seni sürekli yarı yolda bırakıp canı isteyince geri dönen insan için bu kadar çabalamazdım ben olsam
ne kadar ayrılık olarak görmesende 4-5 günlük küslük bile ilişkiyi laçkalaştırır sizin ilişkiniz de o olmuş bence
eski konularını da hatırlıyorum sen onu hayata bağlarsın hayatı sevmesini sağlarsın hop bi kaç gün sonra saçma bi nedenden dolayı bırakır seni
sende çabaladığınla kalırsın
Kizlar Merhaba nereden baslayacagimi bilemiyorum ancak birine anlatmaliyim. Sizin fikirlerinize guveniyorum. Uzun sureli bir iliskim var. Son 1 yildir surekli ayrilip barisiyorduk. Ayrilmak isteyen taraf hep oydu. Ayrilip 5-6 gum sonra baristik hep. Ayrilmak bile denmez. Beni.barismak gorusmek icin aradiginda ne kadar mutsuz oldugunu. Beni sevdigini. Goruyordum. Ben varken arkadaslariyla kizdigim yerlere bile gitmek icin planlar kuran insan,ben yokken ortak arkadaslarimizdan aldigim duyumlara ve kendi soyledigine de gore cagirilan hic bir yere gitmemis. Biz yine bi 10 gunluk ayrilik donemi gecirdik. Baristigimizdan beri. Konusabiliyoruz. Hemde normalden cok konusuyoruz ama arkadas gibi. O bana guvenmiyor bunun etkisiyle tek guzel bir lafi yok ama beni kirmiyor da. Bende o soylemedikce ne soyleyebilirim ki deyip normal boyle arkadas gibi konusup gorusmeye devam ediyorum. Dun biz konustugumuzda bana kendine guvenmedigini soyledi. Beni sevdigini ve hayatinda bi kiza verebilecegi en yuksek degeri sevgiyi bana verdigini soyledi. Ama bu siralar kendime guvenmiyorum dedi. Seni aldatmayacagima,okul hayatima,isimin ne olacagina hicbirine guvenmiyorum dedi. O kadar mutsuz ki.. Konusmaya calistim bi sure dinledi. Hayatindan cikmayi teklif ettim seninle alakasi yok ben hayatimda mutsuzum dedi. Icine kapanik biri ailesine sorunlarini anlatmaz yakin oldugu bi ben varim kizlar ama benimde bazen psikolojim dayanmiyor her zaman ona destek olamiyorum benim dr sorunlarim var. Dun hayatindan cikmayi bile teklif ettim istemedi. Ayni okuldayiz ve bi sinava hazirlaniyoruz universitedeyiz. Sinavi kazanmak istedigini biliyorum ancak calismiyor. Ben mi destek olsam dedim dun. Bulusalim konusalim dedi bu kafayla ders calisamam dedi. Gerci konusma sonunda tartistik bulusurmuyuz onuda bilmiyorum. Sinavdan sonra eger sinavi kazanirsa maddi olarak harcamalari olucak ve su sira baska harcamalarda oldugundan strese girdi. Borca giricekler. Hic mutlu degil. Psikolojik tedavi almasini onerdim ancak doktorlar yalnizca antidepresan yaziyor ve ben onun sinava calistigi bi donemde sersemlesmesini istemiyorum. Bu yuzden once bitkisel sakinlestirici icmesini saglamaliyim. O da tamam dedi kabul etti. Kizlar bende cok mutsuz oluyorum onu oyle gorunce. Ne yapmaliyim nasil destek olmaliyim. O kadar cok konusuyorum ki. Hayatinin guzelliklerini gostermeye calisiyorum. Dun en sonunda patladim git baskasiyla cik dedim. Boyle dusunme hayir sacmalama dedi. Ne yapsam ne etsem neyi var bu cocugun. Nasil mutlu edebilirim ? Okudugunuz icin tesekkurler kizlar..
Ne yapmalıyım bırakıp gitmeli miyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?