Sevgilimin ailesiyle tanışcamm, ne yapsam bilemiyorum..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Herkese merhabalar.. Uzun süreden sonra yeniden sizlerleyim, buradaki ablalarıma ve kardeşlerime çok ihtiyaç duyduğum bi dönemdeyim, boş göndermez, yol gösterirsiniz diye umuyorum.. :)
Daha önceki konularımdan bilirsiniz en son liseden arkadaşımla karşılaşmıştım ve ona karşı bir şeyler hissediyordum... Bi şekilde buluştuk falan, 4 aydır görüşüyoruz ve 25 kasımdan beri de sevgiliyiz. Her şey çok hızlı gelişti ve hatta haftaya da annesine çaya gideceğim. Sizce bu gerçekten de çok mu kısa bir süre? Nişanlımdan da ağustosta ayrılmıştım hem de iğrenç bi şekilde.. Sevgilim sanırım eskiye dair aklımda hiçbir şey kalmadığını görmek istiyor, yine de ben korkuyorum acaba annesi eski ilişkimi merak edip soracak mı, bu durum aramızda sorun oluşturur mu diye üzülüyorum.. Kızlar inanamıyorum öyle mutluyum ki, belki de hayatımda ilk defa böyle mutluyum.. Kısacık sürede bunca yol almak çok güzel.. Benden cinsel anlamda hiçbir şey beklemiyor, ben yaklaşırsam yaklaşıyor ve yine çizgi dışına çıkmadan oluyor bu yakınlaşması.. Sürekli güzel davranıyor, çok saygılı ve anlayışlı, üstelik beni sahipleniyor da. Sanki yıllardır birbirmizi beklemişiz hep. Şimdi çok korkuyorum, aklıma her şey geliyor. Belki annesini mana edip benden ayrılcak, annesi beni sevmeyecek belki çok korkuyorum.. Ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum.. Sizler mutlaka benden daha iyi bilirsiniz, benden daha tecrübeli olanlarınız vardır. Nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Önerilernizi bekliyorum canlar.

SONUÇ: Bugün annesine çiçek gönderdim arkadaşlar ve de arayıp daveti için teşekkür ettim. Yani çaya falan gitmeyeceğim. Annesi anlayışla karşıladı ama sesinden anladığım kadarıyla biraz üzülmüş olabilir gitmediğim için. Beni çok merak ettiğini söylüyor..

Son düzenleme:

neden annesinin seni sevmeyecegini yada istemeyecegini düşünüyorsun ki :44: direk olumsuz ve umutsuz olarak yaklaşma bence, belki de çok sevecek belli mi olur

Csnm daha onceki konunu bilmiyorum nisanlindan ayrilmissin yazdigina gore ama. Simdi yebi bir iliski ve sevgili ailesi falan. Been sadece sunu bilir sunu söylerim ki eğer bundan bir hafta sonra seni isticeklerse git tanis. Yani eğer is ciddi boyuttaysa. Bence ondan once ailelerle tanismaya gerenk yok.. ben 8 senelik sevgilimin annesiyle beni istemeye geldiklerinde tanıştım. Cairmadimi cairdi gitmedim. Kusura bakmasin is ciddilesmeden benm orda olmam dogru degil dedim. Ccok da faydasini gördüm bunu. Kv hep masallah huyuna falan dedi. Hem ilişkiler civiyor bence diger turku. Geçen neysi sevgilisinib annesi kizi kiskaniyormusta kızıyormuymus neymis ole bu baslik vardı. Yani kisacasi bnm tavsiyem gitme...

Bence erken.
4 ay dedigin nedir ki?
Ben esimle 7 yil flort ettim.
Ailesiyle istemeye gelecekleri gun tanistim.

Daha 4 ayda iliski bile oturmamisken tanisma bence...

benim de şuan 2 aylık bir ilişkim var.. aynı şeyleri yaşıyoruz. sevgilime kalırsa hemen tanışayımm...

ama yokk çok erkenn inann... pişman olursun.. demedi deme

neden annesinin seni sevmeyecegini yada istemeyecegini düşünüyorsun ki :44: direk olumsuz ve umutsuz olarak yaklaşma bence, belki de çok sevecek belli mi olur

ağustosta nişan attım ya yani ne biliyim.. belki istemez, o tarz insanlar da var yani yok değil. Şimdi bu kadar mutluyken mutlaka bi pürüz çıkacak. korkum o yüzden.

