- 31 Ekim 2021
- 22
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi kalbikirikk
Merhaba herkese içimi dökebilmek ve tecrübelerinizden faydalanabilmek için aranıza bugün katıldım. Derdimi açabileceğim yardım isteyebileceğim kimsem yok. Ben 25 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var evlilik yolundayız aileler tanıştı ancak henüz isteme olmadı çünkü erkek arkadaşımın babası kalp krizi geçirdi anjiyo oldu 10 gün hastanede yattıktan sonra 15 gün önce taburcu oldu şuan durumu gayet iyi. Bende artık babası nasılsa iyi diye sevgilime istemeye ne zaman geleceksiniz diye sordum kıyamet koptu. Demediği laf kalmadı babam hasta sen hala isteme derdinde misin falan dedi ben sadece merakımdan sordum ne düşünüyosunuz aklınızda bi tarih var mı diye benide ailem sıkıştırıyor 7 yıldır gezip tozuyosunuz artık adı konulsun diyolar. Çevrem çok baskı yapıyor 7 yıl ilişki mi olur bu çocuk seni oyalıyo evlenmeye niyeti yok diyolar. Baya bi tartıştık en sonunda hiç bişey benim babamın sağlığından önemli değil ayrılıyosan ayrıl yol orda dedi. O lafından sonra sadece tamam yazmakla yetindim 1 haftadır da konuşmuyoruz. Dediği laf çok ağrıma gitti. Sevgilim ailesine aşırı düşkün biri 6 kardeşler ancak anne ve babasının herşeyiyle sadece o ilgileniyor diğer çocukların umrunda bile değil. Beni hep 2. plana atıyor varsa yoksa ailesi. Anne ve babasını çok seviyorum onlarda aynı şekilde beni çok seviyolar onlarla hiç bir problemimiz yok ama sevgilimin her fırsatta beni değersiz görüp ailesini göklere çıkarması çok zoruma gidiyor sonuçta evlendikten sonra asıl ailesi ben olucam onun. Ev alıcaz bi kaç eve baktık ben biraz geniş bi ev olsun dediğimde o kadar para veremem bütçem bu demişti babasının rahatsızlığından sonra daha büyük bi ev yada dubleks bak evlendikten sonra babamlarda gelir arada bizde kalır yanlız kalmasınlar dedi. E hani ben istediğimde o kadar para veremem demiştin ne değişti. Ben isteyince olmaz bütçem yok anne baba devreye girince 100-150 bin lira daha koydu bütçenin üzerine. Şuan ne yapacağımı bilemez durumdayım 7 yıl boyunca hiç ayrılmadık ayrılık düşünmedik ancak şuan mantığım ayrılmamın daha doğru olacağını evlenince anne baba sevdası yüzünden sorun yaşayacağımızı söylüyor ama kalbim 7 yılını verdiğin adamdan nasıl ayrılacaksın diyor onu çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim ama bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..