sevgilimin ailesi hk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha sevgilisiniz, isterseniz 10 yıllık olun açıkça da sizi sevmediğini, istemediğini söyleyen kadına hediyeler neden ? Yaşınız çok küçük evlilik için o yüzden böyle davraniyor da olabilir.
açıkça söylemiyor ki ne bana neden sevgilime sadece başka insanalrdan sevmiyor gibi konuştugunu duydum sözleri biraz iğneliyici gibi başlarda üslubu böyledir diye düşünüyordum ama şimdi çift oyandığını ve kurnaz oldugunu düşünüyorum

Sevgiliniz 23 yaşında, şu an askerde, babasının dükkanında çalışıyor, düğünü evi eşyayı de konti garanti ailesi yapacağı için tabi ki doğal olarak hani olmasa şaşarım, seçtiği kızı da beğenmeyecek kendi seçmiş olmayı isteyecek kaynana adayı. Olay o yani. Bula bula bunu mu buldu diyor.

askerden geldi tabikide düğün için ailesi yardımcı olmalı değil mi

askerden geldi tabikide düğün için ailesi yardımcı olmalı değil mi
Olursa da böyle oluyor işte. O kadın sizi ayırır demedi demeyin. Tanıdık olmasanız saçınızı başınızı yolardı ama tanıdıksınız diye alttan alttan işi bitirmeye bakıyor.

Bakın işte kayınvalideniz bile çok genç. Olgun, ununu elemiş eleğini asmış, artık çocuklarım yaşasın görsün diyecek yaşta değil. Tabi ki sizle aşık atmaya çalışacak, oğlunu kıskancak vs vs.
Yaptıklarınız evet çaba ve bence aşırı gereksiz hatta size zarar verecek türde çaba. Siz neden iletişimde kalmak için uğraşıyorsunuz ki. Onlar uğraşsın. Hoş kimsenin uğraşmasına gerek de yok. Evlilikten sonda istemediğiniz kadar iletişeceksiniz zaten.
Bundan sonra ayrılın bence direkKoşarak kaçın ya ciddiyim.Yarın bi gün maaş zammı isteyince senin de karın çok harcıyor derler her halta karışırlarsa hiç saşmam.
Bunu yapmazsınız eminin tabi. O zaman şöyle diyeyim kendi değerinizi bilin. Kimseye kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Bu yaşta kv tribi çekmeyin. Akraba, komşu, mahalle bilmem ne çemberinden çıkın. Muhasebe işiniz varmış. kendinizi geliştirin. Belge alın ne bilim alanınıza ilgili kurslara gidin.

Kızı beğenmeyecek, hadi ona ikna oldu alışveriş yaparken seçtiği eşyaları beğenmeyecek, evine gelecek yemeği/düzeni beğenmeyecek, çocuk olacak anneliğini beğenmeyecek...
İçim daraldı. Damat adayı çocuk, işi ailesine bağlı eşinin arkasında duramayacak. Kayınvalide gelinle sidik yarıştırıp eşya yenilemek isteyecek, düğünde gelinden daha abartılı giyinecek/davranacak.

Kocasında göremediği ne varsa oğlundan bekleyecek, kuma gibi herşeyini kıskanacak, kaynana gencecik daha, ele düşmesine rahat bi 15 yıl var, o zamana kadar bu kızcağızın başında saç koymaz.

kendi evindeki eşyalar en son çıkan şeyler ona bir lafım yok tabikide alabilirler kendilerine kayınvadlide genç ama 6 tane kızkardeşini kendisi ilgilenip evlndirmiş bu işlerde tecrübe sahibi bu aile ilişkilerini iyi bilir keşke bana da nasıl davranılması gerektiğini bilse

Siz onun kızkardeşi değilsiniz, sevmiyor istemiyor da, nasıl davranılacağını biliyor ama öyle davranmak istemiyor. Neyini anlamıyorsunuz?

ben kendimi onlara biraz yakın hişssetmek için yapmıştım aslında hata mı etmişim diyorum kendime. kendimi geliştriğimi düşünüyorum güzel bir işte çalışıyorum memnunum sadece sevdiğim adamın ailesini yakından tanımaktı niyetim .

Siz onun kızkardeşi değilsiniz, sevmiyor istemiyor da, nasıl davranılacağını biliyor ama öyle davranmak istemiyor. Neyini anlamıyorsunuz?
tamamda bazı insanlara seviyor diyor bazı insanalra kötülüyor bu çemberde kaldım.

tamam işte sebep ney layık mı görmüyor kıskanıyor mu oğludan yoksa kendi kendine naza mı çekiyor en nefret ettiğim şey gerçekten benim ailemde böyle insanlar yok yeni denk geliyorum o yüzden debilmiyorum

tamamda bazı insanlara seviyor diyor bazı insanalra kötülüyor bu çemberde kaldım.
Çemberde kalacak bir şey yok, tanıdık kızı olduğunuz için ezip geçemiyor, çünkü çevresi kötü bilecek onu, bi de oğluşuna kötü görünmek istemiyor. Kendini kötü göstermeden, bütün ihaleyi size yıkıp kurtulma peşinde.

Erkek arkadaşım iyi ama annesi böyle bunun için sevgilimi suçlayamam ayaklarına girme sakın.Bence çocuktanda uzak dur kurtul.Çok sıkıntı yaşatacak belli.Yazdıklarından hareketle yüzüne gülüp arkandan kuyu kazan bir kadın.Bulaşma bence bunlara .Sevgililik döneminde senin yanında olup çok iyi olan daha sonrasında anne ne yaparsa yapsın anneci olan erkeklerle ilgili dünya kadar konu var bu platformda.Kadın bildiğin iki yüzlü belanın teki belliki.Uzak dur kurtul bu çocuktanda ailedende.
Bu dediklerim senin yazdıklarından hareketle yazıldı bu arada başka birşey varsa bilemem.
Bunlar benim kişisel düşüncem tabi

fikrinizi bellirtiğiniz için teşekkür ederim. erkekler sonradan değişirler ben tavrımı ve mesafemi şimdiden koydum bile ama sadece ailesi yüzünden bitirmek de bana göre değil ondan uzak durarak bu süreçleri aşamaz mıyım sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…