sevgilimin ailesi hk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sans777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
56
25
öncelikle merhabalar sıkça herkesin derdiğini okudugm yere sonunda bende yazmaya karar verdim.

öncelikle 22 yaşındayım ve çalışıyorum 6 senelik bi ilişkim var akrabamın komşusu oluyor kendisi eskiden beri ailes,ni vs tanıyordum. sevgilim ailesiyle beni hiç hep beraber bir araya getirip tanışturmadı. annesi ogluna bu kız iyi seviyrum çalışkan temiz diyor ama akrabalarımıza benim sevmiyormuş gibi anlatıyor. ortak tanıdığımız kişi seni neden sevmiyor anlamış değilim dedi hakkımda küs oldugumuz akrabamla dedikodu mu yapmış ve bu dedikodu annemin kulagına kadar geldi annesini mi akrabamı söyledi bilmiyorum. ama hep birlikte konuşmuşlar. annesine kendimi sevdirmek için çabaladım ama artık çok soğudum içimden bir şey gelmiyor ona karşı sevmiyorsada açıkça söylemesi gerekmez mi? ona doğum gününde çiçek yolladım o bana bişey almadı sadece kutladı birlikte kıyafet bakmaya bille gittik ama çekemiyor sanaırım kısknaçlık sebebi nedir ogluna öyle söylemiyor maalesef ne yapmam gerek ben mesafemi kydum aramam sormam daha

Kayınvalide damarı her erkek annesinden var ne yazık ki.. Sevgilinizle aranızdaki iletişim nasıl?

Gerçekten 22 yaşındaki bir insanın derdi sevgilimin annesi beni sevmiyor, sevgilim beni akrabalarına seviyor gibi anlatmıyor mu olmalı?
merhaba şuanlık gündemimde başka bir derdim yok ki ciddi düşünüyoruz ve bu sorunlar ilerde beni mutsuz eder mi yada tavırları değişir mi yada diğer insanlar mı bana kötülüyor diye çok arada kaldım ve 6 senelik bir birlikteliğimiz oluncca bunlar dert sayılmaz mı?

Kayınvalide damarı her erkek annesinden var ne yazık ki.. Sevgilinizle aranızdaki iletişim nasıl?
sevgilimle iyiyiz ama ailesi konusunda artık çok soğudum kendilerini bana çok tuhaf gösterdiler özellikle annesi bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor evlilik konusunda hayırlısı ne olur bilemiyiz yuvarlak konuşuyor ogluna karşı öyle diyemiyor ayda benim haberim yok .

Herkesin derdi tabi kendine göredir ama sizin yaşınızın derdi kv olmamalı.
Evet ileride bunlar sorun olacak hatta daha beter olacak ama çocuk yaştan beri yüz göz olunmuş bir kere. Bu ilişkinin toparlanması imkansız. Sevgiliniz de siz yaşındaysa hala aklı çocuk bir şekilde erkekten mantıklı hareket bekliyorsunuz. Ciddiye bindirmekte kararlıysanız onu büyüteceğiniz, o sırada da sizin sabrınızın sınanacağı bir ilişki bekliyor sizi.

evet bu söylediklerinizde haklısınız oda 23 yaşında askerden geleli 3 ay oldu evlenmek için de 2 sene sonrası diyor maddi durumlarını toparlamak için onuda anlayabiliyorum. ama annesi konusunda içim huzursuz yüzüme gülüp arkamdan mı hareket edecek kendini beğenmiş tek doğrular onun olan biri. ve çok zor konular bundan sınrasında nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım erkek arkadaşıma söyledim artık ısınamyorum bi sorun varsa benimle konuşabilir diye ama hayır herşey yolunda diyor. çok mu akıllıca davranıyor kadın

Çok kısa bir zamanda tanıştığım bir arkadaşım benzer sorunlar yaşıyormuş sevgililiğinde ve şuanda evliler kayınvalidesi de hala aynı, erkek anneleri çocuklarını ister istemez kıskanıyor hele de kalbi kötüyse vah vah.. Bunu dert etmeyin gün gelir herkes kapısını kapatır kendi evinde kalır. Siz kendinizi kötü düşüncelere sevk etmeyin, sevgilinizle aranızdaki bağı güçlü tutun ve annesi konusu da kesinlikle negatif yorumlarda bulunmayın. Unutmayın sevgilinizin annesiyle bir ilişki yaşamıyorsunuz sevgilinizle bir ilişki yaşıyorsunuz. Sevgiyle kal

tavsiyeniz için teşekkür ediyorum...

