Sevgilimin benimle ilgilenmesi için ne yapmalıyım:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba arkadaşlar,
Ben direk konuya girmek istiyorum.Erkek arkadaşımın beni sevdiğinden eminim fakat bazen bazı şeylere o kadar çok üşenen bir insan ki bana mesaj atmaya bile üşendiğini bile biliyorum.sürekli ben mesaj atıyorum hakkını yemeyeyim oda atıyor fakat genelde hep ilgi alaka msjlarda tatlı sözler herşeyi hep ben yapıyorum.Ama o bana benim ona gösterdiğim ilgi kadar göstermiyor bazen aynı şehirlerde değiliz malesef ama şehirler bize koymuyor özlüyoruz çok ama birbrimizin yanında fiziken olamasak da hala birbrimizi seviyoruz.Herşey aslında güzel gidiyor ama bazen onun umurunda olmadığımı hissediyorum bunu hissedincede üzülüyorum. ne yapmalıyım kızlarrrrrr

aynı beni anlatmışsın canım :) vallaha bende çok merak ediyorum nasıl ilgiyi üzerimize alacağımızı

erkeklerin peşinden koşmayı bıraktığınızda

iyi hoş canım benimde o nasıl olucak bendeki artık öyle bir sevgi oldu ki ona karşı sinirlenemiyorum bile kızamıyorum çok seviyorum onu ama o böyle davranınca çok üzülüyorummm kendimi engelleyemiyorum ki nasıl olucak bu söylediğin

Herkesin bir huyu vardır.
Sevgilin ilgisiz bir erkekse ne yaparsan yap onu değiştiremezsin.
Ya onu böyle kabul edeceksin yada terk edeceksin.

ah canım benim ahhh nasıl olucak bu peki böyle çok severken aslında kaçan kovalanır derler ya gerçekten de öyle ama işte ben dayanamıyorum ki

Bende önceden yapamazdım fakat son 1-2 haftadır yapmaya başladım gerçekten alıştımda artık sürekli arayan merak eden taraf sevgilim ve her şey daha güzel olmaya başladı ben böyle oldukça oda sürekli beni özlediğini söylemeye başladı mutlu oluyorum...

cnm üzerine düşmeyi bırak cocuk degıl ya kendı düşünsün sana nasıl davranması gerektiğini
hem alışmıstır sürekli senden ilgi görmeye o yüzden hiç kendini değiştirmeye çalışmıyordur
kaçan kovalanır kendı halıne bırak onu da düşme üstüne biraz ağırdan al soguk dur

peki napmamız gerekk .... yazın da rahatlayalım bende aynı durumdayım

Biz 1 buçuk senedir beraberiz ve ben hep üstüne düşerdim her kavgada ben arardım o telefonları kapatırdı hala ısrarla arardım ağlardım...
Sürekli böyle olurdu ve 2 ay bi ayrılık yaşadık o zaman aklım başıma geldi sanırım.
Şimdi çok sakin ve anlayışlı davranıyorum eskiden her şeyi büyütür kavga çıkarırdım şimdi daha sakinim kırıldığım bişey olduysa susuyorum bekliyorum oda hatasını telafi ediyor zaten.
Mesaj atar arardım hep şimdi ondan bekliyorum o 2-3 arıyorsa ben 1 arıyorum oda neden ilgilenmiyorsun benimle diye kendisi arıyor hemde eskisinden daha fazla buda beni çok mutlu ediyor.
Galiba alıştım böyle yapmaya artık...

Herkesin bir huyu vardır.
Sevgilin ilgisiz bir erkekse ne yaparsan yap onu değiştiremezsin.
Ya onu böyle kabul edeceksin yada terk edeceksin.

