Sevgilimin abisi benden nefret ediyor

Bu şekilde arayı sıcak tutayım mantığıyla evlenmeden bu kadar ailenin içine giren hiçbir tanıdığım kârlı çıkmadı. O mesafeyi baştan biraz koymak lazım.
Daha fena yüzgöz oluyorlar. Bi de sevgiliyken mıçmıçtan göz gözü görmeyen gelinlerin evlenince mesafe koyacağı tutuyor, haliyle kayın aile de şimdi böyle mi olduk diyor.

Bence adam size bariz takmış. Hayır sevmesen bile saygı duy. Ama okuduklarımda o da yok. Ben olsam çoktan patlardım. "Sen bana niye bu kadar taktın? Bir şey varsa açıkça suratıma söyle" derdim. Hayır evlenince devamlı yüz yüze bakacaksınız noluyor bu adama?

Evlenince cok basin agrir. Simdilik seni korumasi cok guzel sevgilinin takdir ettim.ama vallahide billahide bu erkeklere evlenince ailelerini meleke yapiyor.bu hic sasmiyor. Biraz sesini cikarsan goz dagi versen diyecem adam dengesiz. Sen sevgilinle net konus bak evlendikten sonrada bana bu sekilde nudahalaede bulunacaksa bu is bitsin de. Niye net konus diyorum ilerde aglayacagina simdi aglarsin. Aaa yok onemli degil biz anlasiyoruz seviyoruz kapimiz ayri olacak deme. Burda yizde seksen acilam konularin icerigi gorumce kayin kaynana kayinpeder. Gercekten agac kovugundan cikmis gibi sahipsiz birakiyorlar cocuklarini sevgiliklte nisanda dugunde. Yokmus gibi davranıyorlar ama evlenince adamlar duzen kurunca birsey oluyor. Aile olacaklari tutuyor

Abisi size bunları söylerken ağzını ayırıp dinleyen sevgilinizi nasıl bu kadar övdüğünüze anlam veremedim. Yazdıklarınıza göre sadece 1 defa sen ne biçim konuşuyorsun demiş.
Size sen ona bakma, sen onu duyma diye akıl vereceğine abisine ağzının payını verseymiş. Adamın kardeşine saygısı olsa size böyle davranamaz zaten.

Ve evlenmeden önce aileyle bu kadar yakınlaşarak hata etmişsiniz bence.
Dünyanın en rahat insanlarından biri olabilirim ama sevgili ailesiyle samimi olma ve hatta tanışma konusunda toplum geneline uyulması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu işin sonunda canı sıkılan hep kadınlar oluyor. Çok nadirdir bundan pişman olmayan.

Siz aileyle bu kadar iç içe olduğunuz için de adam ağzını tutma gereği duymuyor. Ne dese susup görüşmeye devam ediyorsunuz zaten.
Ben eşimin abisini bu kadar görmedim 8 senede. Aile görüşmelerini biraz sınırlayın bence.
Terbiyesizlik yaptığında da susmayın cevabını verin. Size aman görme duyma diyen sevgiliniz siz abisine cevap verdiğinizde aman kitty böyle işte, görme duyma diye aynısını ona söyleyecek mi bakalım.

Abisinin sevgilisi yok diye çatlamış kıskançlıktan

Suikast duzenle. Gizli gizli alttan alttan

Ay burda yanlış davranan tek kişi sizsiniz ama yani . Kimse beni bu kadar tersleyemez ya kafasını sürterek ateş çıkarırım herhalde . Kendinize olan saygınız çok önemli . Çok övüyorsunuz ilişkinizi ama abi bir yerde haklı sevgiliniz cidden çok yumuşak biri şimdiye kadar bu durumu engellemeliydi size saygı duysa el üstünde tutsa o abi ağzını acamaz

Sevgilinizden seviye olarak üstte iseniz bu durum abisi bakımından komplex yapılıyor olabilir. Kendisi de bulamiyorsa sizin gibi h fedakar hem güzel hem kendi ayakları üzerinde duran birini bariz kiskanmistir. Benim kaynım da "sen bu x te ne buldun bu kadar bu kadar fedakarlık yaptin bu kadar sevdin kadınlar biraz salak oluyor gerçekten " demişti bana kendisi bariz daha yakışıklı ve daha iyi konumda olmasına rağmen şirret bir karısı vardı bence bu yüzden kiskanmisti eşimi

Abi kendisini görümce görüyorsa görme ömrünce bu ne densizlik ya hadsiz bence sevgilinle konuş böyle nereye kadar gidecek

Erkek arkadaşın pasif. Abisi sana bir kötü konuşur, iki kötü konuşur bunu sürekli hale gelmesi erkek arkadaşının tavır koyamamasından kaynaklı. Abi bildiğin hödük ve erkek kardeşinin daha duygusal, sevgi pıtırcığı tavırlarını belli ki kılıbıklık olarak değerlendiriyo ve kardeşinin senin tesirin altında kaldığını düşünüyo. Bu yüzden de her fırsatta sana sarıyo.

Diğer ihtimal arzu ettiği profile sahipsindir kıskançlığından yapıyodur.

Bir başka ihtimal süzme gerizekalıdır. Sebep bile aranmaz öyleyse.

Biriyle görüşüyor sanırım ama sevgilim ciddi filan değildir takılıyordur öyle demişti
Ben sizi, yazdıklarınızdan çok mıç mıç bir çift olarak tasvir ettim..

Abisi sizi kıskanmıyor bariz sevmiyor. Ya hareketleriniz yada her şeye dahil olmanız hoşuna gitmiyor.

Ama erkek arkadaşınız da sizin gibi birinden hoşlanıyor demek ki, o zaman da abi duracağı yeri bilmeli, karışmamalı.. Zaman her şeyi herkese mutlaka gösterir..

Abisi sizin iliskinizi bariz kiskaniyor sana kaf soktugunda cevabini ver vermezsen boyle kendini bisey sanip surekli kaf soyler yani siz neden susuyosunuzki saygisizlik yapmak istemiyorum demissiniz ama bura saflik seviyesine gelmis karsinda saygisiz biri var agzinin payini almayi hak ediyor

Sevgilinizin abisinin sızı sevmesi gerekmiyor grup yapmıcaz nıhayetınde

Aynı şeyi yazacaktım, ağzınıza sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…