Sevgilimin amaci ne?

filiz9755

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
7
-7
1
27
Arkadaslar biz sevgilimle çok mutluyuz bulustugumuzda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz o kadar kafa dengiyiz ki birlikte çok eğleniyoruz ve ilişkimizde cinsel anlamdada herseyi yaşadık ben ona birkaç yıl sonra hersey yolunda giderse ben evlenmek isterim dedim o ise bunun için söz veremem falan dedi net birsey soyleyemedi çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız?

Ne anlamda söz veremiyormuş, derdi neymiş sorun öğrenin, sizinle bi hayat geçirmek istemiyor sevgisinden emin değilse de bitirin net

Nedeni neymiş?

Ben ilişkide biraz gurur yapılması gerektiğine inananlardanım. İlk önce evlenelim lafını acmaman gerekirdi bence tabiki isteyebilirsin ama ben evlilik konusunu ilk once erkeğin açması gerektiğini ve istekli olması gerektiğini düşünüyorum. Sen kendini geri çek biraz. İlerisi için farklı hedeflerin olduğundan bahset. Evlilik hayalini işin içine katma. İyi ve mutlu ilişkimiz var kafasında hareket et. O da zamanla zaten güzel bir ilişkiniz varsa seninle evlenmeyi o da ister. Yaşınız küçükse belki bundan da cekiniyor olabilir. Erkek genel olarak böyle

Evlilik lafı senden cikmasaydi iyiydi. Ama çıktıktan sonra böyle birşey dediyse iyi bir ders vermen gerekir. Yokluğunla onu basbasa birakabilirsin ya da başka türlü birşey. Sevgilinin amacına gelince tabii ki sorumluluktan kaçıyor. Ama evlilik zaten kadına yük be. Boşver evlenme hayatını yaşa giden gitsin kalan kalsın evlenip napcan allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…