Sevgilimin ailesi

2 sene falan sevgili kalırdım

Güven bir kez sarsılınca gözlerinin içine bakarak huzur bulamazsınız.
Bende 3 yıllık evliyim. Rahmetli babam, Canım babam eşimin eski bekarken yaşadığı evin komşuları ve ev sahibine kadar eşimi sormuş. Sonra ailesinin yaşadığı köye gitti. Ailesini sormuş muhtara falan. Tam bir dedektif titizliği :)
Hiç olumsuz bir şey duymamış. Eğer duysa benim fikrim değişir miydi? Evet değişirdi. İçimde mutlaka bir şüphe olurdu. Belki sizin bilmediğiniz şeyler yaşanmıştır. Belki aile olarak gerçekten de size göre değilllerdir. Bence bir süre bekleyin ve izleyin. İnsanların ne dediğinin bir önemi yok diyecek belki çoğu üye ama evlilik öncesi böyle şeylerin önemli olduğunu düşünüyorum. Belki ilk evliliği şiddet sebebiyle bitti, size söylemiyor.
Önemli olan ikinci evlilik değil nasıl bittiği. Belli gerçekten ağır şeyler oldu. Bu kadar koşulsuz güvenmeyin derim

O aile size gelmez derken ne yönden sadece evlendi boşandi diye ise saçmalik bu.Başka bir sebep var belli ki.

Evlilik bence biraz şans işi gibi geliyor bana.Evlenirsin o kibarlık uçar gider bambaşka bir adam çıkar karşına.Hemen bitirmek istemiyorsan bile biraz tanımayı dene bence.Evlenmiş boşanmış olması önemli değil bu insanları gerçekten anlamıyorum napmış adam mı öldürmüş,hırsızlık mı yapmış ??.Ama ailenizin dediklerini de gözardı etmeyin bence.

Ateş olmadan duman çıkmaz.Birde karısına sormak lazım neden ayrıldılar.Durumu iyi diosun ,Kibar diosun .Sana bişey solıyımmı kimse mutlu oldugu evını bırakıp gitmez.Tabıkı istisnalar vardır.Umarım her sey guzel olur.

Canım ailenin görüşlerini mutlaka dinle,küçük yerdeymişsin insanlar evlenip ayrıldığı için karalamaz evliyken neler yaptığını bildiği için diyorlardır size uymaz diye.bende evlenip ayrılmış biriyle nişanlandım,bana kendisinin ve ailesinin söylediği kız evlendikten 15 gün sonra başkasına kaçmış..sonradan öğrendim ki 15 gün evli kalmışlar evet ama o 15 gün içinde kızı evden çıkarmamış köle gibi temizlik yemek sex dayak..Kız da ilk fırsatta ailesinin evine kaçmış.allah korusun hepimizi öyle psikopatlardan.Kimse kendini kötü tanıtmaz heleki mükemmel tanıtıyorsa arkana bakmadan kaç derim

genelde insanlar hakli çıkıyor. ayrıca bir de ayrildigi esinden dinleyin pisman olmamak icin.

Çevre genelde böyle konularda boş konuşmuyor aksine kötü bir şey olduğunda susabiliyor veya böyle yarım ağız konuşabiliyorlar.
Bence çevreni dinle 3 ay tanıdığın insana bu kadar çok güvenme ayrıca yaşın da çok küçük evlenmek için.

Ayrıca aile içinde ve kendince kurallı ve prensipli biri. Ne istediğini ve benden neler beklediğini açık açık söyledi.
Çevrenin söyledikleri olmasa bile böyle bir şeyi sana söylemesi seni düşündürmeliydi. Küçüksün diye şimdiden yönetmeye kalkmış gibi. Azıcık alt mesajları okuyun dümdüz yaşamayın.

Alt tarafi 3 aylik tanidiginiz adam. Etraftakiler sizden iyi taniyordur da ondan gercekleri soyluyordur bence. Zamana birakin.

Bu kadar harika, beyefendi adam boşanmış?? Mutlu kadın boşanmaz. Mutsuzsak bile boşanamıyoruz. Demek ki var bir arızası.

Ya anacıdır, ya yatak olayı yoktur/kötüdür, ya cimridir, ya kıskanç..

Merak ettim evlensene, neymiş defosu

Elalem ne der sözü böyle durumlarda durup düşünmemize neden oluyor. 3 ay gibi çok kısa bir sürede tanımanız çok zor zira kadın veya erkek kötü bir ilişkiden çıkmışsa kendini iyi göstermek için resmen rol yapıyor. Çevre niz aile hakkında olumsuz konuşuyorsa vardır bir bildikleri. Acele etmeyin tanımaya çalışın. Yaşınız küçük. Okuyor veya çalışıyor musunuz bilmiyorum ama bu yaşta evlilik için acele etmeyin. Kendi ayaklarınız üzerinde durun. Şu an sizin yaşınızda olmak için neler vermezdim. Bir abla tavsiyesi gençliğinizin kıymetini bilin ve kimse için ailenizi karşınıza almayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…