canım terketmek o kadar kolay değil 1,5 senemi vermişim sonuçta ama imkansız olan birşey yok canım yaaa insan isterse değişir dye düşünüyorum fakat o kendini mükemmel bulduğu için hep bunu düşünemiyo ve artık kırılmaya başlıyorum üzülüyorum onu çok seviyorum ama böyle yapışına üzülüyorum ona düşünürmeliyim ama nasıl

ya erkek arkadaşım öyle birşey ki canım ona birşeyleri en basiti yaptğı hatanın farkında ama sırf kendini üstün görebilmek için inadına hatasını kabul etmez kendini haklı görür sonradan evet hatalıydım der ama iş işten geçtikten sonra çünkü ben hiç dayanamayıp arardım alttan alırım ve durum düzelir çünkü en çok üzülen taraf ben oluyorum ben balık burcuyum ve haliyle çok duygusalım başkasına göre en basit birşey bile beni ağlatmaya kırmaya yetebiliyor şimdi ben ona sürekli benimle ilgilenmediğini dile getiricem ve bu ya geri teperse bundan korkuyorum

canım sanırım haklısın ben kendi iyi niyetimden saf düşüncelerimden aşkımdan sevgimden onu artık emin kılmışım ve dediğin gibi bunlara alıştı herşeyimden emin uğraşmaya çalışmıyorfakat öyle bir sevgi ki bendeki canım kanım ya herşeyim oldu o benim 1,5 yılda kızıyorum çok üzülüyorum ağlıyorum ama öyle bir işlenmiş ki içime onu küçük bir çocuk gibi görüyorum ellerime bırakılmış ve bütün sevgimi şevkatimi aşkımı fazlasıyla yüreğimden yüreğine gönderiyorum gerek sözle gerek hal ve hareketlerimle o kadar çok seviyorum ki onu sanki bu hayatı bu canı kendim için değil onun için yaşıyorum onu yüreğim kabul ediyorum kalbim o oluyor ve ben hep hergün onun için yaşıyorum onu çok seviyorum ama benide birazcık olsun anlasın istiyorum

kesinlikle bir hafta boyunca ilgini azalt...farkı göreceksin işe yarayınca bu işleme devam et cnm nedenini sordugunda da bilmiyorum bu aralar iyi değilim deip kestirip at bak nasıl değişiyor :) ayrıca dayanamıyorum diyorsun ya başka ugrasılar bul ..

hiç ilgi gösterme...onun dışında da bir hayatın olsun. arada sırada buluşma teklifini reddet...

farkı hemen göreceksin:)

:)))) çoğu yoruma katılmakla birlikte 5 yıl çıkmış ve sonra evlenmiş biri olarak ve hala aynı dertten muzdarip biri olarak yazıyorum..
bilmiyorum seni ama çok denedim ben de onun gibi davranmayı ama mizaç işte yine başaramıyorum..
artık kabullendim ki bu adamın huyu..ben böyleyim o böyle..bunun sevgisizlikle düşüncesizlikle de alakası olduğunu düşünmüyorum artık...
çoğu kez duygusal film fln izlerken ahhh ahhh laflara bakkk diye çok laf sıkıştırtım ama nerdeeee anlayana:)))) anlık geliyo yanıma sonra fıss..
ne kadar vırvır da etsem dırdır da etsem yaramıo:) bence sen sevgilinin seni gerçekten çok sevdiğini düşün ve rahatla:)

hiç ilgi gösterme...onun dışında da bir hayatın olsun. arada sırada buluşma teklifini reddet...

farkı hemen göreceksin:)

buluşma teklfini reddetmek mi :) bak işte bu hayatta olmaz:) zaten farklı deşihrlerdeyiz o afyonda okuyor ben izmirdeyim her an zaten birlikte olamıyoruz ki:) ama ilgisz kalırsam ya ters teperse korkuyorum

buluşma teklfini reddetmek mi :) bak işte bu hayatta olmaz:) zaten farklı deşihrlerdeyiz o afyonda okuyor ben izmirdeyim her an zaten birlikte olamıyoruz ki:) ama ilgisz kalırsam ya ters teperse korkuyorum

ters tepmez merak etme...sen hala kuralı öğrenemedin mi:))).kaçan kovalanır. ama tabi saçmalamadan:)))

yoksa bu, "fazla naz aşık usandırır"a döner:)

yanındayken çok iyi ol..ama telefon mesaj olayını yavaş yavaş azalt. bir anda azaltırsan yanlış anlar...

sanırım haklısın ben kendime yapıyorum ya beni sevdiğini biliyorum fakat öyle şeyleri var ki aslında ayrılmam için ondan çok sebep var ama ben onu çok seviyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…