Sevgilimin abisinin kız arkadaşının yaptığı şey kafama çok takıldı ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskanma vs değilde telefonda tanıştırma ve daha siz yeni baslamisken + kızın laubali davranışı rahatsız etmiş sizi ki bende sevmem bu tarz şeyleri ,sizde odanın kapısını kilitle biraz komik olmuş .

Kız da sarhoştu büyük ihtimalle ve ertesi sabah neler söylediği aklına gelmiş o yüzdende sevgiline benim hakkımda kötü birşey dedi mi diye sormuş.

Pandemi vardı o sıralar o yüzden telefonda tanıştık.Bir de abisi çok ısrar etmiş tanıştır diye bu yüzden.Ben de telefonda tanışmayı iyi bulmadım.Çünkü doğru düzgün bir iletişim kurulamadı ki yüz yüze tanışmakla aynı şey değil bana göre de.

Sevgilinizle de uzaktan erişimle mi tanıştınız ?

Hiç bişey anlamadım

Yoksa sevgilim dediğiniz kişiylede mi yüzyüze görüşmediniz?

Siz yeni tanişmişken abisi ve abisinin kız arkadaşiyla tanişmak çokta lazim değildi aslinda ha illa tanisilacaksa içip içip sarhos kafayla telefonda sacma sapan bir şekilde olmaz.
Dogru durust bir gun ayarlar birlikte vakit gecirirdiniz. Ne sevgiliniz yol yordam biliyor ne yanindakiler.
Kapi kilitlemek ne alaka ve neyin cozumu onu da anlamadim yani. Ben olsam kendi erkek arkadasima kizardim.

Hanımefendi elti sendromum olsaydı.Sevgilim abimin yanında sevgilisi de var dediğinde tanışmak istemezdim.
Bu cevap bana sanırım . Tanışmak istememişsiniz bir nevi zorlanmışsınız tanıştırılmak icin. Arkada sen şakrak eğlendiklerini duyunca neden bende orda değilim diye içerlenmişte olabilirsiniz . Belliki sevgilisi şımarık yada çok eğlenceli biri , ne var ki bunda ? Herkes Kezban olacak degil ya …

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…