Sevgilimin annesi

heyheymistik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
13
1
1
24
Arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var, ciddi de düşünüyoruz. Fakat sevgilim annesiyle yaşamamız konusunda diretiyor bunun böyle olmasını istiyor. Anne ve babası sevgilim çocukken ayrılmışlar ve sevgilim tek çocuk yıllardır bi annesi bi kendi birlikte yaşıyorlar haliyle birbirlerine çok bağlılar ben bunda bir sorun görmedim hiç. Annesi inanılmaz derecede oğluna aşık birisi bir kere yanımda oğluna erkeğim dediğine bile şahit oldum bu size belki absürt gelmemiş olabilir ama bana çok tuhaf gelmişti ama buna da benim üzerime laf söylemek düşmez diye saygıyla karşılaşmıştım. Artık annesi de ciddi düşündüğümüzü evlenmek istediğimizi anlayınca yalnız kalmaktan korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum gibi söylemlerde bulunup psikolojik rahatsızlığı için bir psikiyatriste gidip ilaç kullanmaya başladı benim sevgilim de bu duruma aşırı üzülüyor annemi yalnız bırakamam birlikte yaşayalım diyor, yine başlarda anlayışla karşılamaya çalıştım ama evliliğimde kendi evimde rahatsız olucak olmayı istemiyorum gizli kuytu bir şeyler yapmak zorunda olmak beni itiyor. Eğer bakıma muhtaç birisi olsa belki yine de kabul edebilirdim ama kadının kendi paranoyaları psikolojik rahatsızlıkları beni sinirlendirmeye başladı açıkçası oğluna hala küçük bir çocuk gibi yaklaşması da sinirlerimi bozuyor ben 24 o 28 yaşında 4 senedir bir ilişkimiz de var artık evlenecek yaşa geldik diyorum yani. Bunu ona söylemeye çalıştığımda napayım benim de annem böyle gibi şeyler söylüyor. Ama ben birlikte yaşamak istemiyorum annesinin bir kız kardeşi var onlarla yaşayacaklar ben de diyorum annen yine kalır kardeşiyle biz de yakın bir yerde otururuz diyorum öyle şey mi olur annemi öyle atıp gidemem başka yere diyor tam bir anneci, annesinin onda fedakarlıkları büyük evet haklı ama ben de çıkmaza girdim laf etmek kötü birisi gibi gözükmek istemesem de tolere edebileceğimi sanmıyorum ki ben onunla evlendiğimde ailemden 1000km uzakta farklı bir şehirde yaşıyor olacağım ben taş mıyım? Ayrılmaya kadar ciddi düşünmeye başladım. Annesinin bana laf sokuşturmalarından beni istemediğini anlayabiliyordum ama o bana değil ben değil başka bir kız olsa ona da aynısını yapacak birisi olduğu için ses etmiyordum. Bu kadar bağlı olmasını anlayamıyorum sonuçta bi evladın ve o da bir aile kuracak neden müsaade etmiyorsun? Kendini bizle beraber yaşarken kötü hissetmeyecek misin yani genciz sonuçta ben evimde özgür hareket edemicem, eşyalarımın düzeni falan hadi onu geçtim de yani ne bileyim. Erkek arkadaşımı da çok seviyorum hatta aşığım ama annesi onu bana bırakmaz ben buna eminim…annesinin ajitasyonlarına kıyamıyor sürekli annem annem diyor psikolojik sorunu var vs hastalığı küçümsemiyorum ya da yargılamıyorum ama bilerek yaptığını düşünüyorum 1 gece seni görmeden duramam dedi benim yanımda sevgiilime annesi? Bu ne demek ya bana bir yol var mı kızlar

sevgilim annesiyle yaşamamız konusunda diretiyor
Ev üstüne ev olmaz. Evlenirsen evliliğin ömür boyu ana kuzusu erkekle, annesinin yanında geçer hayatın zindana döner.
tek çocuk yıllardır bi annesi bi kendi birlikte yaşıyorlar haliyle birbirlerine çok bağlılar ben bunda bir sorun görmedim hiç.
E daha ne olsun? Bunda nasıl bir sorun yok? Normal mi sence?
oğluna erkeğim dediğine bile şahit oldum
Kaç kaç kurtar kendini . Vazgeç bu sevdadan

Tek yol ayrılmak. Dünyada insanlığın nesli tükeniyor tek canlı bu erkek türü kaldı deseler dahi birlikte olunmayacak erkek modeli.
Yani kızım var daha bebek ama korkuyorum ya ileride böyle salağın tekine aşığım diyip bu saçmalıklara kanarsa diye. Beni bırakmaz bilmem ne boş laflar. Sen o resti çek ben asla annenle yaşamam, annenle yakın olmam, hayatımıza 3. Kişi olarak dahil ASLA olamaz de bak bakalım o aşkı ne oluyor.
Yıl 2025 artık bu kadar saf olmayın kızlar ya. Öldünüz mü erkeksizlikten de bu seviyeye aşk diyorsunuz.

