl baktım yanlış bir şey mi yaptım diye düşünüyorum ve kendimi kötü hissediyorum sanki aldatmışım gibi.
evet aldatmış gibi hissetmem hiç normal değilBunlar normal değil benim kanaatim
Yaşlar kaç? Adam zırvalıyor, siz de ciddi ciddi cevap veriyorsunuz.bana yakışıklı erkekler mi var neden yazmıyorsun onlara mı bakıyorsun diyor.Ben de sana baktığım gibi kimseye bakmıyorum tek aşkım sensin dedim.
Kesinlikle katılıyorum. Kendine ve karşısındakine güvenen insan bunu dillendirmez bile bence. Sizde bir problem yok.Anormal bir durum, yaşlar kaç?
Lisede olurdu böyle konuşmalar, belli bir olgunluğa gelince hiç çekilmiyor.
Evlenince “karım çalışamaz” diyen tipler sevgililik döneminde böyle oluyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?