• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesiyle tanışcamm, ne yapsam bilemiyorum..

En iyisi samimi olmak canım, içinden geldiği gibi yaklaş, başta iyi olup sonradan soğukluğunu göstermek daha kötü olur. mutluluklar dilerim size

Saol canim..
İste sorun orda zaten sevgilim diyor sicak kanli ol ama ilk tanismada nasil olcam cok cekinirim ben orasinida sen ayarla iste diyor 😕
Amaaann dusun dusun hersey arap sacina donuyo olacagi varsa olur zaten kismet..
Sizede mutluluklar dilerim tanisirsaniz gelismelerden bizi haberdar edin ozellikle takip edicem konunuzu

Saol canim..
İste sorun orda zaten sevgilim diyor sicak kanli ol ama ilk tanismada nasil olcam cok cekinirim ben orasinida sen ayarla iste diyor 😕
Amaaann dusun dusun hersey arap sacina donuyo olacagi varsa olur zaten kismet..
Sizede mutluluklar dilerim tanisirsaniz gelismelerden bizi haberdar edin ozellikle takip edicem konunuzu

İçten bi gülümseme bile yeterli olur bence canım.. Umarım senin de buluşman güzel geçer, çok teşekkür ederim. Aynen ben de senin durumları bilmek isterim, hemen hemen aynı durumlardayız, birbirmize yardımımız dokunur belki :)

Bide şu nickini değiştirsen ya

Kız kardeşimin de adı Deniz, çok da sorun yapmıyorum. :)

İçten bi gülümseme bile yeterli olur bence canım.. Umarım senin de buluşman güzel geçer, çok teşekkür ederim. Aynen ben de senin durumları bilmek isterim, hemen hemen aynı durumlardayız, birbirmize yardımımız dokunur belki :)

Kız kardeşimin de adı Deniz, çok da sorun yapmıyorum. :)

Valla ben ha vazgectim ha vazgecicem yani suan :)))
Cicekle hediyelik birseyler gonderip sevgilimden ozurlerimi iletmesini istesem mi diyede kafamda tasarliyorum yanii :))
İstanbulda dayisinin evine cagiriyolar beni :( bi yanim cok tanismak istiyor ama bi yanimda ne isim var orda diyor..gonul ister once sevgilim tanissin ama durum musait degil

Valla ben ha vazgectim ha vazgecicem yani suan :)))
Cicekle hediyelik birseyler gonderip sevgilimden ozurlerimi iletmesini istesem mi diyede kafamda tasarliyorum yanii :))
İstanbulda dayisinin evine cagiriyolar beni :( bi yanim cok tanismak istiyor ama bi yanimda ne isim var orda diyor..gonul ister once sevgilim tanissin ama durum musait degil

En iyisi kalbinin sesini dinlemek bence :)))

Senin eski görümce baya Cádi olur ortaligi karistirdigi icin, baya bir tereddüte girmissin.
Ama gerek yok, herkes Ayni olmaz. Kararini verdiysen cok düsünme.
Gayet Sakin ve güzel bir sekilde cik karsisina müst. Kaynananin.

Senin eski görümce baya Cádi olur ortaligi karistirdigi icin, baya bir tereddüte girmissin.
Ama gerek yok, herkes Ayni olmaz. Kararini verdiysen cok düsünme.
Gayet Sakin ve güzel bir sekilde cik karsisina müst. Kaynananin.

Eskiye dair hiçbir şey düşünmek istemiyorum.. Kim olursa olsun onlardan iyi olacağı kesin bir şey zaten.. :)

Back