- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
erkeklerin peşinden koşmayı bıraktığınızda
İlgiyi keserek kendini biraz geri çekerek...
ah canım benim ahhh nasıl olucak bu peki böyle çok severken aslında kaçan kovalanır derler ya gerçekten de öyle ama işte ben dayanamıyorum ki
peki napmamız gerekk .... yazın da rahatlayalım bende aynı durumdayım
Herkesin bir huyu vardır.
Sevgilin ilgisiz bir erkekse ne yaparsan yap onu değiştiremezsin.
Ya onu böyle kabul edeceksin yada terk edeceksin.
Bende önceden yapamazdım fakat son 1-2 haftadır yapmaya başladım gerçekten alıştımda artık sürekli arayan merak eden taraf sevgilim ve her şey daha güzel olmaya başladı ben böyle oldukça oda sürekli beni özlediğini söylemeye başladı mutlu oluyorum...
cnm üzerine düşmeyi bırak cocuk degıl ya kendı düşünsün sana nasıl davranması gerektiğini
hem alışmıstır sürekli senden ilgi görmeye o yüzden hiç kendini değiştirmeye çalışmıyordur
kaçan kovalanır kendı halıne bırak onu da düşme üstüne biraz ağırdan al soguk dur
Merhaba arkadaşlar,
Ben direk konuya girmek istiyorum.Erkek arkadaşımın beni sevdiğinden eminim fakat bazen bazı şeylere o kadar çok üşenen bir insan ki bana mesaj atmaya bile üşendiğini bile biliyorum.sürekli ben mesaj atıyorum hakkını yemeyeyim oda atıyor fakat genelde hep ilgi alaka msjlarda tatlı sözler herşeyi hep ben yapıyorum.Ama o bana benim ona gösterdiğim ilgi kadar göstermiyor bazenaynı şehirlerde değiliz malesef ama şehirler bize koymuyor özlüyoruz çok ama birbrimizin yanında fiziken olamasak da hala birbrimizi seviyoruz.Herşey aslında güzel gidiyor ama bazen onun umurunda olmadığımı hissediyorum bunu hissedincede üzülüyorum. ne yapmalıyım kızlarrrrrr
hiç ilgi gösterme...onun dışında da bir hayatın olsun. arada sırada buluşma teklifini reddet...
farkı hemen göreceksin:)
buluşma teklfini reddetmek mi :) bak işte bu hayatta olmaz:) zaten farklı deşihrlerdeyiz o afyonda okuyor ben izmirdeyim her an zaten birlikte olamıyoruz ki:) ama ilgisz kalırsam ya ters teperse korkuyorum
:)))) çoğu yoruma katılmakla birlikte 5 yıl çıkmış ve sonra evlenmiş biri olarak ve hala aynı dertten muzdarip biri olarak yazıyorum..
bilmiyorum seni ama çok denedim ben de onun gibi davranmayı ama mizaç işte yine başaramıyorum..
artık kabullendim ki bu adamın huyu..ben böyleyim o böyle..bunun sevgisizlikle düşüncesizlikle de alakası olduğunu düşünmüyorum artık...
çoğu kez duygusal film fln izlerken ahhh ahhh laflara bakkk diye çok laf sıkıştırtım ama nerdeeee anlayana:)))) anlık geliyo yanıma sonra fıss..
ne kadar vırvır da etsem dırdır da etsem yaramıo:) bence sen sevgilinin seni gerçekten çok sevdiğini düşün ve rahatla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?