Sen de haklısın tabi ki.. Ama annesi tanışmak istedi kendisi. Ben gitmek zorunda hissediyorum kendimi, eğer olmayacaksa bu nedenlerden dolayı, şimdiden bileyim yoksa çok üzülürüm ileride.

Sen de haklısın tabi ki.. Ama annesi tanışmak istedi kendisi. Ben gitmek zorunda hissediyorum kendimi, eğer olmayacaksa bu nedenlerden dolayı, şimdiden bileyim yoksa çok üzülürüm ileride.

gitmek zorunda deılsın ayrıca biriyle nişan yapmış anlamamış ayrılmışsın. sevgilindende bişey gizlememişsin. ailesi ne diyebilir. sevgilin sorun etmediği sürece... ki sorun edilcek bişeyde yok..

Bence tanismamalisin , ben nisanlimin ailesiyle istemeye
Geldiklerinde , tanismistim...

Merhaba canım =) Bende aynı dönemlerdeyim şu aralar o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Ben diğer arkadaşlara katılıyorum aslında daha aileleri işin içine katmak için epey erken hem sende yeni bir ilişkiden çıkmışsın biraz birbirinize zaman tanıyın özellikle kendin için bunu yap =) Hem beni sevmezlerse istemezlerse diye düşünmek neden ki ? Onunla oturup eski ilişkini konuşacak değilsin ayrıca o da bunu sormamalı onu ilgilendiren hiçbir durum yok.

Çok erken gitme bence , gittiğinde çok değerli olduğunu sanma gitmediğinde daha çok merak edilirsin ve henüz vakti değil, erkek arkadaşınında her istediğini yapmak zorunda değilsin resmi birşey yok henüz

ağustosta nişan attım ya yani ne biliyim.. belki istemez, o tarz insanlar da var yani yok değil. Şimdi bu kadar mutluyken mutlaka bi pürüz çıkacak. korkum o yüzden.

kendini bu konuda kötü hissetme ve karşındaki insana da bunu hissettirme bence, sonuçta annesi biliyordur senin nişan attıgını, yine de tanışmak istedigine göre neden kötü davransın ki

hee şöle bişey de var, tanışsam mi tanışmasam mi diye soruyorsan eğer, ben eski nişanlımda daha 3. gün tanıştım aynı memeleketliydik die çok ısrar ettiler kıramadım tanıştım, hiç bir gün yüzüme ne çabuk geldi de tanıştı böle kız mı olur demediler allaha şükür, ama hep tedirginlik oldu içimde, ve erken tanışmanın verdigi durumla fazla içli dışlı olduk derken bazı sıkıntılar yaşadım.

şuanki sevgilim, ilişkimizin ilk başladıgı gün bile bana herşeyim ol, ömrümce yanımda ol diyerek başladık. annesine de 1. ayımızda falan söyledi sanırım birisi oldugunu ve evlenmek istedigini ( kendi demesine göre ilk defa evlenmek istemiş birisiyle, annesine de ilk defa böle bişey söylemiş ) bana da dediki askerden dönünce hemen tanıştıracam seni, dedim orda durr paşamm illa istemeye geldiklerinde tanışırız demiyorum ( daha doorusu diyorum da kabul ettiremiyorum ) ama erkenden de tanışamam, ne zamanki nişan tarihimiz az çok belli olur, belki 1 2 hafta önce falan giderim, fazla içli dışlı olmayı bu sefer istemiyorum çünkü.

ilişkini sevgilini sen daha iyi bilirsin tabi, eğer erkeke arkadaşın buna kırılmayacaksa, bu konuda annesi zorluık çıkarmayacaksa acele etmemekte fayda var. eninde sonunda tanışacaksın, ne kadar geç olursa o kadar iyi olur die düşünyorum, ama en doğrusu tabiki senin kararındır, dilerim her ne kararın olursa pişman olmazsın bundan

Bence erken.
4 ay dedigin nedir ki?
Ben esimle 7 yil flort ettim.
Ailesiyle istemeye gelecekleri gun tanistim.

Daha 4 ayda iliski bile oturmamisken tanisma bence...