Valla en baştan belli etmişler kendilerini soru sahibi, annesi manipüle ediyor sevgilinde bunu yiyor. Evlensen daha da büyük sorunlar çıkacak. İyice ciddiyete binmeden ayrılmanı tavsiye ederim. Belki oğluna hastalıklı derece bağlı.

Sevgilin annesiyle büyümüş ve tek çocuk. Konuda yazdığına göre " annem olmadan yapamam yaşayamam onun başka evde yaşamasına müsaade edemem" diyor.
Annesi de " bir gün seni görmeden duramam." diyor oğluşuna. Yani sevgilin hiç seni dinleyecek, yuvasına odaklanacak birisi değil. Önceliği her zaman annesi olacak. Erkekler annesine de eşine de değer vermeli. Aralarında dengeyi korumayı bilmeli. Ama ne yazıkki sevgilinde o kapasite yok.
O evde annesiyle yaşarsan özel hayatın kalmaz rahat hareket edemezsin. Eşinle baş başa oturup film izlemek, yemek yemek bütün bunlar hayal olur. Haftasonu gezmek isteseniz annesi de dahil olmak ister. İlk aydan boşanmak istiyorum dayanamıyorum dersin. Ya ayrı evi kabul eder ya ayrılırsınız. Sen ailenden kmce uzakta farklı şehirde yaşarken o annesinin dibinde aynı evde yaşayacak oldu canım.

Tek yol ayrılmak. Dünyada insanlığın nesli tükeniyor tek canlı bu erkek türü kaldı deseler dahi birlikte olunmayacak erkek modeli.
Yani kızım var daha bebek ama korkuyorum ya ileride böyle salağın tekine aşığım diyip bu saçmalıklara kanarsa diye. Beni bırakmaz bilmem ne boş laflar. Sen o resti çek ben asla annenle yaşamam, annenle yakın olmam, hayatımıza 3. Kişi olarak dahil ASLA olamaz de bak bakalım o aşkı ne oluyor.
Yıl 2025 artık bu kadar saf olmayın kızlar ya. Öldünüz mü erkeksizlikten de bu seviyeye aşk diyorsunuz.
Hak veriyorum dediklerinize ama bunca zamana kadar hep birbirlerine destek olmuş insanlar ikisi de maddi durumları vesaire düşündüğümüzde de böyle olmasının mantıklı olduğunu söylüyor hatta ilk beraber yaşarız sonra anneme bir ev alırı
Yıl 2025 artık bu kadar saf olmayın kızlar ya. Öldünüz mü erkeksizlikten de bu seviyeye aşk diyorsunuz.e

Ee her şey belli siz de anlamışsınız ayrılmanız lazım düşünecek bir şey yok.
Annesinin erkeğim demesi de herkese tuhaf gelir ve evlenmeyi düşünecek insan aa aralarında deyip saygıyla karşılamaz ayrılır yani.
Bu kadar her şeyin farkında olup sanki olayları başkası yaşıyormuş gibi pasif kalmanız da enteresan

Evlendikten sonra değere biner normalde sizde başta böyleyse evlilik sonrası yanında filan yatar herhalde.
Kesinlikle anne değil kuma gibi bişey bu. Siz başka kadınla paylaşmaya hazır mısınız eşinizi?

Aile evindeyken yeri geliyor kendi aile bireylerimizden uzaklaşıp odaya çekilmek istiyoruz. Sevgilinizin annesiyle yıllarca aynı evi paylaşmaya hazır mısınız? Uzun ilişkiymiş, resti önceden çekmeniz gerekirdi. Ben yeri geliyor kendi ailemden ayrı odaya çekiliyorum yıllarca dip dibe nasıl yaşayacağız demeliydin. Bence tekrar konuş, illa aynı evde yaşayacağız derse ben istemiyorum de. En iyi, en ılımlı biri bile olsa kayınvalide ile bırak aynı evde yaşamayı çok samimi olmayı bile doğru bulmuyorum ben

Ee her şey belli siz de anlamışsınız ayrılmanız lazım düşünecek bir şey yok.
Annesinin erkeğim demesi de herkese tuhaf gelir ve evlenmeyi düşünecek insan aa aralarında deyip saygıyla karşılamaz ayrılır yani.
Bu kadar her şeyin farkında olup sanki olayları başkası yaşıyormuş gibi pasif kalmanız da enteresan
evet farkındayım çözüm üretmeye çalıştım ama sonuca ulaşamazsam mecburen ayrılacağım aramızda başka bir problem yok onun da bana olan sevgisinden eminim olduğum için ayrılmak zor gelecek

Arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var, ciddi de düşünüyoruz. Fakat sevgilim annesiyle yaşamamız konusunda diretiyor bunun böyle olmasını istiyor. Anne ve babası sevgilim çocukken ayrılmışlar ve sevgilim tek çocuk yıllardır bi annesi bi kendi birlikte yaşıyorlar haliyle birbirlerine çok bağlılar ben bunda bir sorun görmedim hiç. Annesi inanılmaz derecede oğluna aşık birisi bir kere yanımda oğluna erkeğim dediğine bile şahit oldum bu size belki absürt gelmemiş olabilir ama bana çok tuhaf gelmişti ama buna da benim üzerime laf söylemek düşmez diye saygıyla karşılaşmıştım. Artık annesi de ciddi düşündüğümüzü evlenmek istediğimizi anlayınca yalnız kalmaktan korkuyorum yalnız kalmak istemiyorum gibi söylemlerde bulunup psikolojik rahatsızlığı için bir psikiyatriste gidip ilaç kullanmaya başladı benim sevgilim de bu duruma aşırı üzülüyor annemi yalnız bırakamam birlikte yaşayalım diyor, yine başlarda anlayışla karşılamaya çalıştım ama evliliğimde kendi evimde rahatsız olucak olmayı istemiyorum gizli kuytu bir şeyler yapmak zorunda olmak beni itiyor. Eğer bakıma muhtaç birisi olsa belki yine de kabul edebilirdim ama kadının kendi paranoyaları psikolojik rahatsızlıkları beni sinirlendirmeye başladı açıkçası oğluna hala küçük bir çocuk gibi yaklaşması da sinirlerimi bozuyor ben 24 o 28 yaşında 4 senedir bir ilişkimiz de var artık evlenecek yaşa geldik diyorum yani. Bunu ona söylemeye çalıştığımda napayım benim de annem böyle gibi şeyler söylüyor. Ama ben birlikte yaşamak istemiyorum annesinin bir kız kardeşi var onlarla yaşayacaklar ben de diyorum annen yine kalır kardeşiyle biz de yakın bir yerde otururuz diyorum öyle şey mi olur annemi öyle atıp gidemem başka yere diyor tam bir anneci, annesinin onda fedakarlıkları büyük evet haklı ama ben de çıkmaza girdim laf etmek kötü birisi gibi gözükmek istemesem de tolere edebileceğimi sanmıyorum ki ben onunla evlendiğimde ailemden 1000km uzakta farklı bir şehirde yaşıyor olacağım ben taş mıyım? Ayrılmaya kadar ciddi düşünmeye başladım. Annesinin bana laf sokuşturmalarından beni istemediğini anlayabiliyordum ama o bana değil ben değil başka bir kız olsa ona da aynısını yapacak birisi olduğu için ses etmiyordum. Bu kadar bağlı olmasını anlayamıyorum sonuçta bi evladın ve o da bir aile kuracak neden müsaade etmiyorsun? Kendini bizle beraber yaşarken kötü hissetmeyecek misin yani genciz sonuçta ben evimde özgür hareket edemicem, eşyalarımın düzeni falan hadi onu geçtim de yani ne bileyim. Erkek arkadaşımı da çok seviyorum hatta aşığım ama annesi onu bana bırakmaz ben buna eminim…annesinin ajitasyonlarına kıyamıyor sürekli annem annem diyor psikolojik sorunu var vs hastalığı küçümsemiyorum ya da yargılamıyorum ama bilerek yaptığını düşünüyorum 1 gece seni görmeden duramam dedi benim yanımda sevgiilime annesi? Bu ne demek ya bana bir yol var mı kızlar
Bak gerçekten başıma benzeri geliyordu, beni Allah kurtardı seni de kurtarır umarım bu dünyadaki en tehlikeli kadın çeşidi oğluna aşık ce onu kocası gibi gören anne türü. Hemen ayrıl çok gençsin çok

Sacmalama çarşambanin gelişi persembeden belli olur hesabı,şimdi ayrılırsan kahrolursun, ağlar sızlarsın belli bir süre sonra geçer.Cünkü hiçbir acı sonsuza dek sürmez.Ama ayrılmazsan o evde birbirine bağımlı ana oğul ile bir süre sonra kafayı yersin,birde üzerine çocuk olup boşandın mı ilk betimlediğim halden daha sıkıntılı bir sürece girersin.Ha bu da sonsuza kadar sürmez ama diğeri gibi de gelip geçmez, delip geçer.Karar senin.

Back
X