Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buradan bakinca sizle evlilik düşünüyor gibi gelmedi bana acikcasi. Sizse buraya konu acacak kadar dert ettginize gore bu durumu pek birbirinize uygun insanlar degilsiniz sanki.
1. Aile yardımcı olmak zorunda değil (olsalar elbette iyi olur) 2. Madem evlilik isteniyor bir an önce iş bulup para birikimine başlaması lazım 3. Sadece onun para biriktirmesi yetmez sizin de destek olmanız lazım.
Kimseden bir.şey beklemeyin. İnsanın lendi parasıyla yaptığı daha tatlıdır.
Bence evlilik muhabbetini siz açmayın derim . sonuç olarak bakacak olursak ailesinin durumunun iyi olması evlendikten sonrada ailesinin size bakacağı anlamına gelmiyor ki bence bir erkeğin işi olmalı kimseye minnet etmemeli yoksa sizde evliliğinizde çok sorun yaşarsınız bu yüzden. işe girsin çalışsın biraz birikim yapsın sende öyle ondan sonra evlilik de olur herşeyde demekki babasına minnet etmek istemiyor kendi bişeyleri yapmak istiyor destek olmalısın
Arkadas bu erkekler calismicak ev isi yapmicak da ne yapacak? Erkekler calismaya mecbur. Baska yolu yok! Bence ilk once bu sorunu cozun. Calismak zorundasin deyin. Ben bile kadin halimde calisiyordum bebek oldu yine calistim kv ameliyat olunca mecbur isten cikmak zorunda kaldim. Evde patliyorum tum gun! Calismadan olmaz. Evlilik dusunse sana soyler sen konu acma evlilikle ilgili