Siz 22 ,sevgilinizin yaşı kaç ? kaynana olacak kadın zaten ikiyüzlüymüşş kalsın bu yaşta niye kendini bir başkasına sevdirmeye çalışıyorsun senin başka meziyetin yok mu okulun işin ?

siz 22 sevgilinizin yaşı kaç ? kaynana olacak kadın zaten ikiyüzlüymüşş kalsın bu yaşt aniye kendini bir başkasına sevdirmeye çalışıyorsun senin başka meziyetin yok mu okulun işin
merhaba sevgilim 23 yaşında kendi atölyeleri var ben lise mezunuyum ve 4 senedir muhasebe bölümünde çalışıyorum başka sorunum derdim yok çok şükür yolunda herşey bu konu neden size bu kadar zor geliyor anlamış değilim.

Bence bu yaşta ciddi düşünmeyin. İkiniz de çocuksunuz. Kayınvalide adayı bile kimbilir kaç yaşında. Abla tavsiyesi 6 yıllık beraberlik demişsiniz 16 yaşında sevdiğiniz birini 26da hele 36da hiç sevmeyebilirsiniz. Şu an alışkanlıktan herşey size normal geliyor olabilir.
Kendi atölyeleri dediğiniz babasınındır diye düşünüyorum. Maddi manevi ailesine göbekten bağlı biri ile birlikte olmak istediğinize emin misiniz? Daha şimdiden başlamış yok sevmiyormuş, siz çabalamışsınız bilmem ne Çabalamak ne ya ? Ne yaptınız mesela?Kızlardeşim olsaydınız -ki sizin yaşınıza yakın, sizden küçük, evli bekar çok kız kardeşim var - şu yaşta evleneceğim deseydiniz engel olmak için elimden geleni yapardım.

k.v adayının 40 yaşında şuan kardeşinin düğünü için bana benimle beraber kıyafet bakmaya gelir misin dedi gitti doğum gününde hediyesini gönderdim özel günlerde arar kutlarım halini hatrını sorarım kızkardeşiylerle beraber beni dılarıda davet etti görüşmüştük işine geldiği gibi davranıyor birazda bunlar iletişimde olmak için bir çaba değil midir sizce ayrıca erkek arkadaşımın babasının yeri ama orda maaşlı eleman olarak çalışıyor evet yaşımız küçük ama ben sadece bundan sonra nasıl davranmam gerektiği konusunda sizlerden fikir almak istemiştim

Bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum şuan hayatınızın baharındasınız genceciksiniz.
Sevgilinizle sadece mutlu anılar biriktirmeniz gerekirken kayinvalide adayı bu denli ilişkinizi etkilememeliydi. 22 yaşında bi kızın arkasından gidip konuşmak üstelik daha sevgililik döneminde. Annenizin kulağına gelecek kadar ne kadar ayıp ya.
Üzgünüm, hayatınızdan 6 sene onunla geçmiş ama zararın neresinden dönsen kardır deyip yolunuza bakın.
Çünkü şimdiden böyle yapan kaynana ilerde neler yapmaz. Hep huzursuzluk yaşarsınız.
Evlenseniz dahi mutlu olacağınızı sanmıyorum.

Daha sevgilisiniz, isterseniz 10 yıllık olun açıkça da sizi sevmediğini, istemediğini söyleyen kadına hediyeler neden ? Yaşınız çok küçük evlilik için o yüzden böyle davraniyor da olabilir.

Kendi atölyeleri var yazmışsın aslında ileriki sorunlar farklı olacak. Ortak para, ortak gider. Buna hazır mısın?

evet haklısınız bende şunu anlamıyorum oğluna anlatırken beni övüyor sevdiğini istediğini söylüyor komşusu olan akrabamıza ise çekiştiriyor kıskançlıgı ve çekememezliği var oğlunumu paylaşamıyor benimle anlamadım

Kendi atölyeleri var yazmışsın aslında ileriki sorunlar farklı olacak. Ortak para, ortak gider. Buna hazır mısın?
evet ama şöyle bir durum var orada kendiside maaşlı bir personel gibi çalışıyor bu konuda bir sıkıntımız yok sıkıntısı ailesi sonradan görme gibi davranıyorlar bi sıcak bi soğuk bunu anlayamıyorum sadece bundan dolayı buraya yazıp dertleşmek istedim arada başka olaylarda yaşandı annesi çok sivri dili bilmiş biri gibi davranıyor içten içe beni sevmiyor istemiyor gibi hiseetim konu açma sebebim burada buydu aslında

peki ya sizce neden oğluna bişey diyemiyor ona övüyor beni sebebini merak ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…