- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Alındı madem "seni kırmak istememiştim ama özür dilerim demek" için neyi bekliyorsun. Alınmış, üzülmüş çocuk belli. Çekilecek dert diyeceğiniz bişey yok ortada bana göre.
Sevgilimle surekli ayrilip barismali bi iliskimiz var .
öyle ölmez füze atın bi dahaki sefereSevgilimle surekli ayrilip barismali bi iliskimiz var . Ben sacimi boyattim ve cok komik bi turuncu oldu . Kendisi ilk sacimi boyattigim gunden beri havuc diye dalga geciyo en son bende sende yer elmasisin dedim . Odane alaka okadar sekilsizmiyim dedi evet dedim güldüm .konu kapandi ve sonra ne desem tersledi telefonu kapattik aradim acmadi ve bugun boyunca gunduz sadece naber yazdı o kadar su saate kadar aramadi ve biraz once arayip tripli tripli cok alinmista gece üzüntüden uyuyamamista . Insanlardan cok sey bekliyomus hata ondaymis ben bikeree de ona " saka yollu ilk gordugumde beklentilerimi karsilayamasanda "demisim de onu begenmiyomusum fln . Tripli ve cok soguk konustu saka yaptim yani boyun kisa olsa da alinsan dedim demekki ben kaldıramıyorum sende kaldıramasan bendesana demem dedi . Ve suan hala küsuz sizce bu insan cekilecek dert mi ?
Ben de böyleyim o zaman. Lafa bakOzur diledim sen bir haftadir benimle dalga geçiyorsun ustelik psikolojim bozuk sacim igrenc oldu ve ben alinmiyorum sadece laf olsun diye soyledim niye aliniyosun diyorum ben boyleyim diyo
Test çözün birlikte ders çalışın sizin için daha hayırlıSevgilimle surekli ayrilip barismali bi iliskimiz var . Ben sacimi boyattim ve cok komik bi turuncu oldu . Kendisi ilk sacimi boyattigim gunden beri havuc diye dalga geciyo en son bende sende yer elmasisin dedim . Odane alaka okadar sekilsizmiyim dedi evet dedim güldüm .konu kapandi ve sonra ne desem tersledi telefonu kapattik aradim acmadi ve bugun boyunca gunduz sadece naber yazdı o kadar su saate kadar aramadi ve biraz once arayip tripli tripli cok alinmista gece üzüntüden uyuyamamista . Insanlardan cok sey bekliyomus hata ondaymis ben bikeree de ona " saka yollu ilk gordugumde beklentilerimi karsilayamasanda "demisim de onu begenmiyomusum fln . Tripli ve cok soguk konustu saka yaptim yani boyun kisa olsa da alinsan dedim demekki ben kaldıramıyorum sende kaldıramasan bendesana demem dedi . Ve suan hala küsuz sizce bu insan cekilecek dert mi ?
Sirkeli ayrılıp barışmali iliskilerin sonu pek gelmiyor. Ayrıca kendi dalga geçerken iyiydi sen diyince mi zoruna gitmiş. Cocuk daha. Gerçi sizin yaşlar küçük sanirimSevgilimle surekli ayrilip barismali bi iliskimiz var . Ben sacimi boyattim ve cok komik bi turuncu oldu . Kendisi ilk sacimi boyattigim gunden beri havuc diye dalga geciyo en son bende sende yer elmasisin dedim . Odane alaka okadar sekilsizmiyim dedi evet dedim güldüm .konu kapandi ve sonra ne desem tersledi telefonu kapattik aradim acmadi ve bugun boyunca gunduz sadece naber yazdı o kadar su saate kadar aramadi ve biraz once arayip tripli tripli cok alinmista gece üzüntüden uyuyamamista . Insanlardan cok sey bekliyomus hata ondaymis ben bikeree de ona " saka yollu ilk gordugumde beklentilerimi karsilayamasanda "demisim de onu begenmiyomusum fln . Tripli ve cok soguk konustu saka yaptim yani boyun kisa olsa da alinsan dedim demekki ben kaldıramıyorum sende kaldıramasan bendesana demem dedi . Ve suan hala küsuz sizce bu insan cekilecek dert mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?