sevgilimin düşünce şekli normal mi sizce ?

RachelGreen-

yüzde 98 mutluyum ve yüzde 2 kıskanıyorum
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
42
33
3
Merhabalaar.
Hemen konuya giriyorum.
Erkek arkadaşım var ve mutluyuz.Ben de bu bayram tatildeyim ve bana yakışıklı erkekler mi var neden yazmıyorsun onlara mı bakıyorsun diyor.Ben de sana baktığım gibi kimseye bakmıyorum tek aşkım sensin dedim.
Ayrıca benim erkek görmem normal değil mi kızlar?
Hani kimseye öküze baktığım gibi saatlerce bakmıyorum ki.Hani otururken,yürürken ya da havuzda yüzerken birini görünce bakmış mı oluyorum?? Bir kaç kez sürekli aynı erkeği gördüm öyle olunca da insan istemsizce saniyelik bakmış oluyor rahatsız olduğum için de aynı kişiyi gözüm arıyor acaba burda mı gitti mi diye..hatta sevgilim böyle düşündüğü için kendimden emin olamıyorum acaba nasıl baktım yanlış bir şey mi yaptım diye düşünüyorum ve kendimi kötü hissediyorum sanki aldatmışım gibi.Düşünce şekli çok ama çok saçma geliyor.
Napacağımı şaşırdım.Sevgilim yüzünden bir erkeğe bakmak görmek sanki aldatmakmış
gibi gelmeye başladı

önününüzden geçen her insana öyle göz ucuyla bakarsınız bu normal, erkek arkadaşınıza hiç şöyle erkekler var böyle erkekler var ikidir bi erkekle göz göze geliyoruz dediniz mi yada yanyanayken başkalarına olan bakışlarınızdan rahatsızlığını hiç dile getirdi mi

Bu kadar iki kelime etmeyle kendinizden ve duygularinizdan suphe edecek durumdaysaniz bu zamana kadar nasil yaşadiniz siz ya?
Hayatiniza giren herkes ne dese o yöne mi bakiyorsunuz?

Kendi akliniz, fikriniz var kendi duygularinizi bilirsiniz yani. Her sacmaladigi seyi ciddiye almayin.

Özgüveni eksik

Sizde de bi kıskandırma çabası var gibi geldi bana bilemedim.

Ne yapalım yani gözümüze perde mi cekelim
Bakıyoruz öylesine istemsiz yada hoş buluyor bakıyoruz
Ha sen baktığını sevgilinin gözüne gözüne sokuyorsan yalnis anlar
Ama durduk yere olay çıkarıyor huzursuz ediyor gereksiz kiskanclik yapıyorsa sonu iyi olmaz

Tak güneş gözlüğü bak nasıl sa belli olmuyor

Bide göz çapkını vardır bakar da bakar

Bunlar normal değil benim kanaatim

Anormal bir durum, yaşlar kaç?
Lisede olurdu böyle konuşmalar, belli bir olgunluğa gelince hiç çekilmiyor.
Evlenince “karım çalışamaz” diyen tipler sevgililik döneminde böyle oluyor demek ki

Bence sevgilinizin düşüncesi çok saçma sizin buna takılmanız daha da saçma, bir kere en başta tatildeyseniz birilerini görme ihtimaliniz tabiki var bakmak var bakmak var, kişi kendinden bilirmiş

Anormal bir durum, yaşlar kaç?
Lisede olurdu böyle konuşmalar, belli bir olgunluğa gelince hiç çekilmiyor.
Evlenince “karım çalışamaz” diyen tipler sevgililik döneminde böyle oluyor demek ki
Kesinlikle katılıyorum. Kendine ve karşısındakine güvenen insan bunu dillendirmez bile bence. Sizde bir problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…