Sevgilimin benimle ilgilenmesi için ne yapmalıyım:(

ahh arkadaşım ahhhh yok ki bi ilacı gidelim doktora bir çare bulsunnn offffffff sevipte böyle kırılmak üzülmek ne kötü yaaaaaaa

ya benim sevgilim nasıl bir insansa arkadaşım hem beni kaybetmekten korkuyor hemde bu ilgiszlikten geri kalmıyor yaaaa deliriceeemmmmmmm

kızlar ben b senedir evliyim hamileyim de şuan.toplamda 5 senedir beraberz eşimle ve her zmn eşimn bana aşırı ilgisinden ve düşkünlüğünden rahatsızlk duymuşumdur taa ki sizin yazdıklarınızı görene kadar:)bulup bunamak oluyor benmki galiba.ama inanın gün içinde benm eşim gbi elli kere arasa evde iki dakika başka odada dursam nerdesn nye yanma gelmiosun dye peşinizden gelse ondan da ben gibi şikayet edersiniz emin olun :) yazılanları okudum mesajıma geç cevap veren benden dha az ilgi gösteren bri olsaydı ben ondan da rahatsız olurdum ve böyle bir adama bağlanamazdm da.sanırım ben ilgiyi sevgiyi kararında seviorum.ne çok üzerime düşsün ne de ilgisiz denecek boyutta olsun.....

cimcime aynı olayı azönce yaşadım bnde:) bzde ayrı şehirlerdeyiz, mesajlaşıyorduk o atınca bn hemen cevap yazıyorum bn atıyorum ya geç geliyor ya gelmiyor.. bn 1 saattr cewap bekliyorum çok romantik bi mesajıma bzimkinden tık yok bi baktım iyigeceler die aradı hiç konuşmamışz gibi,bnde mesajıma cewap atmadın dedim karnım ağrıodu dedi=)))) olaya bakar mısın,hiç bişe demedim artık ne diyiimm

canım benim evet aşırı ilgi insanı sıkar bazen ama artık ona bile muhtaç oldum yemin ederim yaaaa ilgisi olsunda sıkılayım yaaaaaaaa gerçi hiç sıkılmam ya:) ama inan şuan ağlıyorum bu kadar değer veriyorum inan benim ona yaptıklarımı ona verdiğim değeri bir bilsennn çoğu kişi gibi sen ne duruyosun hala yaaa bıraksana dersin bana ama seviyorum işte ötesi yok:'(

işte yaaa allll aynıları hep bende de oluyor yaaa ben üzerine deli gibi titrerken onun yaptığı ya yaptğı derken şuanki durumdan bahsetmiyorum artık zoruma gidiyor inan ki yaaaa hep ağlıyorum hep hep birşeyde diyemiyorum çünkü kavga etmek istemiyorummm edince de haklı olsamda yinede ben alttan alıyorum bu sefer o uzatıyo inan kavganında uzamasından nefret ederim yaaa bir insan hem kaybetmekten korktuğu insanı niye böyle bir duruma sokar yaaaa:'( insan demezmi beni çok seviyor birdaha nerde bulurum böylesini diye yaaa biliyo bunuda halbukiiiiiiiii ama kendinden başka birşeyi görmüyo yaaaaaaaa:'(ay sinirimden ağlıyorummmmmmmm::'(

Aşk Ve İlişkiler | Lotus Kadınlar Klübü | Lotus Womens Clup canım ben şuan bunu okuyorum bi bak istersen sende

