sevgilimin annesi babamın eski nişanlısı

Babanla konus bence. Aileni bir araya topla ve hissettiklerini anlat.
babamla hep aramızda bi mesafe vardır annemle arkadas gibi büyüdüm ona her seyimi anlatırdım ama babamla öyle çok dertleşmezdim oyüzden çekiniyorum onunla bu konuları konusmaya hele nası derim baba o kadın nisanlınmıs diye ..diyemem ki yani

Enteresan bir tevavuk olmuş.babanızın o kadınşa yaşayamadığı mutluluğu siz oğluyla pek halada yaşaya bilirsiniz.geçmiş geçmişte kalmıştır.aileler görüşmez olur biter .niz 4 katdeşiz her nedense hiç birizin aileleri birbiriyle görüşmüyor sorun da olmuyo.

ben senin annen olsaydım, olmuş bitmiş bişiy ve hiç de anormal olmayan bi durum için kızımın güzel giden ilişkisini sonlandırmasını istemezdim. evlenmeseymiş o zaman babanla flört ederken farketmemiş mi babanın aklının o kadında kaldığını? dünürler birbiriyle fazla görüşmek zorunda değil, hatta nişan nikah harici görüşmeseler de olur dünürler babanı çok kıskanıyosa. ve aşk konusunda ben de senin gibi ailemi ön planda tutan biriyim. ama üstesinden gelinebilinicek normal bi durum için pişman olucağım bişiy yapmam. sonuçta hayırsız bir damat adayı değilse ailelerin laf etmeye pek hakkı yok.

Iyi anneniz aynı masaya oturmuş ben olsam bebek aldırmiş eski büyük aşkını eve sokmazdim. Babanız masada bakmış kadincagizin ruh durumunu düşünemiyorum.siz mutlu olacaksınız belki.ama anneniz ömür boyu huzursuz olucak yazık. Ayrılmak en doğrusu ben kabul etmezdim.

cok zor durum.. Allah yardimcin olsun.. evlenince aileler gorusmuyosa cok zor oluyor, en ufacik sogukluk bile cok yaraliyor cifti.. surekli diken ustunde nasil olur bilmiyorum.. bos ver diyemem, cunku aileler de evleniyo, dogum olur torun olur vs, hep ic ice..

ya ben zaten o kadına babamın bi sey hissettiğini sanmıyorum o kadın da hisetmiyodur aradan yıllar gecmis ve annemle babamın arası da gayet iyi bence hic soguk davranmıyo babam anneme ama annem belki kıskanclıktan belki de haklı olarak gecmisi günümüze dahil etmek istememesinden dolayı bu aileye bulasmamızı istemiyor.aslnda onun yerinde kim olsa istemez kocasının eski nisanlsıyla bi dk bile görüşmesine kimse tahammül edemez ama biyandan da benim sevgilme olan hislerim var. her ne akdr aklım karısık olsa da icimden bi ses annemi üzmüceğim yönünde

annen huzursuz olmakta hakli tabi ama babanin o saskinlikla, kadina bakmasi normal.. sonucta bi tanidigi gorunce bile donup donup bakariz anlamak icin.. illa ic cekti anlami cikmaz.. şokunu dusunsenize..

Bu bir kore dizisinden alinti sanki, dizinin ismi de love rain.
Onu izleyin ilham alirsiniz. Sonunda ne oldu yazmiyorum.
inanın hiç dizi izleyemem ki bu kafayla dizide bu durumdaki insanlara fikirler mi veriliyor izlediyseniz bi yol gördüyseniz yazıverin nolur

Aynı benim ablaminda sevgilinin annesi babamin eski sevgiliisi çıkmıştı zor günler geçirdi ablamda ama onların farklı nedenden dolayi bitti bu konu ile alakali öyle sorunlar yaşamadilar

yok sevgilime ben kendmden daha cok güveniyorum öyle diyim. tek sorun annemin üzülüp üzülmemesi

Aynı benim ablaminda sevgilinin annesi babamin eski sevgiliisi çıkmıştı zor günler geçirdi ablamda ama onların farklı nedenden dolayi bitti bu konu ile alakali öyle sorunlar yaşamadilar
ggerçekten mi peki aileleri nası ikna etti bu konuya ablan nası atlattı bu üzüntüyü tecrübelerine çok ihtiyacım var

Annen babanla nasil evlenmis?

Dugune 2 hafta kala ayrilan ama bukadar cok o kadini seven adam ne yapar ne eder evlenirdi..
Annen mi araya girmis?

Birde simdide oylede eskiden daha bir agirdi evlenmeden hamile birakmanin bedeli..
Ya evlencen ya el fatiha yanii..
Elin kizi birinden hamile kalcak bebek dusurulcek ama kil payi duguden donulcek fln..
Babani Allah korusun coktan vururlardi yanii..

Konusmak zorundasin. Baba annem boyle boyle diyor, sen ne diyorsun? Sevgilimden yana bir sikinti varsa soyleyebilirsiniz ama sizin yaptiklarinizin ceremesini ben mi cekmeliyim? Bana yol goster demelisin.

Daha önce böyle bir hikaye duymamış olsam amma atıyorsun derim ama senin hikayenin birebir benzerini yaşamış bir tanıdığım var.
Onlar mutlu gibiler , yahu arkadaşım adam mı yok ya.
İki buçuk senedir bilmiyordum deme buna inanmam işte.

Ananemi seven bir adam onu alamayınca ablasını kaçırmış , yetmiş yaşına gelmişlerdi hala bu konu konuşuluyordu.
Hatta bir gün evine habersizce girmiş eniştesi ,ananem uyuyormuş gözünü açınca ne görsün karşısında seyrediyor onu.
Ayrıl diyemem ama işin çok b..tan .Allah kolaylık versin.

inanın bu konudaçok ayrıntıya sahip değilim tek bildiğim babamın bu kadınla almanyada tanışması odönemler almanyada işçilermiş türkiyeye gelip gidiyormuş bu kadının ailesi de varlıklıymış tatildeyken tanışmışlar tükiyeye döndüğünde devam etmişler. zaten sevgilimn ailesi çok rahat kadın hiç bozulmadı bile masada gerçi ben babamın da bozuldugunu farketmedim ama annem farketmis olmalı ki huzursuz hssetmis. buarada annem aralarına girmemiş annemle babam evlenmeden 4sene önce bitmiş bu ilişki annemn anlattıgı kadarıyla biliyorum tabiki ayrıntılara hakim değilm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…