• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime yardim etmek istiyorum :-(

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kizlar Merhaba nereden baslayacagimi bilemiyorum ancak birine anlatmaliyim. Sizin fikirlerinize guveniyorum. Uzun sureli bir iliskim var. Son 1 yildir surekli ayrilip barisiyorduk. Ayrilmak isteyen taraf hep oydu. Ayrilip 5-6 gum sonra baristik hep. Ayrilmak bile denmez. Beni.barismak gorusmek icin aradiginda ne kadar mutsuz oldugunu. Beni sevdigini. Goruyordum. Ben varken arkadaslariyla kizdigim yerlere bile gitmek icin planlar kuran insan,ben yokken ortak arkadaslarimizdan aldigim duyumlara ve kendi soyledigine de gore cagirilan hic bir yere gitmemis. Biz yine bi 10 gunluk ayrilik donemi gecirdik. Baristigimizdan beri. Konusabiliyoruz. Hemde normalden cok konusuyoruz ama arkadas gibi. O bana guvenmiyor bunun etkisiyle tek guzel bir lafi yok ama beni kirmiyor da. Bende o soylemedikce ne soyleyebilirim ki deyip normal boyle arkadas gibi konusup gorusmeye devam ediyorum. Dun biz konustugumuzda bana kendine guvenmedigini soyledi. Beni sevdigini ve hayatinda bi kiza verebilecegi en yuksek degeri sevgiyi bana verdigini soyledi. Ama bu siralar kendime guvenmiyorum dedi. Seni aldatmayacagima,okul hayatima,isimin ne olacagina hicbirine guvenmiyorum dedi. O kadar mutsuz ki.. Konusmaya calistim bi sure dinledi. Hayatindan cikmayi teklif ettim seninle alakasi yok ben hayatimda mutsuzum dedi. Icine kapanik biri ailesine sorunlarini anlatmaz yakin oldugu bi ben varim kizlar ama benimde bazen psikolojim dayanmiyor her zaman ona destek olamiyorum benim dr sorunlarim var. Dun hayatindan cikmayi bile teklif ettim istemedi. Ayni okuldayiz ve bi sinava hazirlaniyoruz universitedeyiz. Sinavi kazanmak istedigini biliyorum ancak calismiyor. Ben mi destek olsam dedim dun. Bulusalim konusalim dedi bu kafayla ders calisamam dedi. Gerci konusma sonunda tartistik bulusurmuyuz onuda bilmiyorum. Sinavdan sonra eger sinavi kazanirsa maddi olarak harcamalari olucak ve su sira baska harcamalarda oldugundan strese girdi. Borca giricekler. Hic mutlu degil. Psikolojik tedavi almasini onerdim ancak doktorlar yalnizca antidepresan yaziyor ve ben onun sinava calistigi bi donemde sersemlesmesini istemiyorum. Bu yuzden once bitkisel sakinlestirici icmesini saglamaliyim. O da tamam dedi kabul etti. Kizlar bende cok mutsuz oluyorum onu oyle gorunce. Ne yapmaliyim nasil destek olmaliyim. O kadar cok konusuyorum ki. Hayatinin guzelliklerini gostermeye calisiyorum. Dun en sonunda patladim git baskasiyla cik dedim. Boyle dusunme hayir sacmalama dedi. Ne yapsam ne etsem neyi var bu cocugun. Nasil mutlu edebilirim ? Okudugunuz icin tesekkurler kizlar..

seni sürekli yarı yolda bırakıp canı isteyince geri dönen insan için bu kadar çabalamazdım ben olsam
ne kadar ayrılık olarak görmesende 4-5 günlük küslük bile ilişkiyi laçkalaştırır sizin ilişkiniz de o olmuş bence
eski konularını da hatırlıyorum sen onu hayata bağlarsın hayatı sevmesini sağlarsın hop bi kaç gün sonra saçma bi nedenden dolayı bırakır seni
sende çabaladığınla kalırsın

seni sürekli yarı yolda bırakıp canı isteyince geri dönen insan için bu kadar çabalamazdım ben olsam
ne kadar ayrılık olarak görmesende 4-5 günlük küslük bile ilişkiyi laçkalaştırır sizin ilişkiniz de o olmuş bence
eski konularını da hatırlıyorum sen onu hayata bağlarsın hayatı sevmesini sağlarsın hop bi kaç gün sonra saçma bi nedenden dolayı bırakır seni
sende çabaladığınla kalırsın