canım öncelikle link için çok teşekkür ederim,bnde gazete köşe yazıları yazdığını öğrendim onlarıda oku istiosan bn iyice okucam önümüzdeki günlerdede..
seni çok iyi anlıyorum yaa, çok benziyoruz birbirimize bnde onu el üstünde tutarım hep hiç kavga olması isterim fln ama işte aynı şekilde düşünmüolar bizimle..
biz erkek arkadaşımla ne tartışmalar yaşadık bu yüzden, şöyle diyor genelde düne kadar iyiyken nolmuş bgn konuşmasak nie hemen olayı büyütüosun falan gibi cümleler kurar yani onun için ortada üzülcek bişey bile yok.. öyleler bgn tartışmadık okdr emek verip yazdığım romantik mesaja cevap atmadı diye çünkü bu sitede bi bayanın aşk hikayesini okudum, çok etkilendim ya neleri dert ediyorum die utandım kendimden:) gerçi biliyorum yarın yine özüme dönüp dertlenirim ama oku bak canım yaşanmış aşk hikayeleri kısmında "eşimle imtihanım ve zaferim" gibi bir başlığı vardı yanlış hatrlamıyorsam.. yeni olduğum için öğrenemedim henüz link vermeyi kusura bakma:)

ya buarada ağlama yaa öyle daha çok yıpranıyor insan.. keşke elimden bişe gelse öyle iyi anlıyorum ki seni..

ya buarada ağlama yaa öyle daha çok yıpranıyor insan.. keşke elimden bişe gelse öyle iyi anlıyorum ki seni..

canım benim ağlamamk eldemi birşey diyemiyorum dersem yine benim başım ağrıcak biliyorum o yüzden sabretmeye çalışıyorum çünkü bitmesini istemiyorum ben bir konuşrsam biticek bunu biliyorum ha biterse pişman olucak bunuda biliyorum oda benim gibi birisi karşısına çıkmayacağını biliyor yemin ederim sana Allahım şahit bir evli kadının kocasına yaptıklarını ben tüm imkansızlıklara rağmen yanında olamama rağmen her türlü şekilde aileme bile yalan söyleyip onun yanında oldum hep.Yeri geldi kendimi bıraktım kendimi düşünmedim hep onun için düşündüm birçok şeyi ya neler yaptım onun için yaaaa nelerrrr:'(

bgn yatarken senin içinde dua edeceğim,sende olumlu düşün bak, madem bu kadar seviyorsun çok şey de yaşamışsın durumu düzeltmek için uğraşalım. benim kendime faydam olmaz ama insanlara yardım etmeye faydalı olmaya çalışırım, kendim için çözüm bulamadığım bir konuda sana tavsiye vermek saçma gelir belki ama insan bazen başkasından duyunca daha iyi hissediyor.
sen şimdi yat artık, dua et güzel şeyler düşünmeye çalış ne kadar zor olsada dene, sonra yarın sabah çok güzel bir günaydın mesajı at, ama cewap gelir gelmez diye düşünme, sonra yawaştan yawaştan kendini çekersin gün içinde, mesela konuşurken çok sıcak konuş ama sen arama bekle bakalım o ne zaman arıcak.. bana sevgilim bi gün de şey demişti bn dert yanarken "sen fırsat mı veriyosun sanki seni özlememe" demişti, sende fırsat ver bakalım, ama konuştuğunuzda hep sıcak ol :)
başlangıç olsun bakalım bu zaman içinde yeni şeyler deneriz arkadaşlarında yardımıyla:) ama bgn dua edip uyumaya çalış yksa daha çok üzülceksin, bnde yatıyorum şmdi senin içinde dua edicem:)

canım çok teşekkür ederim sana yaa gecenin bu vaktinde benim yazdıklarımı okuyup derdime derman olamaya çalıştığın için gerçekten çok teşekkür ederim.Hergün hep dua ediyorum inşallah dualarımızı kabul eder güzel RABBİM.ben ağlamaktan saatin hiç farkında bile olmamışım canım ya evet yatalım:) tekrar teşekkür ederim canım dediklerinide uygulayacağım :)

canım ağlama lütfen.seni anlayabiliyorum sevgi bu insan kendne söz geçiremior maalesef...ama b yandan da şunu düşünüorum dha sevgiliyken ilgisizlği seni bu kdr yıpratıyorsa evlendiğini düşün b ömür hep böle ağlayarak mı geçireceksin ? o yüzden çok iyi ölçüp tartmak gerekior.ilerde hergün böyle ondan ilgi bekleyerek günlerini geçirebilecek misin? alışırım ve sevdiğim için katlanabilirim diorsan sorun yok.ama yok şmdiki gbi çok üzer bu durum beni diorsan ilerde hergün ağlamaktansa şmdi ağlaman dha iyi derim....sevgi b yere kadar bunu unutma!

kızlaaarrrrrrrrrrrrr ben bu adamla nasıl baş edicem yaaaa offfffffff sabır sabır diyorum ama damarıma basıyor yaaaaaaaaa:'(

kızlar benimde bir derdim var artık bi yol bulmak istiyorum ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum kestiremiyorum.3,5 senelik bi ilişkim var. 3 yıl boyunca hep yan yanaydık. ben her zaman onun sozunden cıkmayan alttan alan taraftım.o benı sevıyodu bılıyodum ama pek belli etmiyodu. sonra 2 aylık bi ayrılma süreci yaşadık. 2 ay sonra bambaşka bi şekilde dönüş yaptı bana o eski odunluğundan eser yoktu sürekli arıyodu tekrar barışmak için çok uğraştı gerçekten çok uğraştı bense kendımı daha farklı şeylere yonelttıgım ıcın onla fazla ilgilenmedım ama en sonunda barıştık. fakat o benim sürekli eskisi gibi olmadığımı söyleyip durdu. değildim cunku eskısı kadar ona baglı değildim.bu da halıyle erkek olarak dokunda ona. sonra nasıl oldu bılmıyorum ben bırden eskısı gıbı oldum ve bağlandım ona tam ben bağlandım eskisi gibi oldum derken o uzaklaştı bu sefer. Şimdi ise durumumuz vahim. sürekli ilişkimizi toparlamaya çalışıyoruz ama bi terslik çıkıyor. o sorunun benden kaynaklandığını düşünüyor. hatalarımdan ders çıkarmadığımı soyluyo. bana telefonda sureklı anlatıyo birşeyler ama ben o anda dusunup konusamıyorum anladım dıyerek kapatmaya calısıyorum çünkü gerçekten o an aklıma söyleylecek birşey gelmiyo düşünemiyorum. hep değişeceğim düzeleceğiz dedim ona ama bir türlü olmuyo. o da bunu soyuyo. hep değişicem diyosun ama değişmiyosun diyo. eski hatice olmamı istiyo benım eskısı gıbı olmadıgımı düşünüyo. dar acıdan baktıgımı,geniş açıdan bakmam gerektiğini söylüyo.kafa yapımı değiştirmem gerektiğini söylüyo. ilişkimizin düzelmesini istiyo gercekten istiyo ama bunun benım elımde oldugunu soyluyo. bense nasıl düzeltmem gerektıgını bılmıyorum. kavga ediyoruz bi gün sonra aradıgında ben hemen yumusamış bi şekılde aşkımlı canımlı konuşuyorum dayanamıyorum. ama o bundan hoslanmıyo herseyı unutmuş gibi yaşanmamış gibi kabul edemezsin diyo.sonuç olarak birşeyler yapmam onu tekrar kendime bağlamam lazım bu ilişkiyi kurtarmam lazım kendimi geliştirmem lazım geniş açıdan bakabilmem lazım ve değştiğimi ona göstermem lazım lutfen bana yardım edin..

