sevgilimin ailesi hk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakası bile yok anlamak istemiyorsun çız sanırım mesele onun işi değil kendisi dikim bölümünde çalışıyor dılarda da aynı işi yapıp 20k ücret alabilir mesele iş değil ki
Tamam çıksın dışarıda iş arasın bulsun çalışsın o zaman. Ailesiyle maddi anlamda bağı kalmasın,kendi ayakları üzerinde dursun ,evini kendi imkanlarıyla kursun, düğününü kendi başına yapmayı üstlensin, siz de görün bakalım. Ama yapamaz işte. Şu haliyle bile adam ailesinin yanında çalışıp onlardan aldığı paranın %70ini geri veriyor diyorsunuz, anası danası ömür boyu bunu yapacak. Bizler çalışıp maaşımızın %70ini patrona geri mi veriyoruz? Şaka gibisiniz, hayatta çıkıp da dışarıda iş bulamaz o adam. Deneyin görün,haklı olduğumu zamanla anlayacaksınız.

Şimdi gençsiniz,neyin ne olduğunu anlayacak yaşa geldiğinizde çok geç olacak.

22 yaş 6 senelik ilişki kv adayıyla lackalaşmis yüz göz olunmuş,dedikodu havalarda uçuşuyor.Bazi şeylerin sonu başından belli ayrilin diyemem ama evlenmek için çok acele etmeyin .Eğer sevgiliniz tipik ana kuzusu ise( kv rahat dedikodunzu yapıyorsa bu çok olası) başınıza gelecekler var,o büyük aşk nasıl tuzla buz oluyor,zamanla fikirler, kalp nasıl değişiyor şaşkınlıkla izlersiniz ......

genel olarak bu tarz yorumlar yapılıyor oysaki insanlar gereçek yüzlerini göstermiyor maalesef ben herşey net olsun istiyorum sevmiyorsan söyle istemediğini ona göre bende davranayım değil mi

bana söyedikleriyle ana kuzusu gibi durmuyor yanlışa yanlış doğruya dogru diyebiliyor ama onlardan annesiyle ugraşmak istemiyor

genel olarak bu tarz yorumlar yapılıyor oysaki insanlar gereçek yüzlerini göstermiyor maalesef ben herşey net olsun istiyorum sevmiyorsan söyle istemediğini ona göre bende davranayım değil mi
Gösteriyorlar işte, siz ne bekliyorsunuz ki, açık açık yüzünüze falan mı tükürülsün, defol git mi densin, ne bileyim ben böyleyim işine gelirse diye sınır mı koysun, fazla dürüstlük beklemiyor musunuz insanlardan sizce? Bu hiç gerçekçi değil, herkes bunu yapmaz, kaybedeceklerinden korkar daha sinsi yaklaşır, hindi gibi düşündürür böyle. Sizin gibi toyları da çok severler, parmaklarında döndürürler. Kimse kendini kötü yapmaz, ellerini üstünüzde temizleyip çıkmak daha kârlıdır.

bana söyedikleriyle ana kuzusu gibi durmuyor yanlışa yanlış doğruya dogru diyebiliyor ama onlardan annesiyle ugraşmak istemiyor
İşin içine düğün dernek, eşya, altın, para girdiğinde bir daha tanırsınız o sevgilinizi. Ana kuzusu değilse de aileci, zaten olmamasına imkan yok şartları göz önüne alındığında. Üzgünüm, siz sevgilinizle değil aileyle evleneceksiniz. Onların sözü son söz olacak.

Dilerim biz yaniliriz,ama siz öyle uzaktan uzaktan sizi savunduğunu zannediyorsunuz.İlk aşk ilk heyecan konduramiyorsunuz.Evlenince aslında öyle olmadığını tecrübe etmeniz ve kirilmaniz çok olası .O kadar deneyimsiz ve iyi niyetli olmak bu tarz insanlar karşısında sizi nakavt etmeye yeter Sevgiliye de

Çok bel bağlamayın,kendi hakkınızı kendiniz savunun,gerekirse kadınla yuzlesin, dişinizi gösterin bakın bakalım o zaman minnoş sevgili kimi tutuyor????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…