Sevgilimin davranışları

mutsuzprenses91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
2
0
33
Herkese merhaba burda yeniyim ve aklımı çok meşgul eden bir konu hakkında yazmak istedim. 3 senelik bir beraberliğim var. 25 yaşındayım. Sevgilimde aynı yaşta. Üniversiteden aynı bölümden mezunuz. O zamanlar peşimde çok koştu ve sonunda bende onu sevdim. İlk başlarda herşey çok güzeldi evlilikten falan bahsediyodu. Artık herşey çok değişti. Ailesinin durumu iyi ama yardımcı olmuyor babası iş konusunda. Mesela düğün falan yapıcak olsam babam yardım etmez diyor. Herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.Benim ailemin durumuda iyi ama ben çalışıyorum o bir kaç aydır işsiz. Evlilikle ilgili hiç konuşamıyoruz bu yüzden hemen maddiyata getiriyor olayı. Bir kez ayrıldık sonra geri döndü bana bensiz yapamadığını söyledi. Ancak maddi durumundan dolayıda evlenebileceğimizi zannetmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?

Adamda iş yok güç yok, oturup evlilik konuşmayı mı bekliyosunuz gerçekten? Sizce de çok normal değil mi? İlişkinizde problem yoksa bundan başka zamana bırakmakta fayda var. Şu an maddi durumu elvermediği için böyle konulara girmez.

Adamda iş yok güç yok, oturup evlilik konuşmayı mı bekliyosunuz gerçekten? Sizce de çok normal değil mi? İlişkinizde problem yoksa bundan başka zamana bırakmakta fayda var. Şu an maddi durumu elvermediği için böyle konulara girmez.
Ailesinin maddi durumu çok iyi villada yaşıyorlar ama babası yardımcı olmuyor acımıyor hiç:KK43: haklısınız sizde

Bence işe girmeli Erkek dedigin daha sonra gerçekten seviyorsan borç harç bir şekilde evlenirsiniz.Evlilikten korkmayın ya çogu istemezseniz azlada yetinebilirsiniz.

Yani babasının durumu iyi villada yaşıyor diye çalışmıyoken evlenen oğluna maaş gibi harçlık vermesini düşünmüyorsunuz sanırım. Ki o belli olmaz bırakın sevgiliniz iş bulsun birikim yapsın zamanı gelince hangi aile düğüne ne kadar yardımda bulunur göreceksiniz bunu şimdiden konuşmak biraz pazarlık gibi geliyor olabilir. Çok var aileden destek görmeden evlenen ne ilk ne de son olursunuz öyle bir durumda ama şu an sadece bunların zamanı değil daha erkek arkadaşınız hazır değil, ailesi yardım etmeyecekmiş dedi diye kafanıza takmayın. İkinizde bir süre birikim yapın kendinizi sağlama alın

Bir kaç ay! Neden birkaç aydır işsiz? Şu durumda evlilik konuşulmaz zaten babası destek bile olsa işsiz bir adamla evlenmeyin. Bekleyin işi olsun veya para kazanmak için birleyler yapıyor mu onu gözlemleyin. Çalışmak isteyen insan her türlü çalışır çünkü bikaç ay işsiz kalmaz.

Yasınız zaten genc daha. Bir işe girsin oncelikle, tecrubesiz oldugu için belki istedigi gibi bir iş bulamaz ilk başta ama çalışmaya gonlu varsa bir iş bulacaktır, maaş az da olsa hiç yoktan iyidir degıl mı. Ustelik siz de calısıyormussunuz o da işe girince beraber planınızı programınızı yapar el ele ilerlersiniz.

