sevgilimin bu lafı çok üzdü beni yaa!..

arkadaşlar çoğunuz beni yanlış anladınız dün.inanın sıkıntıdan uyuyamadım gece.benim derdim sevgilimin ailesine olan düşkünlüğü değildi.zaten bu olması gereken birşey.bende anne ve babama düşkünümdür.benm dün size anlatmak istediğim sonraki yazdıklarımda var.yanlış anlamayın olurmu.hepinize tek tek teşekkür ederim.öptm sizi

sanirim bir erkek bunu dediginde kabul edemiyoruz ama asil olan bu degil midir kendine sorsana anne-baban mi önde gelir senin icin yoksa sevgilin mi? herkesin sevgisi farklidir ayni kefeye koyamayiz hicbirini...ama benim icinde anne baba baskadir illaki sizin icinde öyledir fakat bunu erkek arkadasiniz dedi diye sanirim bozuldunuz..sizi ikinic plana atacak gibi hissettiniz ama sevgi bu herseye ve herkese yeter merak etmeyin...

nasıl yaa :1shok:
ne var ki bunda bozulacak.
tabi ki anne baba herşeyin üstündedir, bizi dünyaya getiren, yetiştiren, bize yıllarca emek verenler onlar...
siz birgün ayrılabilirsiniz, aşk bitebilir vs., ama anne baba herzaman yanında olacak olandır, farklı birşeydir.
bence anne, baba sevgisiyle büyümüş her insan için de böyledir, anne-baba herşeyden önce gelir.
ayrıca niye bu kadar gereksiz bir kıyaslama içine girdiniz ki?
size olan sevgisiyle ailesine olan bambaşka birşey.
şahsen erkek arkadaşım, benim için ailemden daha değerlisin derse, ya ailesinin ona yeterince sevgi, ilgi vs göstermediğini, iyi yetiştiremediğini düşünürdüm ya da erkek arkadaşımın nankörlük ettiğini...
:1closedeyes:

Birini şehvetle birini şefkatle seversin.aslında şahsımca doğru olan birini gerçekten seversin(aile) diğerinede gerçekten bağlanırsın.ailenin yeri muhakkak başka olacaktır.kişininde sevebileceği değerleri barındırdığı bir çocuğu büyüten aileyede bunu çok görmemesi gerek.

bence haklısın bozulmakta.. ne gerek var açık açık söylemeye bunu, yani sevmesi çok normal zaten de açık açık söylemenin lüzumu yok.. ayrıca zaten böyle bir sıralama da çok saçma herkesin yeri ayrı..
ayrıca sürekli ailesi yüzünden seni ekmesi de çok mantıksız.. hani gerekli bi durum olsa tabi de, annesini babasını bi yere götürmek için senin yanından kalkıp gitmek nedir?? kendileri gidemiyo muymuş sanki? sevgilin biraz pısırık mı ne bütün istediklerini kabulleniyo ya da aşırı düşkün kötükedihüso

cnm merhaba bence sevgilin kendini doğru ifade edememiş.anne ve baban senin için ne kadar kıymetliyse benim içinde okadar çok kıymetli ama onların sevgisi ayrı seninki ayrı hiçbirinizden vazgeçemem diyebilseydi heralde bu kadar takılmazdın.banada sevdiğim adam senden önce anam babam var dese ne kadar takdir edip doğru olduğunu bilsemde bu kadar açık ifade edilmesine bozulurdum.bu evlendikten sonra iki tarafıda nasıl idare edeceği hakkında ipuçları veriyor gibi.dikkatli ol.a.s.

cnm herkesin yeri ayrı anne ve baba herkesten farklı her şeyin üstünde seni doğuran büyüteen bu yaşa getiren kişiler ..
sevgilinin ya da eşin yeride bambaşka bi ömrü paylaşcaksın acını mutlulugunu iyi gününü kötü gününü.... o yüzden herkes yerinde değeriyle kalsın kıyaslamayı aklından bile geçirme bence :KK66:

arkadaslar kzin ustune cok gitmissiniz, simdi sizin esiniz annem hersyden degerli dese eminim sizde sorun yapar ben degersizmiyim dersiniz,
herkesin annesi cok degerlidir annelerin degeri tartisilmaz, herseyden oncede gelebilir, gelmeside normaldir, ama sevgililik doneminde insanin gozu birbirinden baska bsi gormez ya ondan olsa gerek arkadasimiz sen herseyden degerlisin lafini duymak istemis haklida, ayrica anne kuzusu kocalardan insanlarin neler cektigini okuyoruz hayretler icinde
insallah oyle biri deildir gulum,
aileler birinci dereceden bosanma sebebi
ailesiyle iliskisini yasayarak gor gir iclerine
hersey gonlunce olsun

