cnm endişeliyim işte.anlatamıyrm derdimi.ilerde olurda ailesiyle bi sorun yaşarsak(bugüne kadar hiç yaşamadık ama)beni değilde onları tutmasından korkuyorum.bu arada ilşkimiz çok ciddi boyutlarda.ailelerimizle görüşüyoruz.en kısı zamandada evlenicez zaten.hani ben demiyorumki onları ezsin kırsın incitsin,benimde annem babam önemlidir benim için.sadece ben onun için herşeyden önemli olmamalımıyım.ya bilmiyorum işte.bencede takmamalıyım bu durumu ama bozuldum bikere.ya ne biliyim mesela buluşmamız gereken bi günde arayıp 'cnm bugün buluşmasak annemin benimle işi varmış.'deyip iptal ettği çok oldu.yada biz birlikteyken annesi yada babası arayıpta oğlum gel blmem şu lazım yada oğlum gel işim var seninle deyip çağırdğı çok oldu.sevgilimde daha buluşmamızın ilk dakikaları olsa bile tamam geliyorum deyip beni hiçe sayıp kalkıp gittiğimiz çok oldu.belkide endişelerimin sebebi bundandır.tamam annesi babası ama o an benimle birlikte.anne ben şuan denizleyim,ondan ayrıldıktan sonra yapalım demiyo.kii biz sürekli buluşabilen bi çift değiliz.haksızmıyım?