kaydirigubbakcemile3selam kızlar. burdaki fikirler çok hoşuma gitti, benim sevgilimin de doğumgünü 18 marttta. ben de şöyle bi sürpriz yapmayı planladım. sevglimin eviyle iş yeri çok yakın 10 dk lık yürüme mesafesinde. sabah evden çıktığı saatten önce gidip herşeyi organize edicem. öncelikle kapısının önündeki merdivenin demirlerine en az 10-15 tane balonu bağlıcam, tabi balonların hepsi birarada olcak. yukardaan aşağı her bi balona g,ü,n,a,y,d,ı,n yazıcam. sonra kenara bi not iliştircem "Bugün seni sürprizlere boğcam, hazır ol, notları takip et" diye.. işyerinin yanında bi park var, yol boyunca ona küçük notlar bırakarak o parka gelmesini sağlıcam. ve parka girdiğinde karşısında duran salıncakta hediyesini görecek. hediyenin üstüne de "Doğumgünün kutlu olsun sevgilim, beni görmek istiyosan önce hediyeni açmalısın!"notunu bırakcam. hediyesini açar açmaz hemen saklandığım yerden çıkıp boynuna sarılcam:)) akşam da güzel bi cafe ayayrlayıp tüm okul arkadaşlarını, tüm sevdiklerini toplıcam, ama ben yokum sanacak önce. çünkü ona akşam misafirlerimizin geleceğini, evden çıkamayacağımı sölicem. sonra doğumgünü pastasını ben götürcem masaya, tabi çok şık bişeyler giymiş olmam lazım, gözleri kamaşsın:))) doğumgünü pastasını nasıl hzırlamalıyım onu düşünüyorum, ikimizle ilgili bişey olsun istemiyorum, çünkü sonuçta bu onun doğumgnü. hatta doğumgünü hediyesini sölesem düşüp bayılırsınız heralde. alet takımı, bilirsiniz tornavida falan:))) napayım çok hoşuna gidiyo öle şeyler ve ihtiyacı var. o gün onu çok ama çok mutlu etmek istiyorum!!!!!a.s.