Ne yapmalıyım bırakıp gitmeli miyim o zaman :(

Kizlar Merhaba nereden baslayacagimi bilemiyorum ancak birine anlatmaliyim. Sizin fikirlerinize guveniyorum. Uzun sureli bir iliskim var. Son 1 yildir surekli ayrilip barisiyorduk. Ayrilmak isteyen taraf hep oydu. Ayrilip 5-6 gum sonra baristik hep. Ayrilmak bile denmez. Beni.barismak gorusmek icin aradiginda ne kadar mutsuz oldugunu. Beni sevdigini. Goruyordum. Ben varken arkadaslariyla kizdigim yerlere bile gitmek icin planlar kuran insan,ben yokken ortak arkadaslarimizdan aldigim duyumlara ve kendi soyledigine de gore cagirilan hic bir yere gitmemis. Biz yine bi 10 gunluk ayrilik donemi gecirdik. Baristigimizdan beri. Konusabiliyoruz. Hemde normalden cok konusuyoruz ama arkadas gibi. O bana guvenmiyor bunun etkisiyle tek guzel bir lafi yok ama beni kirmiyor da. Bende o soylemedikce ne soyleyebilirim ki deyip normal boyle arkadas gibi konusup gorusmeye devam ediyorum. Dun biz konustugumuzda bana kendine guvenmedigini soyledi. Beni sevdigini ve hayatinda bi kiza verebilecegi en yuksek degeri sevgiyi bana verdigini soyledi. Ama bu siralar kendime guvenmiyorum dedi. Seni aldatmayacagima,okul hayatima,isimin ne olacagina hicbirine guvenmiyorum dedi. O kadar mutsuz ki.. Konusmaya calistim bi sure dinledi. Hayatindan cikmayi teklif ettim seninle alakasi yok ben hayatimda mutsuzum dedi. Icine kapanik biri ailesine sorunlarini anlatmaz yakin oldugu bi ben varim kizlar ama benimde bazen psikolojim dayanmiyor her zaman ona destek olamiyorum benim dr sorunlarim var. Dun hayatindan cikmayi bile teklif ettim istemedi. Ayni okuldayiz ve bi sinava hazirlaniyoruz universitedeyiz. Sinavi kazanmak istedigini biliyorum ancak calismiyor. Ben mi destek olsam dedim dun. Bulusalim konusalim dedi bu kafayla ders calisamam dedi. Gerci konusma sonunda tartistik bulusurmuyuz onuda bilmiyorum. Sinavdan sonra eger sinavi kazanirsa maddi olarak harcamalari olucak ve su sira baska harcamalarda oldugundan strese girdi. Borca giricekler. Hic mutlu degil. Psikolojik tedavi almasini onerdim ancak doktorlar yalnizca antidepresan yaziyor ve ben onun sinava calistigi bi donemde sersemlesmesini istemiyorum. Bu yuzden once bitkisel sakinlestirici icmesini saglamaliyim. O da tamam dedi kabul etti. Kizlar bende cok mutsuz oluyorum onu oyle gorunce. Ne yapmaliyim nasil destek olmaliyim. O kadar cok konusuyorum ki. Hayatinin guzelliklerini gostermeye calisiyorum. Dun en sonunda patladim git baskasiyla cik dedim. Boyle dusunme hayir sacmalama dedi. Ne yapsam ne etsem neyi var bu cocugun. Nasil mutlu edebilirim ? Okudugunuz icin tesekkurler kizlar..

Canım Çocuk özgüveni yOk ve aksine seninde bi okadar özgüveninde yaşama sevincinde çok fazla. .. Seni sürekli bırakıp gitmesi normal mi ? gel git akıL bi insanLa hayat geçer mi ? ayrıca 1 gün deil 2 gün deil 5 10 gün ndemek ? ilişkiye çok büyük zararı oLur bunun. ayrıca ona yardım ediyim derken kendi pskolojin ne oluyor bunu hiç düşünüyomusun peki ? ona yardım ediyim derken kendi derslerin? ßence ßitir bu ilişkiyi ki zaten ilişki gibi bi tarafıda kalmamıŞ. fakat yardmcı olmak istersen yine arkdasça desteğini esirgeme

Ne yapmalıyım bırakıp gitmeli miyim o zaman :(

bırakıp gidemiyorsan da çabalama oluruna bırak ilişkinizi
bak bakalım sana olan davranışları nasıl
kendinde buluyorsa hatayı kendi çabalasın bakalım neler yapabiliyor

çok acımasız yorum yazmak istemiyorum ama yok öyle bir psikoloji sevgili Mace..yok kendimden emin değilim, aldatmayacağımdan emin değilim, işimden emin değilim gibi bir psikoloji olmaz.. ne itiyor, ne çekiyor.. ona bakarsan kim, neyden, nasıl emin olabilir ki? yarın başka birini bulduğunda o emin olmuş olacak ama sen, destek olmak için kendini yıprattığınla kalacaksın.. bırak kendi haline, toplasın psikolojisini.. madem aynı sınava gireceksiniz kendini düşün öncelikle.. 3 gün iyi 5 gün kötü gitmez bir ömür inan bana :34:

Burdan okuduklarımdan aklımda kalan psikolojisi bozuk erkek arkadaş sevgili icin kendini yıpratan kızlar sonra o adam düze çıkınca terkedildiğini gördüm. Zaten senle ilişkisine bakış açısı olsa da olur olur ama olmalı ama nasıl olacak yok olmasın yani emin degilim ya zaten şu ara nakitte yok yeni kızı nasıl tavlıyacam idare etsem mi ıvır zıvır bir cok düsünce geçiyor olabilir. Belki biraz ağır ifadeler oldu ama onun kararsızlık sözlerini hiç beğenmedim.

vakit kaybetme diyorum direk , canı sıkıldıkça seni hayatından silen , seni aldatmıycama dair güvenim yok diye açık açık seni kaybetmiyceni bildiğinden rahatça konuşan bir adam var ortada sen ne zamana kadar onun gö zünde artı bir olarak durucaksın ki onu da söyliyim gönlüne göre birini bulana kadar , maksadım seni kırmak üzmek değil arkadaşım ama seni bu kadar küçük düşüren bi adamı yolda görsen yüzüne bakmaman lazım

hayatında sevdiği biri varsa her şeye rağmen mutlu olmalı değilse bence sevmiyor hem gelgitkeri olan biri,güvenmiyorum demiş aldatabilrim demiş daha ne bekliyorsun anlamadım:19:

Bırak ne hali varsa görsün canını yiyim ayakları yapıyor. Sınavına derslerine ver kendini böylelerinden bir cacık olmaz boşuna harcadığın zamana yazık. bulmuş Bi saf Kendini tatmin etmeye calısıyor. Psikolojisi bozuk değil bence karakteri bozuk daha yerine oturmamış. kendini tanıyamamış bulmaya çalışıyor. En 25 ine kadar bu böyle devam eder. Sıkma Canını Oluruna bırak Zamanın akışına bırak.

Back