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum inan ki.tabiki anne baba herşeyden önce gelir ama bunu dile getirip senin canını sıkması hoş degil yani.aynısını sen ona desen hoşuna gider miydi acaba.bence ikisinin arasını bulması gerek erkegin.anne baba için eşini,eşi için de anne babasını bırakmamalı hiçbir konuda...iki tarafıda idare etmeli.yani seninle buluşacakken annesi çagırdı diye gitmesi yerinde olsam benimde çok canımı sıkardı.onun ailesinin düşünmesi gerek bazı şeyleri,oglumuz ilerde bir yuva kuracak,bizim ihtiyacımız oldugu kadar eşinin de oglumuza ihtiyacı olacak demeliler.ben sana katılıyorum ve destekliyorum canım.bu benim fikrim tabi.benimde eşimden bekledigim ve gördügüm bu,yani dengelemek.eşim ailesinin ona ihtiyacı oldugunda tabiki yanlarında oluyor,ama benimle ilgilenmesi gereken bir anda onların çagırmasıyla beni bırakıp gitmiyor,yani ailesine söyleyebiliyor bir şekilde.anlatabildim mi bilmiyorum arkadasım ama demek istedigim erkek arkadasında bitiyor herşey.seninle ilgili konuları erteleyebildigi kadar,ailesiyle ilgili olanları da erteleyebilir.(saglık konuları hariç tabiki).benim düşüncem bu yani,ailem benim için de çok ama çok önemli.ama unutmayın ki ömrünüzü eşinizle geçireceksiniz.benim annem herzaman SİZ İYİ OLUN DA BİZ DAHA İYİ OLURUZ,BİZİM İÇİN SAKIN BİRBİRİNİZİ İHMAL ETMEYİN VE KIRMAYIN DERLER.bilmiyorum ailelerin de fedakar olması gerekiyor.

ne kadar akıllı bir erkek arkadaşınız varmı bravo ailesine sahip cıkan seven bir erkek siz yuva kurdugunuz zamanda aynı hasaslıkla senide sevicektir.onu taktir etmelisin.
ayrıca şuanda belki sen yogun duyguların yuzunden sevgilini herseyın önunde görüyorsun ama Allah göstermesinde ailenden birini kaybetsen onu bu lafı sana koymaz.:1closedeyes:

beni anladığınız için çok sağolun arkadaşlar.yazdıklarınızı okudum tek tek.şuan çok kötüyüm.bu konuyu geçtim artık.sevgilim askere gidiyo.buradayken bile bu kadar hasretlik çekerken kendisine bide askerlik çıktı.zaten göremiyodum uzun bi süre hiç göremiycem.ALLAHım ben ne zaman gülücem?sabrediyoruuuuum.sabırla bekliyorum.herşey bi gün düzelicek inşallah

sevgiliniz dogru söylemiş anne baba sayesinde bu yaşlara gelmiş. bu niye zorunuza gitti evleninde bakalım bir evladınız olsun sizi sevgilisinden aşagıda tutsun olacak işmi. sizin için üzücü anne babanızı şimdiden sevgilinizden daha önemsiz bulmanız

canım benimde 3,5 yıllık bi ilişkim var arada bi genç kızın böyle hissetmesi çok normal seni herşeyin üzerinde tutmasını istiyorsun benden başka birşeyi düşünmesin istiyorsun evet o benim herşeyim bende onun herşeyiyim ben onsuz yaşayamam oda bensiz ama en önemli şeyi unutuyoruz bu8güne kadar arkamızda kaç tane ilişki bırktık onlardan birine çok aşık olmuş olabiliriz ama hani nerdeyok ama ailen yanında kısacası kendine bir eş muhakkak bulursun ama ynei bir anne baba asla bunu sakın unutma

bence o an duruma göre sölemiş sevgilin bunu
yani sizin aranızda kıyaslama yaptıgı için sölememiştir
ama yinede içinde bir tedirginlik varsa sevgilinle konusmalısın bunu
ilerde sorun olmaz dimi aşkım diebilmelisin sorabilmelisin..

ya herkesin anne babası hep önceliklilidr..ama evlenince her iki tarafta anneci babacı olmamalıdır..öle olunca evlilik biras zorlaşıyo...sanırım sevgilin senin üzerinde hakimiyet kurmak için öyle gözünü korkutmuşş..ayrıca sen sormuyorsunki "ailenmi benmi "diye.niye öyle kıyaslama yapıyoki anlamadım,"annem babam herşeyden önce gelir" die sölüyo sevgilin..neyse üzülmee ya klasik erkek tipi iştee kimisi söyler böle kimisi evlenince gösterir..seninki hızlı davranmış sadece:)

X