• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin bana ilgisi mi azaldı

Lolelezy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
2
0
1
25
Kızlar sırf size danışmak için hesap açtım. Uzun süredir takip ettiğim site kk. Sorunumu anlatıyım sizlerden tecrübeli evli, nişanlı, uzun süreli ilişkisi olan kızlar bana yardımcı olun lütfen

Erkek arkadaşımla okulda tanıştık son sınıftı o bende bir yaş küçüğüm ondan. Geçen yıl Ekim ayında başladı ilişkimiz her şey çok güzeldi bu zamana kadar. Takdir edersiniz ki aynı okulda olunca sık görüşür çıkışlarda beraber olurduk. Okul bitti mezun oldu son 4 aydır toplasan 3-4 kez anca buluştuk. Geçenlerde ihtiyacım var buluşalım konuşalım dedim hastayım iyileşince dedi dün yine konusu açıldı sordum buluşur muyuz diye bi ara buluşalım dedi

Kızlar son senem benim sınava hazırlanıyorum buda böyle olunca çok kafaya takıyorum ya bu arada o da tekrar hazırlanıyor sınava

Konu açmıştım ben yakın bir zamanda .
Tamamiyle bu sebepte olmasa da 2 buçuk senelik ilişkimi bitirmemde büyük bir payı vardı bu durumun . Aynen ayda 1 e 2 ye düşmüştü buluşmalar . Mesleğinden dolayı sabretmiştim ama bir yere kadar .
Seven insan kesinlikle kesinlikle gelir 1 saat olsa görür dayanamaz . Ben çok sabrettim en son yok artık katlanamadım yani . Keşke o kadar sabretmeseydim .

Ihtiyacim var sana, bulusalim diyen bir kadina hastayim bir ara bulusuruz diyen bir adami kafana takmana deger mi?

Bir gün yine aşık olursun ama bu günlerine bi daha dönemezsin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ite kaka yürümez bi ilişki. Eğitim her zaman daha önemli. Ilerde üzülürsün " amma takmışım kafama " diye. Yorulursun böyle bi ilişkiden. Hakkında hayırlısı olsun

Azalarak bitmiş kuzum

Kızlar sırf size danışmak için hesap açtım. Uzun süredir takip ettiğim site kk. Sorunumu anlatıyım sizlerden tecrübeli evli, nişanlı, uzun süreli ilişkisi olan kızlar bana yardımcı olun lütfen

Erkek arkadaşımla okulda tanıştık son sınıftı o bende bir yaş küçüğüm ondan. Geçen yıl Ekim ayında başladı ilişkimiz her şey çok güzeldi bu zamana kadar. Takdir edersiniz ki aynı okulda olunca sık görüşür çıkışlarda beraber olurduk. Okul bitti mezun oldu son 4 aydır toplasan 3-4 kez anca buluştuk. Geçenlerde ihtiyacım var buluşalım konuşalım dedim hastayım iyileşince dedi dün yine konusu açıldı sordum buluşur muyuz diye bi ara buluşalım dedi

Kızlar son senem benim sınava hazırlanıyorum buda böyle olunca çok kafaya takıyorum ya bu arada o da tekrar hazırlanıyor sınava
Sınava çalışıyormuşsun zaten, geleceğini seninle buluşmaya tenezzül bile etmeyen bir adama harcama...

Back