Ayrıca aılesi dugun yapmada yardım etmezse siz de dugun yapmaz nikahla evlenirsiniz

Bir kaç ay! Neden birkaç aydır işsiz? Şu durumda evlilik konuşulmaz zaten babası destek bile olsa işsiz bir adamla evlenmeyin. Bekleyin işi olsun veya para kazanmak için birleyler yapıyor mu onu gözlemleyin. Çalışmak isteyen insan her türlü çalışır çünkü bikaç ay işsiz kalmaz.

maalesef kalınıyor :KK43:

Çalışsın o ise girsin gerisi çok da önemli değil . Illa düğün olmak zorunda değil. Bir nikah yeterli bence. Evini zi de kendiniz kurarsınız.
Insan in hayatını idame ettirecek parası olduktan sonra evliliği maddi anlamda takmayın. Ama iş güç önemli

Ben ailesinin yardım etmediğine inanmıyorum. Ailesinin haberi bile yoktur. Evliliği şu an düşünmüyor gezmek eğlenmek istiyordur. Öyle bir ailesi olsa harçlık bile vermez.
Zaten işi olmayanla da evlenmeyin bi zahmet.

Valla aynı fikirde olamıyorum. Benim erkek kardeşim bile 13 14 yaşlarındayken yana yakıla iş arayıp buldu yazın. 3 4 iş değiştirdi yeri geldi garsonluk bile yaptı.

Ama sürekli garsonluk mu yapacak? Okulunu bitirmiş onca okulu garson olmak için mı okumuş? İş bulunur elbette bir şekilde ama benim kast ettiğim o değil. Malesef artık ne iş olsa yaparım kafası dışında olanlar iş beğenmiyor oluyor.

Herkese merhaba burda yeniyim ve aklımı çok meşgul eden bir konu hakkında yazmak istedim. 3 senelik bir beraberliğim var. 25 yaşındayım. Sevgilimde aynı yaşta. Üniversiteden aynı bölümden mezunuz. O zamanlar peşimde çok koştu ve sonunda bende onu sevdim. İlk başlarda herşey çok güzeldi evlilikten falan bahsediyodu. Artık herşey çok değişti. Ailesinin durumu iyi ama yardımcı olmuyor babası iş konusunda. Mesela düğün falan yapıcak olsam babam yardım etmez diyor. Herşeyi kendi yapmaya çalışıyor.Benim ailemin durumuda iyi ama ben çalışıyorum o bir kaç aydır işsiz. Evlilikle ilgili hiç konuşamıyoruz bu yüzden hemen maddiyata getiriyor olayı. Bir kez ayrıldık sonra geri döndü bana bensiz yapamadığını söyledi. Ancak maddi durumundan dolayıda evlenebileceğimizi zannetmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?

Koyun et derdinde, kasap can derdinde...

Mantıklı adammış. Daha iş bulamamisken niye evlensin. Sizi anlamadım. Adamın işi yok, birikmisi yok ailesinin durumu iyi diye bu durumda evlenelim mı diyorsunuz.

Ama sürekli garsonluk mu yapacak? Okulunu bitirmiş onca okulu garson olmak için mı okumuş? İş bulunur elbette bir şekilde ama benim kast ettiğim o değil. Malesef artık ne iş olsa yaparım kafası dışında olanlar iş beğenmiyor oluyor.

Hayır tabi ki geçici olarak. Doğru düzgün bir iş bulana kadar.
Zaten illa bulucak ama bu şekilde evde durup hiç bir tecrübe sahibi olmaması daha mı iyi? Bilmiyorum bana çalışmak daha mantıklı geliyor evde iş bulmayı beklemekten. Çalışarak karşısına daha çok fırsat çıkar çünkü kendi iatediği işi daha kolay bulur.

Ailesi herşeyi karşılıyor olsa bile,yine de onlara güvenip evlenmeyecek.İşe girip sorumluluk almaya hazır hale gelmesi lazım.Bana da bahane gibi geldi ailesi hakkında söyledikleri.Evlenmeyi gerçekten istese mutlaka bişeyler için çabalardı.O olmaz bu olmaz demeyecek bir yerden başlayacak.Başlamıyorsa harcama vaktini.

Hayır tabi ki geçici olarak. Doğru düzgün bir iş bulana kadar.
Zaten illa bulucak ama bu şekilde evde durup hiç bir tecrübe sahibi olmaması daha mı iyi? Bilmiyorum bana çalışmak daha mantıklı geliyor evde iş bulmayı beklemekten. Çalışarak karşısına daha çok fırsat çıkar çünkü kendi iatediği işi daha kolay bulur.

aa evet o konuda haklısınız. evde kala kala bunalır anca :)

X