- 28 Kasım 2009
- 1.133
- 321
- 323
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Boyu kac ki
Size havuç demesiyle, sizin yer elması demeniz aynı şey mi? Saçlarınızı isterseniz boyatırsınız, geçer. Ama siz adamın direkt fiziğini gömmüşsünüz. Acımasız ve haddini aşmış bir muhabbet olmuş.
Yer elması ağır olmuş. O, saç rengi ile ilgili, turuncu olan herkese söylenen sözü söylemiş. Yer elması ise onun fiziğine ve değişmeyecek bir şeye. Çocuk haklı.
Arkadaslar boyu gayet uzun yani ben kisayim . Boyu kisa diye dalga gecmedimki ilk aklima o geldi ondan dedim
Boyuna değil, şekline kafayı takmıştır belki. (acayip bir cümle oldu ama müstehcen anlam içermez) Kısaca onu tipsiz bulduğunuzu düşünmüş işte.Arkadaslar boyu gayet uzun yani ben kisayim . Boyu kisa diye dalga gecmedimki ilk aklima o geldi ondan dedim
Sevgilin hoduk biri. Bir kadinin en cok kirilacagi sey saclariyla alay edilmesi. Iyi yapmissin, birak o dusunsun affedilmeyi. Ayrica magdur rolu oynayip uste cikmis kendi yaptigini unutturmusArkadaslar boyu gayet uzun yani ben kisayim . Boyu kisa diye dalga gecmedimki ilk aklima o geldi ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?