yaaa arkadaşlar tamam haklısınız ama beni yanlış anlıyosunuz..tabiki annenin babanın yerini hiçbirşey tutmaz.mesela geçenlerde benim canım çok sıkkındı.bişeylere çok üzülmüştüm ve ona ihtiyacım vardı.bi gün öncesinden yarın buluşalım dedim buna.sabah kalktım hazırlandım mutlu mutlu...birazdan ona sarılıcam herşeyi unutucam umuduyla dışarı çıktım beni aradı.canım erteleyelimmi başka bir güne.annemi teyzemlere götürücem dedi.yaaa ben buna alınıyorum işte.benim üzüleceğimi düşünmüyo hiç.inanın annesini ve babasını bende onun kadar sever ve sayarım.ben kendimi anlatamadım size kafa karışıklığından.tabiki ailrsiyle benm aramda bi tercih söz konusu değil.sadece onları düşündüğü kadar ince düşünmüyo beni.nolur kızmayın bana?
cnm endişeliyim işte.anlatamıyrm derdimi.ilerde olurda ailesiyle bi sorun yaşarsak(bugüne kadar hiç yaşamadık ama)beni değilde onları tutmasından korkuyorum.bu arada ilşkimiz çok ciddi boyutlarda.ailelerimizle görüşüyoruz.en kısı zamandada evlenicez zaten.hani ben demiyorumki onları ezsin kırsın incitsin,benimde annem babam önemlidir benim için.sadece ben onun için herşeyden önemli olmamalımıyım.ya bilmiyorum işte.bencede takmamalıyım bu durumu ama bozuldum bikere.ya ne biliyim mesela buluşmamız gereken bi günde arayıp 'cnm bugün buluşmasak annemin benimle işi varmış.'deyip iptal ettği çok oldu.yada biz birlikteyken annesi yada babası arayıpta oğlum gel blmem şu lazım yada oğlum gel işim var seninle deyip çağırdğı çok oldu.sevgilimde daha buluşmamızın ilk dakikaları olsa bile tamam geliyorum deyip beni hiçe sayıp kalkıp gittiğimiz çok oldu.belkide endişelerimin sebebi bundandır.tamam annesi babası ama o an benimle birlikte.anne ben şuan denizleyim,ondan ayrıldıktan sonra yapalım demiyo.kii biz sürekli buluşabilen bi çift değiliz.haksızmıyım?
ya cnm bilmiyorum işte.ve bunun gibi pek çok olay var.benm gerçekten anlayışlı olduğumu düşünüyo belkide.ama bi yere kadar cnm.bizim buluşmalarımız hep sabah 9 ve 12 arası olur.ve hafta birdir.günün ve haftanın geri kalanı zaten onlarladır.istiyorumki haftada sadece 3 saat benm olsun.özlüyosun vakit geçirmek istiyosun.ve 3 yıldır toplasam buluşmalarımızın %70inde bu böyle oldu. ya aradı çağırdılar yada ertelendi.onlarla işi olduğu zaman bana hayır diyebiliyosa ve bende anlayışla karşılıyısam benle oluncada onlara hayır demeli.buna hakkım var dimi kızlar.herzaman değil yaaa sadece 3saatlik birzaman.sonra yapsın ne yapıyosa...
ısevgilimle bugün beraberdik.daha öncede yazmıştım 3yıllık bi birlikteliğim var arada sıkıntılar yaşasakta herşey yolunda.obenim herşeyim.herşeyden önce o gelir benim için.onun içinde ben öyleyim zannediyodum.bugün konuşuyoduk.konu bi şekilde anne ve babaya geldi.bana şöyle bi laf etti.'anne ve baba herseyin önündedir herşeyden önce gelir'.bunu duyunca cok bozuldum ben yaaa.bilmiyorum abartıyomuyum ama bunu duymak hoşuma gitmedi.beni herşeyin üzerinde tutması gerekmiyomu?ilerde evlendiğimizde bu durum yine böyle olursa.onlar üzülmesin incnmesin diye elinden geleni yapar(karşılığını alamasada yapar).ya onlar üzlmesin diye beni üzerse ilerde.ya bilmiyorum mantıklı düşünemiyrm.fikirlerinize ihtiyacım var.
arkadaşlarım canlarım ben anne ve baba değersizdir demedim yanlış anladınız beni çok üzüldüm ya.konuyu açtığım yazıda tam anlatamadım kendimi.diğer yazdıklarımada bakın öyle yazın nolur.kendimi anne baba düşmanı gibi hissettim.:çok üzgünüm: