- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
güvercinkumru sitede yeni olduğum için sana nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum ama seda diker konusunda yardımcı olabilr misin??? netten aradım çoookkkk ilgimi çekti ama tam bişey bulamadım acaba benide yönlendirebilr misin?=))
buarada konu sahibi arkadaş bnmde derdim aynı yaa, kusurumu biliyorumda çözümü bulamadım:)
kızlar kaçan kovalanır...bir erkeğe asla onu onun sizi sevdiğinden çok sevdiğinizi hissettirmeyeceksiniz...hep az seven yada az seven demiyeyim de az üstüne düşen taraf siz olacaksınız... erkek sizi kaybetmekten korkacak...sizin onu kaybetmekten korktuğunuzu anlarsa daha kötüsünü bile yapamaya başlayabilir bu ilgisiz günlere bile hasret kalırsınız... biz üstte olmayalıyız kızlar çünkü bizler değerliyiz :))
kızlar ben b senedir evliyim hamileyim de şuan.toplamda 5 senedir beraberz eşimle ve her zmn eşimn bana aşırı ilgisinden ve düşkünlüğünden rahatsızlk duymuşumdur taa ki sizin yazdıklarınızı görene kadar:)bulup bunamak oluyor benmki galiba.ama inanın gün içinde benm eşim gbi elli kere arasa evde iki dakika başka odada dursam nerdesn nye yanma gelmiosun dye peşinizden gelse ondan da ben gibi şikayet edersiniz emin olun :) yazılanları okudum mesajıma geç cevap veren benden dha az ilgi gösteren bri olsaydı ben ondan da rahatsız olurdum ve böyle bir adama bağlanamazdm da.sanırım ben ilgiyi sevgiyi kararında seviorum.ne çok üzerime düşsün ne de ilgisiz denecek boyutta olsun.....
cimcime aynı olayı azönce yaşadım bnde:) bzde ayrı şehirlerdeyiz, mesajlaşıyorduk o atınca bn hemen cevap yazıyorum bn atıyorum ya geç geliyor ya gelmiyor.. bn 1 saattr cewap bekliyorum çok romantik bi mesajıma bzimkinden tık yok bi baktım iyigeceler die aradı hiç konuşmamışz gibi,bnde mesajıma cewap atmadın dedim karnım ağrıodu dedi=)))) olaya bakar mısın,hiç bişe demedim artık ne diyiimm
güvercinkumru sitede yeni olduğum için sana nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum ama seda diker konusunda yardımcı olabilr misin??? netten aradım çoookkkk ilgimi çekti ama tam bişey bulamadım acaba benide yönlendirebilr misin?=))
buarada konu sahibi arkadaş bnmde derdim aynı yaa, kusurumu biliyorumda çözümü bulamadım:)
ya buarada ağlama yaaöyle daha çok yıpranıyor insan.. keşke elimden bişe gelse öyle iyi anlıyorum ki seni..
bgn yatarken senin içinde dua edeceğim,sende olumlu düşün bak, madem bu kadar seviyorsun çok şey de yaşamışsın durumu düzeltmek için uğraşalım. benim kendime faydam olmaz ama insanlara yardım etmeye faydalı olmaya çalışırım, kendim için çözüm bulamadığım bir konuda sana tavsiye vermek saçma gelir belki ama insan bazen başkasından duyunca daha iyi hissediyor.
sen şimdi yat artık, dua et güzel şeyler düşünmeye çalış ne kadar zor olsada dene, sonra yarın sabah çok güzel bir günaydın mesajı at, ama cewap gelir gelmez diye düşünme, sonra yawaştan yawaştan kendini çekersin gün içinde, mesela konuşurken çok sıcak konuş ama sen arama bekle bakalım o ne zaman arıcak.. bana sevgilim bi gün de şey demişti bn dert yanarken "sen fırsat mı veriyosun sanki seni özlememe" demişti, sende fırsat ver bakalım, ama konuştuğunuzda hep sıcak ol :)
başlangıç olsun bakalım bu zaman içinde yeni şeyler deneriz arkadaşlarında yardımıyla:) ama bgn dua edip uyumaya çalış yksa daha çok üzülceksin, bnde yatıyorum şmdi senin içinde dua edicem:)
canım benim evet aşırı ilgi insanı sıkar bazen ama artık ona bile muhtaç oldum yemin ederim yaaaa ilgisi olsunda sıkılayım yaaaaaaaa gerçi hiç sıkılmam ya:) ama inan şuan ağlıyorum bu kadar değer veriyorum inan benim ona yaptıklarımı ona verdiğim değeri bir bilsennn çoğu kişi gibi sen ne duruyosun hala yaaa bıraksana dersin bana ama seviyorum işte ötesi yok:'(
canım benim kendimden yola çıkayım sana anlatmak için bişeyleri.ben 1,5 yıldır çıkıyorum doğal olrak ikimizinde hataları oldu hep olur şeyler bunlar çünkü iki farkı yapıda insan ve birbirnizin hayatına dahil oluyorsunuz.Ben erkek arkadaşıma karşı evet çok hatalar yaptım ayrılma noktasına geldik ama o benden ayrılmadı haklıydı o ben haksızdım ama ayrılmadı mantıken ayrılmamız lazım bunu kabul edemem demişti yalan söylemiştim ona oda ama kalbim seni bırakmıyor senden vazgeçemiyorum senden kendini düzeltmeni istiyorum dedi ben hep onun istediği biri gibi olmaya çalıştım 1,5yıldır dediğin gibi sözünden çıkmadım nasıl deyim kızacağı şeylerden uzak durdum ama o hep hala aynısın dedi bana hala aynı şeyleri yapıyosun dedi yani olay şu oluyo canım benim o senin asla düzeldiğini sen düzelsen bile kabul etmeyecek bence biraz suçu kendinde arasın ayrılmadan önce farkılıydıda ayrıldıktan sonra niye kendini düzeltip sana yalvarıyo demekki sensiz duramıyodu pişman oldu ve geri döndü.Kendinde bir değişim yapmak istemediği için kendini oldğu gibi kabullendirmek istediği için sana senin değiştiğini söylüyor senin düzelmen gerektiğini söylüyor.Ben 1,5 yıldır bak kendimi düzelttim bir daha aynı hataları yapmıyorum sana bak bambaşkayım desemde o kafasında beni hala eskisi gibi oldğumu kurduğu ve buna yoğunlaştığı için şuanki yaptıklarımı göremiyo.seninkide aynen öyle madem değişmedin neden seni bırakmıyor?bence tamamen onun dediklerini uygulamanı bildiğin köle gibi onun peşinden koşmanı köpek gibi sürünmeni istiyor çünkü sen ona kendisini yalvarttın şimdide sana yapıyor diye düşünyorum canım benimbu arada 3 yıl yanyanaydık. şimdi o afyonda okuyor ben sakaryada yanı araya uzaklık giriyor bizde bunlara alışkın değiliz belkı sorun ondan kayaklanıyo bılmıyorum ama kendımı ozletmek ıstıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?