Sevgilime yer elmasi dedigim icin küsüz

Bir dahaki gördüğünde patates de, sonrakinde kereviz de, şu yoğurda dograyayim da cacık ol de.... Bu ilişkiden bir cacık olmaz o ne öyle kadın gibi küsen erkek hiç cekilmez, benim evde de var bir tane. Birde bu benzetmeler daha şimdiden hoş değil

Size havuç demesiyle, sizin yer elması demeniz aynı şey mi? Saçlarınızı isterseniz boyatırsınız, geçer. Ama siz adamın direkt fiziğini gömmüşsünüz. Acımasız ve haddini aşmış bir muhabbet olmuş.

Yer elması ağır olmuş. O, saç rengi ile ilgili, turuncu olan herkese söylenen sözü söylemiş. Yer elması ise onun fiziğine ve değişmeyecek bir şeye. Çocuk haklı.

Tamam insan ilişkisinde rahat olmalı falan ama bu değil yani birbirinizle şakalaşırken dış görünüş özelliklerinizle dalga geçmeden yapabilirsiniz bunu. Gerçi günümüzde sadece eş ya da sevgili değil sosyal yaşamda etkileşim kurduğu insanların dış görünüşüyle dalga geçip komik olduğunu sananlar var maalesef

16 yaşında kardeşim var, ondan bile duymadım böyle çocukça bir şey. Çekilecek dert mi dediğinizde de üzgünüm ama ileri giden sizsiniz bence. Evet o da saçma sapan konuşmuş da sizinki fazla ayarsız olmuş. Zaten ayrılıp barışıp duruyormuşsunuz, beklentilerinizi de karşılamamış. Çocuğa daha fazla özgüven zedeleyici şeyler söylemeden ayrılın bence.

Arkadaslar boyu gayet uzun yani ben kisayim . Boyu kisa diye dalga gecmedimki ilk aklima o geldi ondan dedim
Size havuç demesiyle, sizin yer elması demeniz aynı şey mi? Saçlarınızı isterseniz boyatırsınız, geçer. Ama siz adamın direkt fiziğini gömmüşsünüz. Acımasız ve haddini aşmış bir muhabbet olmuş.
Yer elması ağır olmuş. O, saç rengi ile ilgili, turuncu olan herkese söylenen sözü söylemiş. Yer elması ise onun fiziğine ve değişmeyecek bir şeye. Çocuk haklı.

Insan sevdigine havuc diye kakap takmaz, yer elmasi da demez. Anladik seninki misilleme. O sana havuc derken senin ne hissettigini anlasin diye. Yine de bu tip yakistirmalar arada saygi birakmaz. Saygi olmazsa sevgi de olmaz.

Arkadaslar boyu gayet uzun yani ben kisayim . Boyu kisa diye dalga gecmedimki ilk aklima o geldi ondan dedim

Benzettiğiniz bu;
Sadece boy olarak düşünmeyiniz. Şekilsiz ve çirkin.
images (15).jpeg

Sevgilin hoduk biri. Bir kadinin en cok kirilacagi sey saclariyla alay edilmesi. Iyi yapmissin, birak o dusunsun affedilmeyi. Ayrica magdur rolu oynayip uste cikmis kendi yaptigini unutturmus 😅

Yapılmasını istemediği bir şeyi yapmaması gerektiğini öğrenir. İyi olmuş.

Back
X