Sevgilimin doğum günü, fikirlerinize ihtiyacım var

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
haftaya sevgilimin doğum günü ve ben başka şehirde olucam. bir kutu aldım içine anlamı oluan ufak hediyeler koymak istiyorum ve şunun için bunun için yazan notlarla birlikte. şimdilik elimde olanlar;

1: yaklaşık 1 yıldır msn konuşmalarımızdan çektiğim ekran karelerinden oluşan resimler bir cd ye koydum ve unuttuğumuz güzel anıları hatırlatmak tekrar yaşamak için yazdım.

2: üzerine yazı yazılabilen komik ama tatlı sevgili biblosu aldım ve yüzünde güzel bi tebessüm oluşturmak için yazdım.

3:sihirli kupa ve içini ısıtan her yudumda aklına gelip yüreğini ısıtmak için yazdım

4:doğum gününü kutladığım kısa bi video çekip beni yanında hissedebilmen için yazdım

ama yetmedi. bir kaç fikir üretseniz hemde başkalarına fikir olsa?

Süper fikirr kokunuu tşortunu parfümüünü gönderebilrsin ben askerdeyken yapdım bunun gibi bişe gene yapıcam :) çok heyecanlı oluyor. mesela baş harflerinizden oluşan tren alabilrsn bak aldğımı göstereyim anahtarlık falanda olur

Eklentiler

• $Lowe BuG 008.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…