Bizin bir akrabanın 2 genç oğlu var kozarkadaşlarını eve çağır dedi kızların kusurlarını bulmak için çağırdım dedi e sonra ne oldu dedim , dediki oğluma saöyledim bunlar evlenilecek kızlar değil dedim ve oğlumun aklına girdim dedi ,kızlar süs bebeğidi dedi,tabi ben şok oldum benim oğlum yok
demek ki gitmemesi gerek genç kızların dedim kendime
Bizin bir akrabanın 2 genç oğlu var kozarkadaşlarını eve çağır dedi kızların kusurlarını bulmak için çağırdım dedi e sonra ne oldu dedim , dediki oğluma saöyledim bunlar evlenilecek kızlar değil dedim ve oğlumun aklına girdim dedi ,kızlar süs bebeğidi dedi,tabi ben şok oldum benim oğlum yok
en doğru kararı sen vereceksindir zaten, ben bir sorun olacagını düşünmüyorum, sorun yaratacak insan zaten çağırmaz umarım da yanılmam, çok güzel gider herşey
Malesef çok erken.Hatta en güzeli isteme günü görmek. Ama yine de karar senin,gidersen de çok anlam yükleme.
Allah korusun ya..O kadar kötü bi insan değildir bence oğluna bakacak olursak yani.. :)
Teşekkür ederim, ben de konu açmadan önce içim daha ferahtı, şimdi pek emin olamadım ne yapsam bilmem..
Yok zaten yüklemem herhalde. Önemli olan oğlunun gözündeki yerim, illa çok içli dışlı olmama gerek yok. Zamanını bekleyeyim o zaman.
Ne insanlar var yalnız söylemeden geçemedim.. Kusurlarını bulmak için eve çağıran da var demekki daha neler duyucam acaba =)
Ya yanlış anlamayın lütfen ben de eski sevgilimin annesiyle iş ciddiye binince tanışmıştım ama sevgilimin ailesi daha modern insanlar ve sıcak kanlı da bi annesi var anladığım kadarıyla, içli dışlı olmak istiyormuş.
Daha şok sözlerde söyledi dediki
kendini bilen kız erkeğin evine gitmez , iş ciddiye binmeden gelenlerde zaten benim gelinim olamaz dedi ben tabi yine şok acaip derecede oğullarına tapıyor öyle bir akraba işte kızımada dedim duy bak ,iyi dinle gidenler gözden düşüyor dedim
Gitme boşver.
erkek arkadaşın ne diyor bu konuda, yani ben biraz daha zaman geçsin istiyorum desen anlayışla karşılar mı, sende bu arada daha bi etraflıca düşünsen, kararını kesin olarak baskı altında olmadan versen :44:
Nereye kosuyorsunuz boyle ?
Bir nişan atmissiniz. Ustune hemen bir iliskiye baslamissiniz. Olabir olaylar oyle gelismistir bilemem.
Fakat cok duygu yuklemesi yapiyorsunuz kendinize. Bir gun isler ters gittiğinde -ki umarım gitmez- iste o gun cok zor olucak atlatmasi.
4 ay ciddiyet yokken erken degil, gereksiz. Olabilir insanlar 5 ayda evleniyorlar ama ciddiyet yokken luzumu yok tanisip yuz goz olmanin.
Ama yine de siz bilirsiniz.
Hem nisan faciasi yasamissin, hem de uzerine yasadigin 4 aylik iliskide aile devreye sokuyosun. Bi dursan bi sakinlessen keske daha saglikli olur..
Çiçek gönderip, daveti için teşekkür edicem ve gitmycem.. Umarım ters tepmez.
Erkek arkadaşımla ilgili değil ki bu, annesi davet etti, sevgilim de mutlu olurum gelirsen dedi o kadar.
Eski nişanlım Almanya da yaşıyordu yani pek görüşemedik kendisiyle, kopukluklar oluyordu, benim için gerçek bi ilişki sayılmazdı ve çok yıpranmıştım, eski konu başlıklarından bile ayrımını yapabilirsiniz bunun. Ben çok değer veriyorum bu ilişkime, annesi de kibar bi bayan, belki de dışarıda buluşup tanışmayı teklif etmeliyim. Şimdilik çiçek göndermeyi düşünüyorum. Sevgilim de anneme öyle yapmıştı yılbaşında.
Ben de hiç ummazdım bu kadar hızlı gelişceğini olayların ama çok huzurluyum.. sağlıklı seyrediyor her şey.
8 senelik sevgilimin evine gitmeyeşim annesiyle tanışmayaşım geri kafalı olduğumdan yada kayınvalidemin öle oldugundan değildi, başka şeylere verdiğim kıymettendi... yani o kızarkadaşıyla tanışmalar modernlik değil canm... o önceden tanısan modern annelrın sonradan kızlarımızı ne hale soktuklarını okuyoruz.... ama sen zaten vermişsin kararını iyi eğlenceler... ayrıca lütfen bir daha seçtiğin kelimelere biraz dikkat..
Bi ay sonra 2. yılımız dolacak ben hala gidip tanismaya hazir degilim mesela annesiyle, ailesiyle :26: sonucta bi baslasak onbes gunde bir hal hatir sormak, ziyaret etmek veya telefonda gorusmek falan gerekecek nezaketen, ki ben de huzursuz olurum cok sicakkanli davranamam is ciddiye binmeden...sizin icin de cok erken bence acele etmeyin
Modern aile kavramı bunlar tuzak kelimeler sanki sizi eleştirmeyecekler miş gibi , bu laflara fazla güvenme bence
kendinide ağırdan sat derin bir gittin mi erkek arkadaşın hep
evlerine götürecektir ,böyle böyle
yüz göz olunuyor ve ciddiyet ve merak ve gözden düşme böyle oluyor zaten siz kararınızı vermiş gibisiniz
Teperse de tepsin.Sevgiliniin tutumu ne olacak bakalım,bunu gözlemlemiş olacaksın.
bizde haziranda sevgili olduk aralıkta ailesi ile tanıştım ocak nişan isteme oldu mayısda düğünüm olcak Allahın izniyle sen iyi tanıyorsan ve değer veriyorsa tanış bence bunlar güzel şeyler bende yeni bi ilişkiden çıkmıştım ve çok kötüydüm ama sevgilimden Allah razı olsun ilaç gibi geldi derler ya öyle olduben daha erken derken aralıkta gittik ve bi anda herşey gelişti şu an düğün hazırlığındayız :) stres yapma git tanış öyle şeylerde soracağını sanmıyorum
Mutluluklar dilerim canım, bakalım ne olacak. :) Umarım sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?