bgn yatarken senin içinde dua edeceğim,sende olumlu düşün bak, madem bu kadar seviyorsun çok şey de yaşamışsın durumu düzeltmek için uğraşalım. benim kendime faydam olmaz ama insanlara yardım etmeye faydalı olmaya çalışırım, kendim için çözüm bulamadığım bir konuda sana tavsiye vermek saçma gelir belki ama insan bazen başkasından duyunca daha iyi hissediyor.
sen şimdi yat artık, dua et güzel şeyler düşünmeye çalış ne kadar zor olsada dene, sonra yarın sabah çok güzel bir günaydın mesajı at, ama cewap gelir gelmez diye düşünme, sonra yawaştan yawaştan kendini çekersin gün içinde, mesela konuşurken çok sıcak konuş ama sen arama bekle bakalım o ne zaman arıcak.. bana sevgilim bi gün de şey demişti bn dert yanarken "sen fırsat mı veriyosun sanki seni özlememe" demişti, sende fırsat ver bakalım, ama konuştuğunuzda hep sıcak ol :)
başlangıç olsun bakalım bu zaman içinde yeni şeyler deneriz arkadaşlarında yardımıyla:) ama bgn dua edip uyumaya çalış yksa daha çok üzülceksin, bnde yatıyorum şmdi senin içinde dua edicem:)