- 23 Kasım 2024
- 46
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi meribalamazan
-
Yüzleşmen gerekir. Neden böyle yapıyorsun diyerek duygularını açık bir şekilde ifade etmen gerekiyor. İpin ucu bir kere kaçınca bazen toparlayamıyorsun. Duyguları açık açık paylaşmak lazım.3 gün önce ailesinin evine gitti 4 aydır görünmüyordu ilişki tatil de sakin gecer dedi.Kuzenleriyle ve akrabaları çok onlarla görüşüyor.Eve döndüğü gün günaydın mesajı bile atmadı aksam 4 de ilk mesaji attı diğer gün hiç yazışmadik nerdeyse çok azz mesaj attı .Bu sabah yazışdık çok özlediğini söyledi sonra pek yakışmadı 7 saattir mesaj atmiyor.Normalde de calistigi icin az yazışırdik ama akşam 8 den sonra bana vakit ayıriyordu telefonda
Normalde aile evinde yaşadı hep geçici süreliğine başka şehirde çalışmaya gittiBenim bir sevgilim böyle bana trip atmıştı aile evindeyken az yazdığım için .ama hiç anlam verememiştim yani normalde hep ilgilenen bir insandım çünkü .
ama ailemi de ayda yılda bir görüyorum orada sürekli telefonda olmam beklenemez ya da altı 7 saat yazmayabilirim diye düşünüyorum .
eğer normalde ilgisinden sevgisinden memnunsanız takmayın ama öncesi varsa iş değişir
Demekkı ocıne sınmeyen şeyler var. Ama gunaydın yazmamak çok açma. Günaydın yazıp bugün çok yoğun geçecek kusura bakma yazabılır.3 gün önce ailesinin evine gitti 4 aydır görünmüyordu ilişki tatil de sakin gecer dedi.Kuzenleriyle ve akrabaları çok onlarla görüşüyor.Eve döndüğü gün günaydın mesajı bile atmadı aksam 4 de ilk mesaji attı diğer gün hiç yazışmadik nerdeyse çok azz mesaj attı .Bu sabah yazışdık çok özlediğini söyledi sonra pek yakışmadı 7 saattir mesaj atmiyor.Normalde de calistigi icin az yazışırdik ama akşam 8 den sonra bana vakit ayıriyordu telefonda
Acaba biraz naz yapıyor olabilir mi? Hani değerimi anlasın, özletiyim kendimi gibi3 gün önce ailesinin evine gitti 4 aydır görünmüyordu ilişki tatil de sakin gecer dedi.Kuzenleriyle ve akrabaları çok onlarla görüşüyor.Eve döndüğü gün günaydın mesajı bile atmadı aksam 4 de ilk mesaji attı diğer gün hiç yazışmadik nerdeyse çok azz mesaj attı .Bu sabah yazışdık çok özlediğini söyledi sonra pek yakışmadı 7 saattir mesaj atmiyor.Normalde de calistigi icin az yazışırdik ama akşam 8 den sonra bana vakit ayıriyordu telefonda
Acaba biraz naz yapıyor olabilir mi? Hani değerimi anlasın, özletiyim kendimi geve gittiğimde
ilişki sakin geçecek dedi bugünde 8 saattir yazmıyor
Yoğun değil evde tatil yapıcak 2 hafta ,aramızda 1 saat var buluşalım dedim olmaz dedi.Çalıştiğı yer de bana çok uzak 6 haftada 1 buluşuyoruz.Demekkı ocıne sınmeyen şeyler var. Ama gunaydın yazmamak çok açma. Günaydın yazıp bugün çok yoğun geçecek kusura bakma yazabılır.
Aile evinden döndü ama degilmi? Dönduyse normal degil! Butun gun dogru durust yazmamasi merak etmemesi. Hiç normal degil hatta.
Arkadaşlarla dişarda olduğu için yazmadığını söylediSorsanıza bir sıkıntı mı var diye
Ayrıca her akşam telefondan oturup yazışmak da sıkar bir süre sonra.
Ben de fazla yazışmayı sevmem. En baştan beri böyle miydi yoksa sonradan mı değişti en önemlisi bu.3 gün önce ailesinin evine gitti 4 aydır görünmüyordu ilişki tatil de sakin gecer dedi.Kuzenleriyle ve akrabaları çok onlarla görüşüyor.Eve döndüğü gün günaydın mesajı bile atmadı aksam 4 de ilk mesaji attı diğer gün hiç yazışmadik nerdeyse çok azz mesaj attı .Bu sabah yazışdık çok özlediğini söyledi sonra pek yakışmadı 7 saattir mesaj atmiyor.Normalde de calistigi icin az yazışırdik ama akşam 8 den sonra bana vakit ayıriyordu telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?