bu arada 3 yıl yanyanaydık. şimdi o afyonda okuyor ben sakaryada yanı araya uzaklık giriyor bizde bunlara alışkın değiliz belkı sorun ondan kayaklanıyo bılmıyorum ama kendımı ozletmek ıstıyorum ona

bu arada 3 yıl yanyanaydık. şimdi o afyonda okuyor ben sakaryada yanı araya uzaklık giriyor bizde bunlara alışkın değiliz belkı sorun ondan kayaklanıyo bılmıyorum ama kendımı ozletmek ıstıyorum ona
canım benim kendimden yola çıkayım sana anlatmak için bişeyleri.ben 1,5 yıldır çıkıyorum doğal olrak ikimizinde hataları oldu hep olur şeyler bunlar çünkü iki farkı yapıda insan ve birbirnizin hayatına dahil oluyorsunuz.Ben erkek arkadaşıma karşı evet çok hatalar yaptım ayrılma noktasına geldik ama o benden ayrılmadı haklıydı o ben haksızdım ama ayrılmadı mantıken ayrılmamız lazım bunu kabul edemem demişti yalan söylemiştim ona oda ama kalbim seni bırakmıyor senden vazgeçemiyorum senden kendini düzeltmeni istiyorum dedi ben hep onun istediği biri gibi olmaya çalıştım 1,5yıldır dediğin gibi sözünden çıkmadım nasıl deyim kızacağı şeylerden uzak durdum ama o hep hala aynısın dedi bana hala aynı şeyleri yapıyosun dedi yani olay şu oluyo canım benim o senin asla düzeldiğini sen düzelsen bile kabul etmeyecek bence biraz suçu kendinde arasın ayrılmadan önce farkılıydıda ayrıldıktan sonra niye kendini düzeltip sana yalvarıyo demekki sensiz duramıyodu pişman oldu ve geri döndü.Kendinde bir değişim yapmak istemediği için kendini oldğu gibi kabullendirmek istediği için sana senin değiştiğini söylüyor senin düzelmen gerektiğini söylüyor.Ben 1,5 yıldır bak kendimi düzelttim bir daha aynı hataları yapmıyorum sana bak bambaşkayım desemde o kafasında beni hala eskisi gibi oldğumu kurduğu ve buna yoğunlaştığı için şuanki yaptıklarımı göremiyo.seninkide aynen öyle madem değişmedin neden seni bırakmıyor?bence tamamen onun dediklerini uygulamanı bildiğin köle gibi onun peşinden koşmanı köpek gibi sürünmeni istiyor çünkü sen ona kendisini yalvarttın şimdide sana yapıyor diye düşünyorum canım benim

evet doğru soyluyosun o kendısını tekrar bana kabullendırmek ıcın cok ugrastı degıstı ama ben ona baglandıktan sonra o uğraşmadı cunku ugrasıcak bişey kalmadı istediği gibi olmuştum. şimdi ise benim şımarık davrandığımı söylüyo eskisi gibi olmadığımı söylüyo. aslında şımarıklık falan yaptığım yok kendımce ama o dısarıdan sana en yakın olan kişi olarak baktığımda böyle ama sen farkında değilsin diyor. hiç uğraşmadığımı,çabalamadığmı düşünüyor ilişkimiz adına duzelmesı ıcın bişeyler yapmadığımı söylüyor. aslında evet dısarıdan bakınca birşey yapmamış görünüyorum bızı kurtarmak ıstıyorum ama ne yapıcağımı bilmiyorum aramızda soğuk oluyo arıyo her gun aramadan durmuyo ama soğuk oluyo ister istemez. benim isteğim şu ki ilişkimizin canlanması için ne yapabilirim

evet hem bunları söyluyor ama ayrılalım da demiyor.tuhaf bi şekilde ilerliyo ilişkimiz diyo o da düzelelim istiyo ayrılmak istemiyo farkındayım çünkü hep aynı konuşmaları yaşıyoruz ama ortada bir sonuç yok artık iyiye gitsin iyi bir sonuç olsun cıdden bıseyler yapmak istiyorum

sizin iş benm kiyle sigara bağımlılığı gibi

uzaklaşsan bir dert yakın olsan sorun....

en iyisi yoluna bakmak...

sen , sen olduğun için değerlisin...

can bu ötesi yok... neden sultan olmayı seçeceğimiz bir dönemde köle olmak için uğraşıyoruz..

işe buna anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…