Peki nasıl reddedeceğim. Ya ailesine göre değilsem, ileride sorun olursa benim için daha fena olmaz mı?

benim de şuan 2 aylık bir ilişkim var.. aynı şeyleri yaşıyoruz. sevgilime kalırsa hemen tanışayımm...

ama yokk çok erkenn inann... pişman olursun.. demedi deme

Annesi kendisi arayıp tanımak istedi beni ama..

gitmek zorunda deılsın ayrıca biriyle nişan yapmış anlamamış ayrılmışsın. sevgilindende bişey gizlememişsin. ailesi ne diyebilir. sevgilin sorun etmediği sürece... ki sorun edilcek bişeyde yok..

Sevgilim asla sorun etmiyor, zaten eski nişanlımla aramızda binlerce km vardı, o Almanya'da yaşıyordu 2 sene boyunca çok az görüşebildik yüz yüze.

Bence tanismamalisin , ben nisanlimin ailesiyle istemeye
Geldiklerinde , tanismistim...

Ya yanlış anlamayın lütfen ben de eski sevgilimin annesiyle iş ciddiye binince tanışmıştım ama sevgilimin ailesi daha modern insanlar ve sıcak kanlı da bi annesi var anladığım kadarıyla, içli dışlı olmak istiyormuş.

Benimde nisanlimin ailesi cok Modern , ve kaynanam dunya iyisi sicak kanli...
bu demek olmuyoki 4 ay icinde taniscam.. ne olur ne olmaz
Tanismamalisin bence .. fazla icli dislida olma kaynanayla bastan ...

Ailesine gore degilsem ne demek?
Bunu dusunmesi gereken erkek arkadasin.
Onlara uygun olmadigini dusunse muhtemelen seninle beraber olmazdı değil mi?

Reddetme meselesine gelince hani gorusmek istemiyor gibi degil de ,
arada ciddiyet olmadan gorusmeyi uygun bulmadigini ve erken oldugunu soyle...

nasıl yani eski nişanlından ayrılır ayrılmaz hemen bunu mu buldun bi de ailesiyle tanışıcam diyosun. pişman olursun bak. eski nişanlını hiç sevmedin mi? bi süre üzüntüsünü filan yaşasaydın bari.

Orası öyle zaten söz hakkı da vermem ama sevgilime çok bağlandım, hiçbir pürüz olsun istemiyorum.

Bunu o istedi sayılmaz, annesi telefona isteyip davet etti.

Haklısın canım, ben sadece şu psikolojiden sıyrılmak istiyorum, yani kabullenilmek istiyorum.. eski ilişkimin bi sorun yaratmayacağını görmek istiyorum.. o kadar. Nabız yoklayıp, mecbur kalmadıkca bi araya gelmemeyi düşünmüştüm.

Bizin bir akrabanın 2 genç oğlu var kozarkadaşlarını eve çağır dedi kızların kusurlarını bulmak için çağırdım dedi e sonra ne oldu dedim , dediki oğluma saöyledim bunlar evlenilecek kızlar değil dedim ve oğlumun aklına girdim dedi ,kızlar süs bebeğidi dedi,tabi ben şok oldum benim oğlum yok
demek ki gitmemesi gerek genç kızların dedim kendime

en doğru kararı sen vereceksindir zaten, ben bir sorun olacagını düşünmüyorum, sorun yaratacak insan zaten çağırmaz umarım da yanılmam, çok güzel gider herşey

Malesef çok erken. Hatta en güzeli isteme günü görmek. Ama yine de karar senin,gidersen de çok anlam yükleme.

Benimde nisanlimin ailesi cok Modern , ve kaynanam dunya iyisi sicak kanli...
bu demek olmuyoki 4 ay icinde taniscam.. ne olur ne olmaz
Tanismamalisin bence .. fazla icli dislida olma kaynanayla bastan ...

Kaynana gözüyle bakmıyorum ki zaten evlenmeyi düşünmüyorum şuan için.

O zaman ben çiçek gönderiyim ona öyle reddediyim..

Lütfen bilip bilmeden bu tarz yorum yapmayın.. Tabiki de sevdim ama diğer konularıma bakarsanız asla üzülmeye değer birisi olmadğını görürsünüz eski nişanlımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…