- 27 Aralık 2014
- 57
- 53
-
- Konu Sahibi justfriendd
Artık o kadar istek atti o kadar yordu ki kendini, ben kendimi önemli hissetmeye başladım.Umarim sadece meraktirBen de öyle düşünüyorum
kesin meraktan yapıyor
Başka ne olabilir ki basit bir takiple
Bilmiyorum belki olayı tam bilmediğimiz için biz bir şeyler kaçırıyor olabilirizArtık o kadar istek atti o kadar yordu ki kendini, ben kendimi önemli hissetmeye başladım.Umarim sadece meraktir
Aramızda olan şey aslında kisaca anlatirsam ben onun yaptığı hatayi (cok buyuk bir hata, affedilmeyecek)hatta hata bCanım aranızda olan bitene bağlı bunu biz burdan ne diyebiliriz aslında ne desek boş.
Takıntımı yaptı intikam mı almaya çalıyor ?
Hayır yokHerhangi bir açığın var mı, sırlarını bilir mi bu hanım abla?
İnşallahO zaman korkacak bir şey yok. Belli ki kuyruk acısı daha geçmemiş.Takma.
hayir hicbir hesabini takip etmiyorum ama bana istek atan insan kim diye profiline girip bakiyorum elbet.Ee arkadas amatör olduğu için her halinden belliydi fake olmasi.Bu sebepten oturu anladimAyarlarinizi gizleyin ve tanimadiginiz kisileri eklemeyin... Bukadar basit... Siz takip edilmek istiyor gibi neden istek attimi kabul ediyorsaniz... Isterse yüz tane ortak arkadas olsun, tanimiyorsam tinlamam... Bu arada sizde baya onu takip ediyorsunuz ki bütün sahte hesaplarini, begenilerini, paylasimlarini dalan biliyorsunuz...