sevgilimi takip eden düşmanim

Canım aranızda olan bitene bağlı bunu biz burdan ne diyebiliriz aslında ne desek boş.

Takıntımı yaptı intikam mı almaya çalıyor ?

Canım aranızda olan bitene bağlı bunu biz burdan ne diyebiliriz aslında ne desek boş.

Takıntımı yaptı intikam mı almaya çalıyor ?
Aramızda olan şey aslında kisaca anlatirsam ben onun yaptığı hatayi (cok buyuk bir hata, affedilmeyecek)hatta hata b
Herhangi bir açığın var mı, sırlarını bilir mi bu hanım abla?
Hayır yok

Yani nasıl bir insan oturup elli tane profil açıp sürekli istek yollar ki? Manyak falan mı bu acaba. Fotoğrafları görse ne olur görmese ne olur? Millet kafayı yemiş.

madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz, sevgiliniz de siz de sosyal medya hesaplarınızı bir 6 aylığına kapatın. internet üzerinde hiç bir hesabınız kalmasın.. ben bu denli korksam ve rahatsız olsam önlemlerimi keskinleştirirdim :KK12:

takip etmekle size yapacak hali yok
ama iş mesajla telefonla rahatsız etmeye kadar giderse o zaman şikayet edersiniz
sanırım yazılı sözlü rahatsız etmiyor

Ayarlarinizi gizleyin ve tanimadiginiz kisileri eklemeyin... Bukadar basit... Siz takip edilmek istiyor gibi neden istek attimi kabul ediyorsaniz... Isterse yüz tane ortak arkadas olsun, tanimiyorsam tinlamam... Bu arada sizde baya onu takip ediyorsunuz ki bütün sahte hesaplarini, begenilerini, paylasimlarini dalan biliyorsunuz...:KK14:

Ayarlarinizi gizleyin ve tanimadiginiz kisileri eklemeyin... Bukadar basit... Siz takip edilmek istiyor gibi neden istek attimi kabul ediyorsaniz... Isterse yüz tane ortak arkadas olsun, tanimiyorsam tinlamam... Bu arada sizde baya onu takip ediyorsunuz ki bütün sahte hesaplarini, begenilerini, paylasimlarini dalan biliyorsunuz...:KK14:
hayir hicbir hesabini takip etmiyorum ama bana istek atan insan kim diye profiline girip bakiyorum elbet.Ee arkadas amatör olduğu için her halinden belliydi fake olmasi.Bu sebepten oturu anladim

X